Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yere ait olmanın verdiği huzur

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Gayet saçları kestirsen bi de adam akıllı bişi giysen erkek gibi durursunda o da sanatsal durmaz tabii , lan olay bu ya her işin kendince sorunu var. Neyse , konuya dönmek gerekirse, mental olarak normal olmayan sözler söyleyen ve insanları rahatsız eden birisin , bu kesinlikle 'ufff pınarı götürüyor gıcık oldum' şeklinde değil onlarda var o ayrı , bu direk 'lan ne büyüsü emenike neyin kafası ne biçim adamlar var lan burda' diye rahatsız olanlardan bahsediyorum bu ve benzeri , o yüzden nolur git uzaklaş banlan bişi yap artık ya. Niye açtınız lan bunun banını.

Ayrıca bence pınar süper bir insan değil , bence biraz sığ ve yüzeysel. Bence ama. Hatta adı pınar mı ondan bile emin değilim sırf hurriyette mi ne pınar yazıyo diye pınar dıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

herkes bi noyzura irdeleme peşinde, noyzurada kendini anlatma derdi içinde.

gadayını aldığımın forum denişiği ya karı gibi bitmedi bıkbıkbık

Cidden sor kendine koskoca dünyada bu neden sana batıyor ;D ? forum burası xqw. what is going inside and out man ? ;D

Sen mi belirliceksin ne konuşup edeceğimizi ki be arascım ya ?

Boş konuşmanında bir sınırı var ama forum kullanmayı sizden öğrenecek değiliz demek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

KuddusiMavra said:

Noyzura said:

Oh.. ne kadar özlemişim anlatamam. Görüşmeyeli yine çok fazla şey oldu ve doğal olarak kişisel evrimim daha güzel bir noktaya geldi.

Tekrar aranıza dönmekten çok mutluyum sevgili Patiler..

hoş geldin

hikaye devam eder artık?

B)-
Noyan o konuda beni yalnız bıraktı.Ben bir şeyler yazacağım bir ara.SEZON 2. COMING SOON...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

kavurma said:

KuddusiMavra said:

Noyzura said:

Oh.. ne kadar özlemişim anlatamam. Görüşmeyeli yine çok fazla şey oldu ve doğal olarak kişisel evrimim daha güzel bir noktaya geldi.

Tekrar aranıza dönmekten çok mutluyum sevgili Patiler..

hoş geldin

hikaye devam eder artık?

B)-
Noyan o konuda beni yalnız bıraktı.Ben bir şeyler yazacağım bir ara.SEZON 2. COMING SOON...

half WOT sınırı koyarsan devam ederim. ama MANA çok değerli kenks yarım sayfadan fazla hikayeye kurgu koparmak istemiyorum.

kitap yazıyorum şuan zaten 2 tane birden anla halimi.
Sosyal ağlarda paylaş

noyzura said:

3 defa banlandım :

1) chrome sahura mı kalktın dedi , bende sahur bana kalktı diye dalga geçtiğimden dini konularda gösterdiğim "saygısızlık"tan dolayı banlandım

http://fc08.deviantart.net/fs32/f/2008/234/f/a/Objection_by_djchallis.jpg
at yalanı seveyim inananı

noyzura said:

eminim. "sahura mı kalktın noyan" mesajı üzerine "sahur bana kalktı" dediğim mesaj silindi ve ertesinde olayın hemen banlandım. istersen search et ya da chrome'a sor belki kendisi report etmiştir beni dini duyguları çok sarsılmıştır.

belki dini duyguları güçlü bir admin vardı yada cipetpet de report etmiş olabilir. orasını bilmiyorum.

halbusi aratma yaptığımız zaman mesajın çat diye çıkıyor silinme filan yok

noyzura said:

Alıntı
chrome
sen de mi sahura kalktın noyan kardeş?

sahur bana kalktı ve kutsadım onu. Bu Noyan kattında çok büyük bir sevap. buna erotik zekat diyorum. nasıl ?

hiç dikkatini çekti mi acaba kutsal çağrıda iki defa "hayyyaalll etsennaağğ" ?

işin daha tuhafı sana bu yüzden bamlanmadığını herkes sölemiş ama sen inatla hala yazıyosun bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

noyzura said:

3 defa banlandım :

1) chrome sahura mı kalktın dedi , bende sahur bana kalktı diye dalga geçtiğimden dini konularda gösterdiğim "saygısızlık"tan dolayı banlandım

http://fc08.deviantart.net/fs32/f/2008/234/f/a/Objection_by_djchallis.jpg
at yalanı seveyim inananı

noyzura said:

eminim. "sahura mı kalktın noyan" mesajı üzerine "sahur bana kalktı" dediğim mesaj silindi ve ertesinde olayın hemen banlandım. istersen search et ya da chrome'a sor belki kendisi report etmiştir beni dini duyguları çok sarsılmıştır.

belki dini duyguları güçlü bir admin vardı yada cipetpet de report etmiş olabilir. orasını bilmiyorum.

halbusi aratma yaptığımız zaman mesajın çat diye çıkıyor silinme filan yok

noyzura said:

Alıntı
chrome
sen de mi sahura kalktın noyan kardeş?

sahur bana kalktı ve kutsadım onu. Bu Noyan kattında çok büyük bir sevap. buna erotik zekat diyorum. nasıl ?

hiç dikkatini çekti mi acaba kutsal çağrıda iki defa "hayyyaalll etsennaağğ" ?

işin daha tuhafı sana bu yüzden bamlanmadığını herkes sölemiş ama sen inatla hala yazıyosun bunu

yoktu olm o mesaj ne olacak ki. adminler dilediklerince topiklerimi mesajlarımı silip sonraısnda tekrar çıkarabiliyorlar.

Dayanak noktaların sadece bir user güçleri doğrultusunda .
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Vingthor said:

herkes bi noyzura irdeleme peşinde, noyzurada kendini anlatma derdi içinde.

gadayını aldığımın forum denişiği ya karı gibi bitmedi bıkbıkbık

Cidden sor kendine koskoca dünyada bu neden sana batıyor ;D ? forum burası xqw. what is going inside and out man ? ;D

Sen mi belirliceksin ne konuşup edeceğimizi ki be arascım ya ?

Boş konuşmanında bir sınırı var ama forum kullanmayı sizden öğrenecek değiliz demek istiyorum.

kes lan marul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...