Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 noyan o değil de Feyzde görüyorum milletin yazdığı yorumları falan şimdi hani tamam var bi tarzın manita falan işlerin kolay sorun yok herkes bi tarzıyla yakalıyo tabi de SANA YARANMAYA ÇALIŞAN TİPLER NE OLM ÖYLE FDLD UTANIYORUM RESMEN burdan açıklık getir buna pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 penis isteyen erken yaşlı ablalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: 30 yasına girince yükselen mi sey oluyormuş? İkizlerden kurtulduysam etrafımdaki kadınlara haber edeyim de rahatlasınlar.hacı sen ikizleri yanlış anlamışsın. istemem der ikizler için kendini paralar hatunlar sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Abi o kısım oyle de düzgün bir iliski bulma ihtimalin azalıyor. Veya mutlaka geçmişlerinde bir kazık atan ikizler olduğu icin ilk tanışma anında direk nefrete bulanıyorsun. O herifin acısını da senden çıkarıyorlar fkfkdkdk. Sonra normal akısına donuyor tabi de ben sıkıldım bu döngüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 evet biraz dengesizlikten dolayı buyuk guc buyuk sorumluluk gerektirir durumu var, ama contain edildi mi şeker gibi burç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: Abi o kısım oyle de düzgün bir iliski bulma ihtimalin azalıyor. Veya mutlaka geçmişlerinde bir kazık atan ikizler olduğu icin ilk tanışma anında direk nefrete bulanıyorsun. O herifin acısını da senden çıkarıyorlar fkfkdkdk. Sonra normal akısına donuyor tabi de ben sıkıldım bu döngüden. burçları boşverde hangi eski ihanetlerin , güvensizliklerin , saçmalıkların acısı bizden çıkarılmadı ki ? bende çok ayar alırdım bu konulara sonra womanizer oldum şimdi onlar düşünsün dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Killer said: noyan o değil de Feyzde görüyorum milletin yazdığı yorumları falan şimdi hani tamam var bi tarzın manita falan işlerin kolay sorun yok herkes bi tarzıyla yakalıyo tabi de SANA YARANMAYA ÇALIŞAN TİPLER NE OLM ÖYLE FDLD UTANIYORUM RESMEN burdan açıklık getir buna pls Olm gün gelicek sende bana yaranmaya çalışacaksın alıştır kendini asduıbaşskdbaşd a;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Beyler biz yengeciz diye mi sekssiziz şimdi? İkizler falan bak yine aklıma takıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sen cinsel tercihlerin yüzünden boş ve beleştesin. erkeklerle beraber olmak isteseydin arkadaşım var senden hoşlanan. adı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Şaka bir yana kimse bana yaranmaya çalışmıyor ya. sadece olayımı anlayabilmiş insanlar saygı gösteriyor o kadar . Ayrıca 15 yıldır bir çok insanın hayatında bir sürü mucizeler , güzel anılar , eğlenceler , zor zamanlarda yardımlaşmalar. Seviliyorum olm 15 yıl dile kolay lan. Üstüne artık dünyayı değiştireceğimi çok net dile getiriyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 herkesin dünyası kendine tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 axedice said: Beyler biz yengeciz diye mi sekssiziz şimdi? İkizler falan bak yine aklıma takıldı.. kız olsan sana fena akardım ya. yengeçler fena kıstırıyorlar ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: herkesin dünyası kendine tabi böyle kafalarda var tabi ;D http://www.youtube.com/watch?v=fchrWpPArEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7SZXP5oUwJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CflMP7CmuFk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyzura said: Şaka bir yana kimse bana yaranmaya çalışmıyor ya. sadece olayımı anlayabilmiş insanlar saygı gösteriyor o kadar . Ayrıca 15 yıldır bir çok insanın hayatında bir sürü mucizeler , güzel anılar , eğlenceler , zor zamanlarda yardımlaşmalar. Seviliyorum olm 15 yıl dile kolay lan. Üstüne artık dünyayı değiştireceğimi çok net dile getiriyorum ;D ya bırak günaydın yazıyosun adam altına günaydın <3 yazıyo lol dünyadaki tüm kızları alsan yine yaranmam noyan tarzım değil dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 noyan 30 yaşında http://www.youtube.com/watch?v=Wf-4Ml3cD5w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 30 yaşıma girdiğim gün reis ya.. saçlarımdada hala hiç bir beyaz yok =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyan sen askerliğini yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 evet gata'ya 5 defa uğrayıp pastanesinde tatlı yiyerek yaptım askerliğimi istanbulda öğlen vakitleri. "Barışta ve seferde askerlikten muaftır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bi şunun cevabına bak Vingthor said: erkeklerle beraber olmak isteseydin arkadaşım var senden hoşlanan. adı ben. Bide bunun Noyzura said: kız olsan sana fena akardım ya. yengeçler fena kıstırıyorlar ;D Adam işini biliyor vingcim, ılık ılık akmak istiyorsan önden övgülerle karşı tarafı bi yumuşatman lazım. Dümdüz BEN SENÜ BEĞEN GEL SEKİS dersen zor bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 axedice said: Adam işini biliyor vingcim, ılık ılık akmak istiyorsan önden övgülerle karşı tarafı bi yumuşatman lazım. Dümdüz BEN SENÜ BEĞEN GEL SEKİS dersen zor bu işler http://elburrito.files.wordpress.com/2008/04/n624967739_490688_990.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: Sebep? Komando olmak istemiştim ama denizci yapmak istediler. bende hardcore training olmayacaksa vaktimi boşa gitmesin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar