Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Stanley Parable

Ren

Öne çıkan mesajlar

indie test drive izliyordum. şu videoya denk geldim. dayanamadım sonuna kadar izledim. başarılıymış.

bilgi editi: sanırım oyun o kadar uzun değil ve multiple ending içeriyor. o yüzden spoil ederim diyorsanız oyunun nasıl olduğuna karar verdiğiniz kadar izleyin.
http://www.youtube.com/watch?v=7LW7JzeCzuA

haber vereyim dedim. ilk 30 dksı.(ilk 30dklarından birisi belki de) 15$. demosu mevcut bir de demosunu oynayacağım. bilen eden var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok başarılı, %10 indirim varken almıştım ben çoğu sonunu yaptım ama oyunda bi sürü easter egg de var bulamadığım, bide unachievable achievementı var millet sam kullanmadan yaptığını söylüyo hepsi de farklı farklı şeyler yaparken olmuş falan yapamadım onu belki yalandır yazanlar, konsoldan hileyle de oluyo çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

diyaloglar aşırı iyi zaten
oyun 4-5 saat oynatıyo en az, bi sürü son var ve sonlara ulaşmak aslında çok kısa sürüyo ama bi sürü varyasyon var hepsi de akışı değiştiriyo her şeyi bulmak çok zor, bazıları hiç düşünmediğin yerlerden çıkıyo

özellikle minecraft ve portal kısmı çok iyi, portalda içeriye kitleyebiliyosun kendini uğraşırsan, o da ayrı bi son sayılır

ha bide bebekli yeri gerçekten 4 saat oynarsan da ayrı şeyler oluyo benim o kadar sabrım yoktu tabi açtım youtubedan izledim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...