Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yani Garpıç olsaydı kapıcı tekmesi olurdu o zaman o yüzden ne yapmıyoruz Garpıç'a atmıyoruz, Garpıç'ımızı temiz tutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 @fly dikkat ediyorum o troll ü yedikten sonra nasıl bir kuyruk acısı yaşıyorsan içinde yıllardır sen ve bir kaç kişi daha atlatamadınız bu olayı. temcit pilavı gibi ara ara çıkartıyorsunuz dışarı. ciddi olduğunu varsayarak da cevap vereyim. inan bilmiyorum hiç kullanmadım. kullananı gördüm ama hareketli birine embesil gibi atılan bir yumruk olarak kullamıyorlar bunu zaten. yere indirdikleri sabitledikleri kişiyi bayıltana kadar kullanıyorlar. youtube da da chain punch applications diye bakarsan görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 herkesin tasak gecmeye girdigi 2000 yili basligini kuyruk acisi seviyesinde ciddiye aldigini bilmiyordum, gecmis olsun birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi bu başlıkların en çok neyini seviyorum biliyor musunuz? en az 1-2 tane özel kavga daha ortaya çıkıyor. sebebi ana konuyla alakalı olmasa da kavgaya burda başlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 savaşmayın,kavga etmeyin,kırmayın birbirinizi...ille de sıkılacak yumruklarınız varsa ATATÜRK DEVRİMLERİ'ne sahip çıkmak için sıkın o yumrukları gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 KuddusiMavra said: savaşmayın,kavga etmeyin,kırmayın birbirinizi...ille de sıkılacak yumruklarınız varsa ATATÜRK DEVRİMLERİ'ne sahip çıkmak için sıkın o yumrukları gençler. büyük adamsın çetin abi, günden güne daha çok seviyorum seni valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bolumde mod yokki sunu tasisa :( Sikayette ise yaramiyor artik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Noyzura said: hoşgeldin tamda okumamacalı kafalara geçmiştik taze kan oldun =)) nasılsın görüşmeyeli ? hb panpa dertliyim ama yuvarlanıp gidiyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Kanuni said: Bolumde mod yokki sunu tasisa :( Sikayette ise yaramiyor artik ... çetintaş bile geldi lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Catze said: KuddusiMavra said: savaşmayın,kavga etmeyin,kırmayın birbirinizi...ille de sıkılacak yumruklarınız varsa ATATÜRK DEVRİMLERİ'ne sahip çıkmak için sıkın o yumrukları gençler. büyük adamsın çetin abi, günden güne daha çok seviyorum seni valla bak canımsın. saygılar kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 pontipati said: Kanuni said: Bolumde mod yokki sunu tasisa :( Sikayette ise yaramiyor artik ... çetintaş bile geldi lololol O kim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 şu meşhur gömlek markasının veliahtı. artistin teki. gelir bir şeyler yazar ukala ukala. sonra da çeker gider. takma kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kuddusi gömleklerinin velihatı prens çetintaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yav yazmayın şöyle şu ismi. gugılda rekor kırıyor aramalarda sayenizde. edit:aslında gömlek firmasının reklamı için de ideal bir adam sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 çetintaş tkp çeto işçi partisi kemalist ulusalcı perinçek apo çeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 hepsi tamamda o şerefsiz hainin yanına gitmedi o isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 biji biji çetintaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bir bitmediniz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 chrome. bokunu çıkartma biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 chrome akıllı ol bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 cevap vericegi seyler yazmazsaniz surekli bu kadar uzamaz, attention whoreluk yapiyo dediginiz adama neden attention veriyosunuz? sikayet ettiginiz adamlar kadar akliniz yok anasnisatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2009/69419.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 şikayet edenler do you even lift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar