Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fist Challenge : 1 saniyede 10 yumruk

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

noyan o değil de Feyzde görüyorum milletin yazdığı yorumları falan şimdi hani tamam var bi tarzın manita falan işlerin kolay sorun yok herkes bi tarzıyla yakalıyo tabi de

SANA YARANMAYA ÇALIŞAN TİPLER NE OLM ÖYLE FDLD UTANIYORUM RESMEN

burdan açıklık getir buna pls
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Abi o kısım oyle de düzgün bir iliski bulma ihtimalin azalıyor. Veya mutlaka geçmişlerinde bir kazık atan ikizler olduğu icin ilk tanışma anında direk nefrete bulanıyorsun. O herifin acısını da senden çıkarıyorlar fkfkdkdk. Sonra normal akısına donuyor tabi de ben sıkıldım bu döngüden.

burçları boşverde hangi eski ihanetlerin , güvensizliklerin , saçmalıkların acısı bizden çıkarılmadı ki ?

bende çok ayar alırdım bu konulara sonra womanizer oldum şimdi onlar düşünsün dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

noyan o değil de Feyzde görüyorum milletin yazdığı yorumları falan şimdi hani tamam var bi tarzın manita falan işlerin kolay sorun yok herkes bi tarzıyla yakalıyo tabi de

SANA YARANMAYA ÇALIŞAN TİPLER NE OLM ÖYLE FDLD UTANIYORUM RESMEN

burdan açıklık getir buna pls

Olm gün gelicek sende bana yaranmaya çalışacaksın alıştır kendini asduıbaşskdbaşd a;D
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka bir yana kimse bana yaranmaya çalışmıyor ya. sadece olayımı anlayabilmiş insanlar saygı gösteriyor o kadar . Ayrıca 15 yıldır bir çok insanın hayatında bir sürü mucizeler , güzel anılar , eğlenceler , zor zamanlarda yardımlaşmalar. Seviliyorum olm 15 yıl dile kolay lan. Üstüne artık dünyayı değiştireceğimi çok net dile getiriyorum ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Şaka bir yana kimse bana yaranmaya çalışmıyor ya. sadece olayımı anlayabilmiş insanlar saygı gösteriyor o kadar . Ayrıca 15 yıldır bir çok insanın hayatında bir sürü mucizeler , güzel anılar , eğlenceler , zor zamanlarda yardımlaşmalar. Seviliyorum olm 15 yıl dile kolay lan. Üstüne artık dünyayı değiştireceğimi çok net dile getiriyorum ;D

ya bırak günaydın yazıyosun adam altına günaydın <3 yazıyo lol

dünyadaki tüm kızları alsan yine yaranmam noyan tarzım değil dsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Bi şunun cevabına bak

Vingthor said:
erkeklerle beraber olmak isteseydin arkadaşım var senden hoşlanan. adı ben.

Bide bunun

Noyzura said:
kız olsan sana fena akardım ya. yengeçler fena kıstırıyorlar ;D

Adam işini biliyor vingcim, ılık ılık akmak istiyorsan önden övgülerle karşı tarafı bi yumuşatman lazım. Dümdüz BEN SENÜ BEĞEN GEL SEKİS dersen zor bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...