nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 nedir? bira ile şarap kesmez oldu. boş yere para gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yeşil peri cccccccccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 alkol kesmiyorrsa öröyin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://regretfulmorning.com/2009/05/5-of-the-most-alcoholic-drinks-ever-to-scorch-your-throat/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 O nasıl cümle. Alkol oranı en yüksek içki? olması lazımdı başlığın. En yüksek alkollü içki. High Elf gibi olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 anacım sert likörlere girişini bi yap, sonra kovala en yüksek alkollüsünü. cin iç, fiski iç (burada sorma hangi viski diye çok geriliyor insanlar), kanyak iç. hayır illa en serti diyorsan brendi iç ne bileyim. rom demeyi unutmuşum, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 içmeyin arkadaşlar https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1457567_734479139899747_445847274_n.jpg sonra böyle şeyler görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Boşver antin kuntin şeyleri al mezeni rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 rakı midemi bulandırıyor. şarap fena değil en azından eziyet çekmeden bir şeye yarıyor. ama çıta yükseldi kesmiyor işte. sarhoş olmuyorum berbat bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 maaş aldıjm gittim cumartesi aldım. aseton gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sen varya çok fenasın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Griswold said: anacım sert likörlere girişini bi yap, sonra kovala en yüksek alkollüsünü. cin iç, fiski iç (burada sorma hangi viski diye çok geriliyor insanlar), kanyak iç. hayır illa en serti diyorsan brendi iç ne bileyim. rom demeyi unutmuşum, özür dilerim. +1 en yuksek absint sanirim. rom biraz sorun, sek ictigimde midede gunes doguyor hissi veriyordu bana. viski eger iyiyse en iyisi. aksamdan kalmalikta yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ajşamdan kalammam gerekiyor çünkü çalışyıroum. yarın da iş var hem de erken :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 b.r gün tatil var, günde bazen 12 saat çalışıyorum ve artık ayd bir içiyor oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 %89,9 alkol içeren "hapsburg hardcore" marka absinthe var bulabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 saçını dök sineme derdini söyle yeter ki ıslak ıslak bakma öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 alabina yallah dinliyoum o kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 you can't see what i did there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Çamaşır suyu. Garantili çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 e!' :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 vay be 2006 senesinde falan bıraktık sanıyodum forumca böyle yetolukları, hala amatör ruhun devam ettigini gormek guzel tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ayrıca sarhos olmuyorum ne demek yeterince içmiyosun demektir aç karna iç hızlı iç bunlar da alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 boğma rakı denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 her gün vuruyom kuru kuru kubara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar