Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: sheref, 18 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki: her zaman bakıl bulamıyoruz dalamar napmak lazım? :) niyet ettim balık rakı içmeye dicen :p[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 allah kabul etsin hepimizin içişlerini :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Aşk yalan boşversenize, sevin kardeşim! Bir şarkı hediye ederek kaçıyorum: "YALAAAN DÜNYAAAAA, HER ŞEY BOMBOOOOOOŞ HANCI SARHOOOOŞ, YOLCU SARHOOOOOOŞ" Bence sen başka bir hana doğru yola çık.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: sheref, 18 Aralık 2004 01:14 tarihinde demiş ki: siroz neden oluyomuşuz ben onu anlamadım her içen siroz olmaz siz rahat olun.. boğaz köprüsü'nden her atlayan da ölmüyor.. hem ben gayet rahatım.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bence aşk insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
daverc Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 neyse. [Bu mesaj daverc tarafından 18 Aralık 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: John_Petrucci, 18 Aralık 2004 03:00 tarihinde demiş ki: bence aşk insanın kendine yakışanı giymesidir. neyse...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine [Bu mesaj insight tarafından 18 Aralık 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: _Dalamar_, 18 Aralık 2004 01:25 tarihinde demiş ki: Her zaman dediğim gibi: R&B (rakı&balık) +1 efkara birebir:D ama oturup ne için kendini paraladığını bir düşün. Ne için? Kızın birine aşık oldun ama yüz vermedi/arkadaş kalalım dedi/tipim değilsin dedi vs vs. Peki ne kaybettin? Hiç-bir-şey. Teknik olarak herhangi bir zararın yok. Anca fırsat maliyeti olarak bakarsan içmen gerekiyor, ki dünyaya öyle bakınca sıyırıyosun genelde. Özetle, boşu boşuna içiyosunuz ahali. not: bunun benim gibi ayyaşlık potansiyeli taşıyan bir adamdan duymak garip ama durum böyle. Gülüp geçin, içseniz de içmeseniz de olmayacak. gidin paranızı biriktirin kumbarada, sonra onu tamamlatın falan:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Abı Aşık edebıyatına donmus ha :D amma cok halk edbıyatçısı warmıs[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Razu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: _Dalamar_, 18 Aralık 2004 01:25 tarihinde demiş ki: Her zaman dediğim gibi: R&B (rakı&balık) süper :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Erqenliktendir olur böle :lol:[signature][hline]
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Aşk bu mu aşk acı mı acıtır mı incitir mi aşk bunu bana yapmaya mecbur muu?[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
Venator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Aşk ne diyelim insan hayatında bi kere aşık olurmuş derler. Çok kaptırıyorum dersen aşık değilsindir bağlanmışsındır geçer o zamanla sen yeter ki alkolu eksik etme =) Ha degismek istiyosan da o dogal olarak olur zaten kendini kasarsan degisemezsin. Rahat olman lazım şöyle bi temiz hava al ne biliym bu havada soguk dus al iyi gelebilir =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 İçmeyin yafrularım hepınıs Siroz olur bogaz koprusunden atlarsınız soora![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Horrible, 18 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki: Aşk bu mu aşk acı mı acıtır mı incitir mi aşk bunu bana yapmaya mecbur muu? Acı olabilirde olmayabilirde bu elinde Acıtır / elinde İncitir / elinde Mecbur.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya bole görünce hoşlanırsın filanda yok ole ilk görüşte aşk filan , günümüz gençleri pek dirençsiz :) p.s: sanki ben genç deilimde heh[signature][hline]Fire in the Darkness...
Öne çıkan mesajlar