Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fD4w3RYvqkM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 kız salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ve cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 snsn slk .s .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 güzel yazı beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bu kendini nasıl gördüğü; asıl önemli olan nasıl göründüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 moncici said: garsonsun ve garson kalacaksın fulsen senden edebiyatçı olmaz Gerçekten tumblr edebiyatçısı tier. İlk 4 satıra tahammül edebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 He. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bir şey olmak gibi derdi yokki o insanın zaten. Amaçta o. Mutlu olmak için illaki plazalarda yaşamak , paraya ve güze sahip olmaya gerek yok. Bu saydıklarım her zaman mutluluğu getirmiypr. Ve insanlarda bunu anlayamıyor demiş ve beni bu cezbetti işte. Neyse.. belkide ben öyle demiştir diye kurguladım kafamda.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yazıldı hacı bunların hepsi daha güzel betimlemeler, örnekler ve bütünlüğü olan metinler ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ya 25 yaşında daha düz metin yazmayı internette forum köşelerinde kavrayabilmiş çakma sosyal bilimciler edebiyat kelimesini kullanmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Hayattaki tek amacın garson olma idealine kavuşmaksa sekiz yaşından beri yazsan n'olur abi. Edebi bir tarafı da yok hani yazdıklarınının da, "blog" dediği dünyasında kendini Heidi sanıp internet kirliliğine katkıda bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paticik ne kadar acımasız olmuş. Birileri birşey yazmış iyi yada kötü ama insanları küçük düşürücü ve iğneleyeci laf sokmak tarzımızdan biraz uzaklaşın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 plazayı terk etmiş ama kafasındaki o küçük plaza insanını orada bırakamamış zaten yazıyı yazmadan önce de o "proc"lamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 mawiman said: Paticik ne kadar acımasız olmuş. Birileri birşey yazmış iyi yada kötü ama insanları küçük düşürücü ve iğneleyeci laf sokmak tarzımızdan biraz uzaklaşın ... Hatun kötü yazmışsa biz napalım ? Hatta bi ton yazar var kitabı falan var beğenmiyoruz ama kalkıyo biri bi seri yazıyo herkes deli gibi hastası olabiliyo. Yani yiğidin hakkı yiğide beğendiğimiz yazarlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar