Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aşk yalan boşversenize, sevin kardeşim!
Bir şarkı hediye ederek kaçıyorum:
"YALAAAN DÜNYAAAAA, HER ŞEY BOMBOOOOOOŞ
HANCI SARHOOOOŞ, YOLCU SARHOOOOOOŞ"

Bence sen başka bir hana doğru yola çık.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 18 Aralık 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
siroz neden oluyomuşuz ben onu anlamadım
her içen siroz olmaz siz rahat olun..

boğaz köprüsü'nden her atlayan da ölmüyor.. hem ben gayet rahatım.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
bence aşk insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 18 Aralık 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
bence aşk insanın kendine yakışanı giymesidir.

neyse...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine

[Bu mesaj insight tarafından 18 Aralık 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_Dalamar_, 18 Aralık 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
Her zaman dediğim gibi: R&B (rakı&balık)

+1 efkara birebir:D
ama oturup ne için kendini paraladığını bir düşün. Ne için? Kızın birine aşık oldun ama yüz vermedi/arkadaş kalalım dedi/tipim değilsin dedi vs vs. Peki ne kaybettin? Hiç-bir-şey. Teknik olarak herhangi bir zararın yok.
Anca fırsat maliyeti olarak bakarsan içmen gerekiyor, ki dünyaya öyle bakınca sıyırıyosun genelde.
Özetle, boşu boşuna içiyosunuz ahali.
not: bunun benim gibi ayyaşlık potansiyeli taşıyan bir adamdan duymak garip ama durum böyle. Gülüp geçin, içseniz de içmeseniz de olmayacak. gidin paranızı biriktirin kumbarada, sonra onu tamamlatın falan:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem
Deli_Haci in, Borbag out :hrr:
beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
Mesaj tarihi:
said:
_Dalamar_, 18 Aralık 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
Her zaman dediğim gibi: R&B (rakı&balık)

süper :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
Aşk bu mu aşk acı mı acıtır mı incitir mi aşk bunu bana yapmaya mecbur muu?[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Aşk ne diyelim insan hayatında bi kere aşık olurmuş derler. Çok kaptırıyorum dersen aşık değilsindir bağlanmışsındır geçer o zamanla sen yeter ki alkolu eksik etme =)

Ha degismek istiyosan da o dogal olarak olur zaten kendini kasarsan degisemezsin. Rahat olman lazım şöyle bi temiz hava al ne biliym bu havada soguk dus al iyi gelebilir =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 18 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
Aşk bu mu aşk acı mı acıtır mı incitir mi aşk bunu bana yapmaya mecbur muu?

Acı olabilirde olmayabilirde bu elinde
Acıtır / elinde
İncitir / elinde

Mecbur.[signature][hline]- Kuzu
- Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
  • Yeni Oluştur...