DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 öğrenciyim, okulu dondurdum ve çalışmıyorum. canon eos 650d alıcam. evkurdan kredi kartsız bilmem nesiz nasıl alabilirim? çünkü kredi kartım yok, nakit param da yok. ama makina almam lazım işe başlamak için, kartsız mal satan da bir evkur var. 500-600 fazladan da vericek olsam almam lazım taksitle.. şartlar neler bilen var mı? not: ailemin borcu var evkura, onlar alamıyor. bu bi sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Senet yapıyor evkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 inyormaynd said: Senet yapıyor evkur. biliyorum ama iş güç olmadan yapar mı dersin? kefil mefil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kefilsiz yapıyor ya bordro falan istemiyor kimliğinde git tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Fakat faizini sağlam koyuyor o konuda uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 onla uğraşana kadar kredi kartı çıkarmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 faizine okeysen her türlü veriyor kimliğini alıp gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aynen çok fena faiz bindiriyorlar.500 se 750-800 lira oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi mecburum başka çarem yok. param yok, d90'ımı da satmak durumunda kalmıştım bir iki ay önce bu yüzden. omuzliycaz artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 elesso said: onla uğraşana kadar kredi kartı çıkarmaya bak kredi kartı vermemişlerdi bana geçen sene sigortasız çalışıyordum sabit 1500 gelirim var dedim nah sana kart dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 elesso said: onla uğraşana kadar kredi kartı çıkarmaya bak kart çıkmıyor 1k borç var finansbanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Hangi banka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Hocam o kadar borç harç var madem neden bir de dslr'a giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kimlikle çıkıp alayım bari birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 garanti vermemişti bana. adam demiş iş için almam lazım diye. düğün fotoğrafçılığı yapçak herhalde arkadaş sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 inyormaynd said: Hocam o kadar borç harç var madem neden bir de dslr'a giriyorsun? abi çünkü uzun vadede beni kurtaracak tek şey bu dslr olucak gibi. bunu ben de çok düşünmedim değil ama çarem yok. aileden hayır yok. borç harç var. para yok. e girip tırt bi yerde çalışarak da ödenmez. en azından bildiğim işe abanıp bi an önce kapatayım bazı şeyleri diyorum. borç yapmadan borç ödenemiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Gününde ödenmeyen taksitlere vade tarihinden itibaren aylık %7 vade farkı uygulanacaktır. Bununla birlikte ard arda iki taksitin vadesinde ödenmemesi halinde ise vadesi gelmemiş tüm taksitler muaccel hale gelecek ve temerrüdün hukuksal sonuçları olan icra takipleri ve alacak davaları açılır. git bi bankaya 2k limitli kart al bu kadar ağır değil şartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 evkur baya tefeciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ALMA daha okumadım ama evkurdan bişi alma DÜNYANIN en kötü müşteri hizmetlerine sahipler SENETLOL yoksa ödemesende bişi olmuo seneti. AMA alma aldığına pişman ediolar adamı tabak mabak takımı aldık, yarısı kırık yarısı yanlış geldi değiştirene kadar 2 ay uğraştık, mersine falan gitti gerizekalılar. sonra dükkanlarına teslim etmeye gittik, 4 saat boyunca senet aradı embesiller. sene 2013 ama adamlar 1900 de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ablam bunlardan bilgisayar mı ne almıştı seneler önce kalan 400 liralık borcunu 1000 lira olarak ödedi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Düğünlerde artık Mark III kullanıyorlar adam 650D diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 DaidaFlu said: inyormaynd said: Hocam o kadar borç harç var madem neden bir de dslr'a giriyorsun? abi çünkü uzun vadede beni kurtaracak tek şey bu dslr olucak gibi. bunu ben de çok düşünmedim değil ama çarem yok. aileden hayır yok. borç harç var. para yok. e girip tırt bi yerde çalışarak da ödenmez. en azından bildiğim işe abanıp bi an önce kapatayım bazı şeyleri diyorum. borç yapmadan borç ödenemiyor artık. borç yapmadan borç ödenmezde senin gidişat eve haciz getirmeye yönelik ilerliyor haberin olsun :) . 1-2 ay burger kingte falan kassan hallolur aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Fin said: Gününde ödenmeyen taksitlere vade tarihinden itibaren aylık %7 vade farkı uygulanacaktır. Bununla birlikte ard arda iki taksitin vadesinde ödenmemesi halinde ise vadesi gelmemiş tüm taksitler muaccel hale gelecek ve temerrüdün hukuksal sonuçları olan icra takipleri ve alacak davaları açılır. git bi bankaya 2k limitli kart al bu kadar ağır değil şartları abi düzenli öderim o sorun değil. daha önce de bu şekilde s3 almıştım ilk çıktığı zamanlar. o da ödendi gitti. sorun elimde işimi yapacak alet olmaması. ben de bayılmıyorum tefekura ekstradan bir sürü para ödemeyi ama keyfi değil işte. burger king falan çözmez beni abi günlük o kadar vaktim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 onu yapicana alet kiralicak bi yer bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 inyormaynd said: Düğünlerde artık Mark III kullanıyorlar adam 650D diyor. Adam param yok 650d alıp para kazanıcam diyor, sen düğündü mark 3'tü diyosun. Nası bi embesillik bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar