Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 show tv'de bu akşam oynayacak fallen'ın imdb sayfasına bakıyordum ki sadece kendi görüşüm olarak yazacakken bunu kamuoyu görüşü gibi yazmayı tercih ettim. :) çok iyi bir bitişi var filmin, sadece bitişi için bile olsa izlemek gerek. öte taraftan konusu da korku filmleri arasında en yaratıcı bulduğum shocker'dan fazlasıyla esinlenmiş gördüğüm kadarıyla, (movie connections bölümünde de verilmiş zaten) fallen shocker'ın daha mistik ve korku tansiyonu düşürülmüş hali gibi olmuş, fena da olmamış hani. bu hikayenin daha da iyi işlendiği bir film yapacaklarını umuyorum yine de, konuyu söylemeyeceğim çünkü görmeyenlerin kendileri tanık olması gerek ilk defasında.. ;) Azazel: You've been on the force so long you think you've seen it all, but you haven't. 'Cause life's always got one more surprise for you. And sometimes, it's a big one.[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 konusu bayağı ilginç. ama bana film çok yüzeysel geldi. ibranice ve latince öğrenme isteği o filmden dolayı doğdu bende.. sonunu hiç beğenmedim. ghost ship'de de aynı son vardı. Valla bu tür sonları hiç sevmem.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 shocker'ı da (wes craven tafaından yazılıp yönetilen) izlemek gerek, onun sonu başka bitiyordu. fallen korkudan ziyade gerilim olarak hazırlandığından böyle bir sonu var. hem ghost ship'in (seyretmedim gerçi) sonu buna benzese de bu ondan çalmış olmaz ya yıllar önce.. :) ayrıca john goodman'in son bölümdeki performansı da çok hoşuma gitmişti..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Tek kusuru Denzel Washington olan bir film bence.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Wes Creven'in shocker'ının sountrack albümü Müthiştir! gürültülü müzik severseniz kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bu film izlenmeli mi şimdi !?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 evet kesinlikle izlenmeli, seyretmezseniz ölmezsiniz ama iyi bir film. bir şekilde bulabilirseniz shocker'ı da izleyin. çok nadir korku filmi beğenirim yani.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 izleyelim bari söz dinleyip... gerçi ben shockerı pek beğenmemiştim ama... megadeth'in "no more mr. nice guy"ı hariç tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Guzel bir film divxini izlemistim baya hosuma gitti ozellikle disarda kaldirimdaki sahne [hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 21 August 2003 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 izliyoruz bakalım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya of filmi seyretmeye başlamadan önce imdb okiim dedim, ordaki ilk yorumda yazan şey (bari buraya yazmiim) filmin sonundaki ilginç şey mi? içine ettim mi ben şimdi bu filmin? üwe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya buraya kadar kaçırdım birisi anlatabilirmi?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya lütfen be çok merak ettim çıldıracam[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ehe kaçırdım diye üzüldüm topici görünce sonra aklıma geldi 1 metre ötemde dvd si duruyo[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Abi o filmin sonuna uyuz olmustum sinirlenmiştim babam cdyi parçalamıyim die saklamıstı ve su anda babam içerde o filmi seyrediyooo.:hrr:Aslında ben de o filmi çok seviyorum ama çok sinir edici bi şekilde bitiyor...[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 21 August 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Evt müthiş sona yaklaşıyoz dıdınınnn!!!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 olm kola reklamından korktum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 galiba sesi bu kadar açmamalıyım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Allah bilir sen Azazel yazısı çıktığı zamandan once düşen raftada korkmuşsundur benim gibi:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ama birazdan sinir olacaksın[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 21 August 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aynen bende hopladım (: bi anda silahı çıakrıyodu ya[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 canım kola istiyööeee... yasaklansın reklam aralarında cola reklamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya öle süper bi son değildi. kesinlikle bi se7en etkisi yaratmadı bende. ama genede başını kaçırdığım için üzgününüm[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 baya iyi filmdi ilk 15 dakkayı gayrıciddi izledim soradan verdim kendimi filme .. zaten yarısından sora olay başlıyo öncesi bayıktı biraz john goodman adamım ya .. denzel da rolünün hakkını vermiş sutherland her zamanki gibi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Ra_d, 22 August 2003 00:17 tarihinde demiş ki: ama genede başını kaçırdığım için üzgününüm[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. +1 ayrıca oyle beklediğim kadar da zupriz bi son olamdı[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar