cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bomber silip süpürür ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Seele said: inyormaynd said: Virtual Ticket'ları aldık hazırız. :)-D benle paylas biletini yap bunu. Authenticator var hesapta benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 neden böyle intro yapmıyoalr ya http://www.youtube.com/watch?v=og-gULrg1Jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ne ticketi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bedava yayın yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 HYPE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakolas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ben de virtual ticket almayı düşünüyorum. Özellikle Artists Stage deki birçok event için. Aslında sadece Panel Stage deki Stacraft 2 Update ve Main Stage teki Warcraft Movie Presentation için bile alınabilir. Onun dışında Diablo 3 genişleme paketinin cinematic introları mı dersin, önizlemesi mi dersin, oyunlar için düzenlenecek exhibitionlar mı dersin tonla aksiyon olacak. Bir oyunsever için kaçırılmayacak bir organizasyon aslında. Fakat gelgör ki bu eventların saatlerinin çoğu WCS finalleri ile genel itibariyle çakışıyor. Sadece WCS için ticket almak zaten saçmalık çünkü maçların free yayını olacak. Eğer diğer eventlar için ticket alırsam bu sefer de WCS finallerini bölük pörçük seyretmek zorunda kalacağım ki bu hiç istemediğim birşey. Almazsamda bi ton güzel aksiyonu kaçırmış olacağım. İki ucu boklu değnek anlayacağınız. En azında virtual ticketla gelen Starcraft 2 portresi bir şeye benzeseydi daha kolay karar verebilirdim belki ama o da bir şeye benzemiyor. Bu yüzden ticket alıp almamak konusunda hâlâ karar verebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 artist stage bomba ya ne kadar ticket bendemi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 40 dolarmış meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Açılış töreni ve turnuvalar bedava. Bilet paneller ve oyun içi eşyalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hadi bakalım hazırmıyız gencler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 adam bana reklamı yapsın diye 40 dolar vermek bildiğim tüm para alışverişi mantıklarına ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vücut hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 beleşe gelmiş virtual ticketım var (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yayın başladı. Açılış töreni 10 dakika sonra: http://eu.battle.net/blizzcon/en/live-stream/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakolas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mayk'ın üzerinde terran gömleğini göremedim, çok yadırgadım. Olmadı Mayk olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Heroes of the Storm trailer'ı harikaydı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şimdi.. thrall'ı seslendiren adamın, aramız acıldı artık konusmuyoruz demesi komikti. ahaha orclar siege tank olayını cözmüş ÖEEAAHA YENI DWARFSKIN ZEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ilk maç bomber vs mma. TvT izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 AHAHAHA ROTTERDAM PATLADI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Amerikalılar nasıl yavşak ve Avrupalılar nasıl daha ağır.. Şu işi Avrupalılar yapsın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sOs alacak başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 smartgun said: ilk maç bomber vs mma. TvT izlicez. ARE YOU NOT ENTERTAINED? IS THIS NOT WHY YOU ARE HERE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 GO BOMBER !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar