Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Ağustos Perşembe 21:45 / TV'de Fallen - gelmiş geçmiş en iyi film sonlarından biri


Sam

Öne çıkan mesajlar

show tv'de bu akşam oynayacak fallen'ın imdb sayfasına bakıyordum ki sadece kendi görüşüm olarak yazacakken bunu kamuoyu görüşü gibi yazmayı tercih ettim. :) çok iyi bir bitişi var filmin, sadece bitişi için bile olsa izlemek gerek. öte taraftan konusu da korku filmleri arasında en yaratıcı bulduğum shocker'dan fazlasıyla esinlenmiş gördüğüm kadarıyla, (movie connections bölümünde de verilmiş zaten) fallen shocker'ın daha mistik ve korku tansiyonu düşürülmüş hali gibi olmuş, fena da olmamış hani.

bu hikayenin daha da iyi işlendiği bir film yapacaklarını umuyorum yine de, konuyu söylemeyeceğim çünkü görmeyenlerin kendileri tanık olması gerek ilk defasında.. ;)

Azazel: You've been on the force so long you think you've seen it all, but you haven't. 'Cause life's always got one more surprise for you. And sometimes, it's a big one.[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shocker'ı da (wes craven tafaından yazılıp yönetilen) izlemek gerek, onun sonu başka bitiyordu. fallen korkudan ziyade gerilim olarak hazırlandığından böyle bir sonu var. hem ghost ship'in (seyretmedim gerçi) sonu buna benzese de bu ondan çalmış olmaz ya yıllar önce.. :)

ayrıca john goodman'in son bölümdeki performansı da çok hoşuma gitmişti..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o filmin sonuna uyuz olmustum sinirlenmiştim babam cdyi parçalamıyim die saklamıstı ve su anda babam içerde o filmi seyrediyooo.:hrr:Aslında ben de o filmi çok seviyorum ama çok sinir edici bi şekilde bitiyor...[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!


[Bu mesaj Khirsah tarafından 21 August 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 22 August 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
ama genede başını kaçırdığım için üzgününüm[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.


+1 ayrıca oyle beklediğim kadar da zupriz bi son olamdı[hline]Duxus
---------
blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki:
allaha yakın bana uzak ol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...