CapN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ailevi sebeplerden dolayı 4 yıldır askerlikten kaçıyordum. Hafta sonu karar verdim teslim olmak için bugün gittim sıra gelmedi. Detayda öğrenemedim şubeden yarın sabah 7-8 gidip teslim olacağım. Daha önce bu şekilde gitmiş olan var mı ? Şubeyi aramıştım gitmeden önce sen gidiyormuş gibi gel kardeşim dediler :) Ne yapmam gerekiyor tam öğrenemedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 haki renk çamaşırlarını hazırla gel demişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 CapN said: Şubeyi aramıştım gitmeden önce sen gidiyormuş gibi gel kardeşim dediler :) ouvvv fena dayak var şunu dedilerse.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Direk seni alıp askere gönderecekler reis. ona göre hazırlık yap çantanı falan herşeyi hazırla. Yeni devre beklemeyeceksin. Tekrardan vazgeçer diye göndercekler seni. Hayır paralıda çıktı niye yapmadın kredi falan çekip. Yada bunları konuşmak artık çok geç baktın durum zorlaşıyor hemen paticiği aç ve burdaki dandik tek madalyanı göster. Belki KOMOUOTAN sanarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bedelliyi 1 yaşla kaçırdık malesef. Derdim hemen almaları zaten git şubatta gel derlerse olmaz. İşimi gücümü ona göre ayarladım. Almama ihtimalleri var mı ? varsa ne yaparım onu düşünüyorum bir yandan da. Msjlara göre öyle bir şey yok ozaman gidiyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bakaya ne demek ya şunu bi öğreneyim gerekmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Allah kazasız belasız dönmeyi nasip etsin abi şimdiden. ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tiLi said: bakaya ne demek ya şunu bi öğreneyim gerekmeye başladı bakayağınıdenkal'ın kısaltması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tiLi said: bakaya ne demek ya şunu bi öğreneyim gerekmeye başladı yoklamayı kaçıran/gitmeyince bakaya kalmış oluyorsun. tecil süren bittiğinde atıyorum şubat, şubat yoklamasına gitmezsen bakaya kalıyorsun. ilk kez kalırsan sadece para cezası 2.kez de bakaya kalırsan savcılığa suç duyurusunda bulunuyorlar, dava açılıyor senin adına, savunma yazıp kurtuluyorsun. 3 ve sonrasında ne oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 pampa 4 yıl nasıl kaçtın sen ya :) neyse anında yollayacaklar seni hemen hazırla her şeyini. bu arada ben mi gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Baba kanserdi para gerekiyordu çalıştık ettik kaçtık bir şekilde. Şimdi vefat etti , cumartesi nişanlandım evlilik yoluna da girdim şimdi tek engel kaldı aradan çıkartalım dedik gidiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 4 yıl nasıl kaçtın, raporla falan mı? para cezası 4 yıl üzerinden uygulanırsa kaçar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 CapN said: Baba kanserdi para gerekiyordu çalıştık ettik kaçtık bir şekilde. Şimdi vefat etti , cumartesi nişanlandım evlilik yoluna da girdim şimdi tek engel kaldı aradan çıkartalım dedik gidiyoruz işte. başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Yok gbt ye düşmediği için sıkıntı olmadı. İkametgahta oturduğum yerde değil. Para cezası da 4.5k öderiz dönünce çalışır. Dworgian Eyvallah saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kendin gidecegin icin %50 indirim varmis galiba, bir arkadas bir yil bakaya kalmisti, 280tl ile kurtulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 4,5k kendileri yakalarsa. bana dava açtılar tecil aldım sonraya hakim bayanda yardımcı oldu azcık kurum hatasına yordu askeriyede kurum hatası olmaz bizde diyip 100 tl ceza kestiydi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 4.5k kendim teslim olursam 10k gbt ile yakalanırsam Her yıl katlıyor yeni yasayla biraz abarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Gbtde cikkiyor artik askerlik. Hayirli tezkereler diyeyim ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gbt ne la? gay biseksuel trans mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şubatta askerim ben de, bıraktım akademiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Geçmiş olsun hayırlısı. Aradan çıksın bende gidiyorum Şubat celbinde kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Akpli vekil martta bedelli demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bu ay torba yasasi kapsaminda konusulucak bedelli olayi galiba. 25-28 yas arasi , mart-nisan ayinda yururluge girmek uzere gorusmeler olucakmis. Cok buyuk ihtimalle cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 allak bullak ettiler şimdi. Bende 1 saat önce okudum haberi ne yapacağımı bilmiyorum :) Bedelli çıkacaksa beklenir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ney bedelli miiiiiiiii? Parasindan haber var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar