Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google chrome sorunu

kaczynski

Öne çıkan mesajlar

şu aralar google chrome'la ilgili bazı sorunlar yaşıyorum.

sorun 1: browserı açtığımda bazı ayarlamalar yapıyorum. mesela birkaç eklenti ekliyorum ve kafama dizayn ediyorum. sonra browserı kapatıp açtığımda tüm o ayarlar gidiyor. ve eklentilere de mercan tv adında bir eklenti geliyor. virüs mü yedim.

sorun 2: browserı her açtığımda da aşağıdaki görselde ki şekilde bir hata veriyor. bu nedir?

http://l1310.hizliresim.com/1g/y/u2nwj.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

hazır muhabbeti açılmışken bende bişey sorim , bu google yeni sekme açınca yeni menü çıktıya 8 tane sayfa falan , eskiden sağ altta son kapatılan sayfalar seçeneği vardı o yok şimdi onu nası su yüzüne cıkarabilirim? saygılar sevgiler

sag üstteki menüye gitti o tikla oraya son sekmeler'i göreceksin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
GONDARCENGIZ said:

sağ üsttende cok zahmetli ya alışmıştım ne güzel yattığım yerden açıyodum sdfghdsfh

kontrol şift te abi kısayolu.

-

Bu arada benim sorunum bambaşka ama konu kirliliği yaratmak istemedim. Chrome hem evde hem işte Facebook'ta %50 ihtimalle donuyor bir saat yüklenmiyor.

İmgur'dan fotoğraf atacam browse a basıyorum yanıt yok, todoist'e giriyorum bir taska basıyorum cevap yok bekliyor öyle, dün imdb'den fragmana bakayım diye bastım ana sayfadan hiç bir şey açılmadı falan. Giderek daha fazla saçmalamaya başladı, shockwave'in gerizekalılığı mı bu Chrome'un saçmalaması mı acaba?

Hayır Firefox'da her şey normal, bırakacam böyle giderse chrome'u zaten hiç bir zkimi açamıyorum külfet oldu iyice, hayvan gibi ram yemesi de cabası.
Sosyal ağlarda paylaş

Profil sorunu ile ilgili olarak,
https://support.google.com/chrome/answer/117804?hl=tr

denemeni tavsiye ederim.

Eklentiler konusunda, ayarlarından kullandığın eklentilere bak. Tanımadığın veya eklemediğin eklentileri sil. Bazen programın kısayoluna da ekliyorlar url onu da kontrol et.

aente said:

GONDARCENGIZ said:

sağ üsttende cok zahmetli ya alışmıştım ne güzel yattığım yerden açıyodum sdfghdsfh

kontrol şift te abi kısayolu.

-

Bu arada benim sorunum bambaşka ama konu kirliliği yaratmak istemedim. Chrome hem evde hem işte Facebook'ta %50 ihtimalle donuyor bir saat yüklenmiyor.

İmgur'dan fotoğraf atacam browse a basıyorum yanıt yok, todoist'e giriyorum bir taska basıyorum cevap yok bekliyor öyle, dün imdb'den fragmana bakayım diye bastım ana sayfadan hiç bir şey açılmadı falan. Giderek daha fazla saçmalamaya başladı, shockwave'in gerizekalılığı mı bu Chrome'un saçmalaması mı acaba?

Hayır Firefox'da her şey normal, bırakacam böyle giderse chrome'u zaten hiç bir zkimi açamıyorum külfet oldu iyice, hayvan gibi ram yemesi de cabası.

Abi çözdüm ben onu ya. Bi eklenti yapıyor ama bulamadım hangisi. Bende Fireshot ve Adblock dışındaki her eklentiyi pasifize ettim uğraşmadım tek tek açmakla. Eklentilerle ilgili o. Şimdi rahatım.
Sosyal ağlarda paylaş

yapılacaklar

1 program ekle kaldırda bahsi geçen isim ile ilgili bir şey var mı diye bakılır, varsa kaldırılır
2 eklentilerde bahsi geçen isim var mı diye bakılır, varsa kaldırılır
3 ikisinde de yok ise windowsda bahsi geçen isim aratılır ve dosyanın yeri tespit edilir.
[list=a]
[*] bahsi geçen uzantı kendi klasörünü yaratmış bir programsa, silinir.
[*] bahsi geçen uzantı temp. files yani geçici dosyalar arasında ise silinir.
[*] bahsi geçen uzantı bir programın içinde dosya olarak bulunuyorsa, dosya ve muhtemelen aynı isimli dll gibi eş suç ortakları silinir.
[*] bahsi geçen uzantı windows kullandığı için silinemiyorsa, unlocker denilen program indirilir. onun yardımıyla silinir.
[/list] *warning: dosya windows altında systemxx gibi klasörler içerisindeyse dikkatli yaklaşın. önce çubuk ile dürtün. pokedex ile türü hakkında bilgi alın. yetmediyse profesör goakle'a sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...