Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 board degistirmesi lzm , pahaliya mal olur. sli yerine 760 dan 770 e gecilebilir fiyat makulse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ben de buradan şunu sorayim, i5 ve i7 ler için uyumlu anakart neler var? Asrock marka fln? Hani ben de i5 alayim sonra i7 ye gecerim diyordum da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oyle biseyin luzumu yok. Konu boyunca yanlis yonlendirmeler var, oyuncunun istegine i7 nin cevap verebilecegi bi yani yok. i5 yeterlinin ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 evga fln dediniz de şu kartı gördüm böyle alıp sevesim geldi şaslkdaşl http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=04G-P4-3774-KR fiyata bak ya. sonra adamlar hayvan gibi sistemleri kurup kurup bozuyorlar paso. (gerçi burada da nessa yapıyor aynısını ama neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben galiba siteye kartlarin gelmesini bekliyecem. cunku ati aciklama yaptigi gun butun 780 ve 770 leri kaldirdilar disponible listesinden. bi gelsin kartlar belkim 780 bile cakarim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 fazla beklemeye gerek kalmadi fiyatlar az oynama yapti :D http://i.imgur.com/Gs9JUT2.png durum bu. varmi itirazi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ramler cl 11 değilde 9 olursa daha iyi olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Daha iyi olmaz, para israfi. http://images.anandtech.com/graphs/graph4503/39736.png http://images.anandtech.com/graphs/graph4503/39729.png ornekleri sinirsiz, ama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 reiz noktayi koymus B)- kayron yazdiracam kasaya baktikca onu hatirlayacagim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu arada o bilgisayarın türkiye için 1200 eur a toplanması imkansız ya yazık cidden hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 isteyene italyadan kart parça getirteyim :D ayda bikaç kere gidip gelen tanıdıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben şu asus kartı abd den getirtmeye çalışıcam bakalım. yoksa sana rica ederiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 dendi hatta arkadaş da oc yapmak istemediği iin k almadığını belirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 italyadan parcayi eve teslim gumruksuz yaparim ben :) yeterki isteyen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sistem iyi olmuş son hali ile. oc konusunda o kadar katıysan k gereksiz tabi ama bence ucu açık bırakmak iyi olabilir. ilerde pişman olmamak için. i52500k yı 4.5ghz'de kullanarak i7'lere fark atıyorum. baya iyi oc oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Odeon said: italyadan parcayi eve teslim gumruksuz yaparim ben :) yeterki isteyen olsun direk kasa isteriz o zaman lsjkadkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 verdim siparisi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sağlam sistem panpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar