Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yere ait olmanın verdiği huzur

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

tyildirim said:

Noyzuradan sıkılırsanız summonlayın beni her türlü sütyenle, wasabi ile, triple burger ile terbiye ederim :)

Bu arada hoş geldin baş fakir. Et parası bulamamaktan veganlığa merak sardın.

Eti etede değdiremezsin artık.

Dipnot: Osuran boğa bamlanmak ne la

asparagus çok pahalı lan etten pahalı kilosu :3
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Noyzura said:

Serkan ben gördüm canım kimse birşey söylemeden. Sevgililerini artık facebookdan daha dikkatli stalklıcağımı bilesin ;)

valla ben vatan gazetesi haberini paylaştım ya :(

İnşallah senin aşklarınıda gazetelerde görürüz Serkancım ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

yav zaten işyerinde sıkıntıdan yazdım onları yoksa hiç haberim yok ne diye banlandığından ahhaha.ama şu var ki bana dine hakaret etti diye banlanan birini gösteremezsin ve bunun ilk sana olmuş olma ihimaline inanamıyorum

o halde eğer hatalıysam "keslan.jpg" yazısını silip noyzuranin ki.jpg yazın dediğim için mi banlandım ? mesele penis ise o konuya direk sansürsüz çıplak zenci koyanlar neden banlanmadı ki ? ben direk link bile koyamadım. bu konuyuda bir araştırırmısın eğer hatalarım varsa gerçekler ortaya çıksın istiyorum ;D
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

gider yapmak patide dahi ise yarıyomus. vay arkadas

sokakta geçen gün birileri laf attı. tam da bir tarot seansından dönüyordum yanımda deri kılıfına sarılı katanam da vardı. giderin kralını yaptım adamlar R viteste drift yaptılar 4 kişi ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Noyzura said:

İnşallah senin aşklarınıda gazetelerde görürüz Serkancım ;D

inşallah ama böyle kızlar bana bakmıyor
bir tanesi vokal (zeynep b.) oldu gerçi

Of zeynep dünyalar tatlısı ya. hazır izmirdeyken böyle "to see list"'e ekleyim.

p.s. editle kızın soyadını lan googledan çıkmasın ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

vivavale said:

sokakta geçen gün birileri laf attı. tam da bir tarot seansından dönüyordum yanımda deri kılıfına sarılı katanam da vardı. giderin kralını yaptım adamlar R viteste drift yaptılar 4 kişi ;D

polis o katanayı görürse seni deri kılıfa sarıp driftin kralını yaparlar karakolda
demedi deme
Sosyal ağlarda paylaş

navyamphs said:

Noyzura said:

vivavale said:

polis o katanayı görürse seni deri kılıfa sarıp driftin kralını yaparlar karakolda
demedi deme

HAHAHAHAHAHAHA saçmalama ya Polisler mind manipülasyonlara en kolay düşen class ya. 2008de bi gece yarısı afterpartide evdeyken birileri dışarı çıkmak istemişti birşeyler almak için
ama biraz tedirgindiler. bende hiç kılıf mılıf olmadan iki katana birden belime takmıştım. Sonra susuzdede - hatay arasında bir polis devriye arabası yaklaşıp yavaşlar gibi oldu fakat katanalarımı görünce hiç birşey yokmuş gibi davranıp gittiler...

İnan bana bir hero olmadıkça öyle 2k maaş alan polisler öyle geceleri karanlıkta iki katana taşıyan bir adamla uğraşacak testis yok ;D

dur bir hikaye daha anlatayım
İzmirde Direnişinin ilk polisli kombatının ardından insanlar rahat rahat alsancaktan konağa doğru yürümüştü ortalığı yıka döke. Çankaya konak arası bir ara sokağa girmiştim hoş bi sigara molası için. Sigarayı içip tekrar ana caddeye çıktık tam konaktaki cadde üstünde köprüye yaklaşmışken karşıdan bir polis ekip arabası durdu ve içinden polisler çıkıp caddenin karşısından önce küfür etmeye başladılar .

Ben bize küfür ettiklerini farkedip bi spirint atar gibi oldum ama omzumun üzeirnden yanımdaki 2 arkadaşıma baktığımda kafaları çok güzel "bize küfür etmiyorlardır ya" dediler. Polisler koşarak üzerimize yaklaşınca "koşunnn" diye runcry attıp arkadaşlarımı buffladım ve yanımdaki arkadaşlarımda polislere küfür ede ede hızla koşarak izimizi kaybettirdik.

Sana burada sonsuz polis hikayesi anlatabilirim ama burada polislerden tırsan sensin. Benimde en son korkacağım şey polisler sanırım. Polisler hep bana çok iyi davranır ya bir kere nezarete girdiğimde bile aşırı eğlenmiştik yani o derece .
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

rutin devriye atan resmi polislere denk gelmiş hep cnm ya

kadıköyde polis çatışmalarının yükseldiği dönemde ben direnişin polisle çatışma kısmı ilgimi çekmemeye başlamıştı ama sevdiğim ve hayran olduğum bir kızı ve arkadaşı olan başka bir kızı korumak için katılmıştım.

Süreyya operasının önündeydik saatler sonunda her zamanki ki polis bir anda gaz bombaları spamlayıp panik yaratırken herkes birbirini ezmeye başlarken kızları kolluyorum. Sonra ilk sola döndük .

Kızlar ufak tefek diye aralardan ilerlemeleri için giderken etrafta herkes birbirini eziyor diye olabildiğince yol verirken herkese arkadam bir anda armorlu çevik kuvvet ekipleri belirdi.

KOşacak yer yoktu insan kalabalığından ve açık hedefteyydim. Bir anda hızlandım ve koşacak yer olmadığından sokakta park etmiş arabaların üstüne basa basa koşmaya başladım ve sokağın sonuna kadar arabaların üstünden koşup sokağın sonunda 2 kız arkadaşımı da alıp en yakın apartmana sığındık.

Apartmana girdiğimizde ise ev sahibi PATİCİK üyelerinden birinin adanadan arkadaşı olan genç ve seksi mini şortlu dünyalar tatlısı güzel very uslu cat öğretmen arkadaşı seksi bir kızdı ..

Bu paticik üyesi ise Gwindonsurion şevki idi.. Anlayacağın benim olayım win / win / win ... tüm saçmalıkların arasında her zaman en iyi ihtimallere koşuyorum ;D

bütün bunlar mantık dışı geldiği için saçma biri olarak görünüyorum size ama mantığa bu kadar takılmayın , keyfimize bakalım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

8. sayfada konu başına düşen boş post oranımın çok arttığını farkettim

amacınız ne olm sizin

noyan konuları diş macununun içindeki hava gibi

senin bu postu atmandaki amaçtan daha fazla keyif aldığımıza emin olabilirsin .. amaç mesaj panosunda öyle paylaşım yapmak ve kendimizi ifade edip etkileşime girmek. Öğrenin artık bunları lütfen ya gereksiz sorulara uzun cevaplar attırma pls ;D
Sosyal ağlarda paylaş

tyildirim said:

Noyzuradan sıkılırsanız summonlayın beni her türlü sütyenle, wasabi ile, triple burger ile terbiye ederim :)

Bu arada hoş geldin baş fakir. Et parası bulamamaktan veganlığa merak sardın.

Eti etede değdiremezsin artık.

Dipnot: Osuran boğa bamlanmak ne la

wasabi questi vardı da ben mi kaçırdım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...