Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Layt kolaysa cidden sorun olmaz. Yapis yapis olmayacak, en kotu ihtimal devreye gelse kapatip kuruttugun anda kisa devre yapmayacak. Sekerli sivilarda kurutsan bile boyle bi doku kaliyor. O da $asi yaptiriyo bazen. $asi yapmak $asi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 imamizer said: gerçi açmak için apple marka tornavida falan lazımdır şimdi HO HO HO Torx lazim olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 viskiyi kolayla içerseniz böyle olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Red said: viskiyi kolayla içerseniz böyle olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 boş içmiyoz rahat ol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 viskiyi kolayla içmek, üstüne light ile içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ee abi dünyanız bu kadar mı ya bu mudur lskdjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 hepimiz elitiz viski döktüğümüz air ları atıyoruz. dökülen viski air dan pahalı olunca insan o canım içkiye acıyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 piriç çuvalına sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 pirince atin acamayacaginiz elektronik bir alete sıvı teması oldugunda kac ceptelefonu kurtardim oyle oha resmen gormus de yazmis gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Hee ha gayret az daha kasın single malt mı blended mı kavgası çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Kazanani belli olan kavgalari cikarmiyoruz. Iphone mu android mi gibi bir konunun acilmasi mutlak butlan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Viski ile kola mı karıştırılmış. http://cdn1.haberdar.com//fotogaleri/39301/foto_119576.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 notebook'a kola döktüm diye başlık açmak farklı macbook air'e wisky-cola döktüm diye başlık açmak farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 totemic said: notebook'a kola döktüm diye başlık açmak farklı macbook air'e wisky-cola döktüm diye başlık açmak farklı.. macbook air olsa keşke bi de. o bile değil sfsd sayfa başı zart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Esh said: Kazanani belli olan kavgalari cikarmiyoruz. Iphone mu android mi gibi bir konunun acilmasi mutlak butlan mesela. klasdjdlaskjdal jack içenleri yerden yere vurmanız lazım ama yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 totemic said: notebook'a kola döktüm diye başlık açmak farklı macbook air'e wisky-cola döktüm diye başlık açmak farklı.. ama bu önemli. viskinin güzelim tadını kolayla bozan biri olması yardım etme kararlarımız üzerinde %86 etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi dikkat ettiysen o olaya hiç girmiyorum zaten. bu utanç ona yeter heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 beni yerden yere vuurn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 fiskikola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 az daha viski dersek viski elitleri rob dö şambr ları (böyle miydi yazılışı) ile gelecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 robedechambre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Dworgian said: az daha viski dersek viski elitleri rob dö şambr ları (böyle miydi yazılışı) ile gelecekler Biz scotchla aggrolaniyoruz sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Robe De'shambre uo nicki bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar