aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 arabaya binmezlerse senkoya binerler, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 bir şey ararken eski başlığımı gördüm. 8 yıl sonrasından üzülerek bi update geçeyim. eski yerimde kalıp yeni yeri kabul etmemiştim. şirket ismi vermemiştim o dönem. gram games ti startup olduğu için kötü olan şartlar 1-2 sene sonra çok iyi oldu. 2018de de exit etti. kabul etsem ve orada kalsam satış sonrası opsiyon hisseden baya para alacaktım. net miktar çalışana göre değişse de içerdeki bi arkadaşın tahminen maaş hariç 5 yıl içerde kalmak şartı ile toplamda 400-500k dolar civarı aldığını düşünüyorum. önümüzdeki maçlara bakacağız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2021 bilemezsin abi belki biriyle takışacaktın 4. senede çıkacaktın, ya da başka şirket daha cazip gelecekti. Ünlü düşünür maks peynin dediği gibi, "You'd be a different man, asking a different set of questions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar