Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=243781895787306&set=vb.210704022428427&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bu içeriğe şu anda erişilemiyor İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir. Ana sayfaya dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben tıkladım çalıştı. sende sorun var https://www.facebook.com/photo.php?v=243781895787306&set=vb.210704022428427&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 üye olmayana kapalı demek gfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Boş ver ulaşma zaten, ben ulaştım çocuklarımız ulaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Çeto'nun açtığının aynısı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Güleceğimiz yerde haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 said: Siz bu devleten ne istiyorsunuz anlamis degilim. (tu)(262) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 golge etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 -adamlar yerin altını yardı içine boru döşedi içinden de metro hattı geçirdiler abi hala konuşuyorsunuz -ulan geçirdi de sanki babasının hayrına mı geçirdi senin benim paramla yapılıyor bunlar hep -e be dingil fenerbahçe futbol klübü mü burası da başkan olan cebinden masraf etsin ülke burası, tabi ki de senin benim paramla yapılacak. yaptırmış olması mesele zaten -geç bile kalındı ama. hem müteahhitlere peşkeş çekiliyor hep, yandaşlara gidiyor paralar. bu işler maliyetine ya da düşük karlara yapılmıyor asla. -iyi de şöyle bir şey var, bugün sen 8 milyarlık bir işin müteahhiti olduğunda yapman gereken ön harcamalar, girdiğin risk, olası kazalar ve tehlikeler gibi bir sürü şeyi göğüslüyorsun firma olarak. o kadar masrafa girmektense basitçe paranı ve iş için kullanacağın makine parkını bir fon yönetimine devretsen edeceğin kar oranından daha yüksek bir oranda kar etmen gerekir ki bu riske girme kararı versin firmanın yönetim kurulu. yani o işi yabancı firma da yapsa, türk firma da yapsa, yandaş ya da değil hepsi aynı kar oranlarına yapacaktı. Ayrıca abicim şu gözden kaçıyor ki piyasadaki tüm müteahhitler yandaş oluverdi bütün bu olaylardan sonra. yani işlerin yandaş müteahhitlere gitmesinin nedeni hali hazırda iş yapan firmaların kendini yeşile boyamasından kaynaklanıyor. kimse al sana iş dediği için değil. -bilmiyorum abi özelleştirme falan amına koydular ama -onları hiç bilmiyorum ben abi. -neyse hadi bitir sigaranı da girdi herkes filme -hem konuşturuyorsun hem de böyle yapıyorsun, sen gir abi geç giricem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 marmaray ın montajı daha kalitelidir bu videodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 cok komikmis kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şükrü sen kocaman bir tavşana benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Abi sana isminle seslendi, dövücen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hayir, izin verdiklerim listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben buradayken gıyabımda konuşmanız hoş değil beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sana Şükrü diyebilir miyim Şükrü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi pek komik değilmiş bu aslında teoride komik ama uygulanışını beğenmedim en azından topic açmaya değecek kadar komik değil marmaray topicinde paylaşabilirdin mesela o zaman he çok komihmiş, nerde gülücez haber ver zaa penis tepkileri gelmezdi, şükrü falan dahil olmazdı duruma chrome'da da kamışa yeni su yürümüş gibi bi hava var herkese bi afra tafra eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 la bi resim vardı putinle medmedev kahkaha atıyolar altında da marmaray 76 km trans sibirya 8356345 km diye getirin onu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 metro hayvan gibi kalabalık olmuş ayrılık çeşme'nin eklenmesiyle. nefes alamadım kadıköy'den dün akşam dönerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 çok kötüymüş izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Raydan cikmis http://m.hurriyet.com.tr/marmaray-seferleri-durdu-40086172 Artik marmarayi yuruyerek gecmem standart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar