Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Siyah Jelatini üstünde ( henüz açmadım :) ) 16 cigobeyt önceki iphone arızalıydı bunu garantiden değiştirdiler. ciddi alıcılar mesaj atsın ciddiyetsizler trollesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 garanti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 samsung note 2 ile takas olur mu 1 sene garantisi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Garanti Nisan'a kadar devam ediyo. Samsung'la takas etmem panpa ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sattım ya la. çok hızlı oldu amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 1.100e iteledim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 aeuhau şöyle bi 900e falan inse alırdık be ne alıyonuz hemen sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 44 dkk gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 750 verirdim helalinden, kaçırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Oha 2 paket malbuş teklif edemeden satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 "Tatar Ramazan" said: 750 verirdim helalinden, kaçırdın şu çok önemli ama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar