monoscope Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Selam, yeni bi ev alıyoz da banka kredisiyle bu eksper falan tapunun doğruluğunu ıvırını zıvırını kontrol ediyordur değil mi ? yoksa benim de tapuya gidip doğru yeri aldığımızdan emin olmam gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 fotokopisini alıp belediyeye kendin gidip sorgulatman daha iyi olur. hatta varsa belediyede tanıdığın falan daha detaylı bakar canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aman abi çok dikkat edin banka kredisi falan tapuda sorunlu evleri kaktırıyorlar sonra belediye ile papaz oluyorsunuz. kesinlikle belediyeden bir araştır derim. hele 0, yeni falan değilse mazallah diyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kredili ev alıyorsan, banka her halukarda ekspertiz raporu hazırlatır. değerlendirmeyi yapan uzman sadece gidip binayı görmekle kalmaz, aynı zamanda tapu dairesine giderek tapu ve takyidat bilgisi (daire üzerinde şerh, haciz vs var mı diye) ister. eksper raporunda da bu bilgiye yer verilir. evi almadan önce eksper raporunu incele. bilgileri karşılaştır. eğer takyidat "şifahen" alındıysa, yani tapudaki görevli memurun lafına dayanıyorsa, eksper raporuna itiraz et. tekrar gidip baksınlar. gerek yok ben uğraşırım diyorsan da, tapuya giderek benzer işlemleri gerçekleştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 eheh yarin satin alicaz hayirlisiyla vakit kalmadi o yuzden kontrol etmeye. bugun belediyeden kagit almis ev sahipleri heralde vergi borcu olmadigina dair falan tapuda gerekiyor sanirim. iki farkli bankadan kredi basvurusu yapmistik artik onlarin kararlarina guvencez ve hayat ne getirir gorucez. benim oncelikli derdim o tapunun o eve ait olup olmadigiydi bankalari aradim ikna edici konustular bi de o belediyeden gelen kagitta ada no parsel no falan vardi acik adres ile birlikte. icim rahatladi az da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 güle güle oturun. zaten bankadan kredili alıyorsanız, dairede yamuk olma ihtimali sıfıra yakın olur. ne de olsa, kredi borcu bitene kadar gayrimenkul bankaya ipotekli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tesekkurler. ya bi de bende anksiyete var kontrol altinda tutuorm da boyle araa fikirler giriyor kafama. normal insan bu kadar dusunmez heralde ama hem paranin zor kazanilmasi hem de benim kafa yapim boyle herseyi sorgulatiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 önce geçmiş sonra hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 valla hako gelsin anlatsın ne olaylar oluyo eksperlikte. heehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 faiz oranını kaçtan aldın krediyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bizim bankadan ayarladık 0.7 puandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Tesekkurler herkese faiz orani 0.83ten ziraat. Cok yoruldum bugun tapu banka belediyeye kosturmaktan hala eve gidemedim neyse tum islemler tamam ve icim rahatladi allah bozmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Tapu kat mülkiyetli di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 evet topraklılara banka kredi vermiyor zaten sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bazı irtifak tapularına da verilebiliyor ondan sordum. İskanlı ve mülkiyetli olmasına dikkat edin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar