Ren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 indie test drive izliyordum. şu videoya denk geldim. dayanamadım sonuna kadar izledim. başarılıymış. bilgi editi: sanırım oyun o kadar uzun değil ve multiple ending içeriyor. o yüzden spoil ederim diyorsanız oyunun nasıl olduğuna karar verdiğiniz kadar izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=7LW7JzeCzuA haber vereyim dedim. ilk 30 dksı.(ilk 30dklarından birisi belki de) 15$. demosu mevcut bir de demosunu oynayacağım. bilen eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oyun çok başarılı, %10 indirim varken almıştım ben çoğu sonunu yaptım ama oyunda bi sürü easter egg de var bulamadığım, bide unachievable achievementı var millet sam kullanmadan yaptığını söylüyo hepsi de farklı farklı şeyler yaparken olmuş falan yapamadım onu belki yalandır yazanlar, konsoldan hileyle de oluyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oyun o kadar uzun değil galiba diye spoilerımsı edit koydum. sen kimsin ki beni eleştiriyorsun bebekli yer developper room falan kahkaha attım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 diyaloglar aşırı iyi zaten oyun 4-5 saat oynatıyo en az, bi sürü son var ve sonlara ulaşmak aslında çok kısa sürüyo ama bi sürü varyasyon var hepsi de akışı değiştiriyo her şeyi bulmak çok zor, bazıları hiç düşünmediğin yerlerden çıkıyo özellikle minecraft ve portal kısmı çok iyi, portalda içeriye kitleyebiliyosun kendini uğraşırsan, o da ayrı bi son sayılır ha bide bebekli yeri gerçekten 4 saat oynarsan da ayrı şeyler oluyo benim o kadar sabrım yoktu tabi açtım youtubedan izledim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bu oyun çok iyi olmuş, alın oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Half life 2 motoruylamı yapılmış ne. Oyunu oynadıktan sonra baş dönmesi mide bulantısı yaptı. Hl2 gibi. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 baya iyi ya oyun taze kan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ben mi bişey kaçırıyorum yoksa bu oyun 1 saat mi sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tüm endingleri gördüysen o kadar sürüyor kaç saatte tamamladığını bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 detay adamlarina gore oyun incik cincik ede ede 12 saat falan surdu tum endingler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bi 4 saat bekleme birde cheat ending yapmadım, geri kalanı 2 saat sürdü. Güzeldi baya da 15 dolar haketmiyormuş bence 2 saat için. İyiki indirimden almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Oyun oyun değil, bir deneyim. Ama 18 kadar son var 16'sını rahatlıkla görebileceğiniz, o da 2-3 saat alır. 15 dolarlık değil ama indirime girince mutlaka bir alın bakın. Oyunun tek kötü yanı kısalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar