niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kickbox yapmak istiyorum. Kadıköy merkez civarı aylık ortalama 150 TL ye mekan arıyorum ama bulamıyorum. varmı hiç bilen? merkez dışı tavsiyelerinize de açığım. (göztepe-suadiye-erenköy vs.) tşk
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Cok ayak var kikboksta. Boks yapın boks. Mantarli ayagiyla yuzune tekme falan aticak adamin biri. Iyhhh
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 iyidir kickbox yapıcam. ağırlık basmaktan vazgeçtim.sndn nbr
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 valla şu kadıköyden binibüse bindiğinde acıbademle çakışan yola gelmeden sağda bi salon var da, aikidoydu galiba o. araba falan varsa bakarsın bi ara. olabilir başka ders.
Mino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ediz Aydın var Muay Thai. Kickbox'tan daha zevkli gelecektir bence. http://www.edizaydin.com/index.php
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bostanci Camadan... netten arat bak kimmis Hayri Camadan hoca. 80 tl aylikti ben birakmadan once (6 ay falan), 40 tl verirsen spor salonunuda kullanabiliyorsun.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 niggaknow said: iyidir kickbox yapıcam. ağırlık basmaktan vazgeçtim.sndn nbr doğru yolu bulmuşsun. örnek olsun bu herkese.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Noyzura nerde? O gelsin sana saniyede 10 tekme atmayı göstersin.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 noyzuranın saniyede 10 yumruğuna cevaben kenshin'in 'ben bitane atıyorum yetiyo' yazmasından beri o 10 yumruk impresif olmaktan çıktı
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Saniyede 10 tekme harbiden baya muhteşem olurdu. Bir ara 4chande tek zıplamada 4-5 tane tekme atan hepsi bi üstünde ki şeklinde falan bi karateci mi ne gifi vardı o çok efsaneydi.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mithat said: Noyzura nerde? O gelsin sana saniyede 10 tekme atmayı göstersin. Şu adamı ne övdünüz ya. Onu dövmem maksimum 20 sn mi alır. Haşat ederim o süre zarfında da.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 tyildirim said: Mithat said: Noyzura nerde? O gelsin sana saniyede 10 tekme atmayı göstersin. Şu adamı ne övdünüz ya. Onu dövmem maksimum 20 sn mi alır. Haşat ederim o süre zarfında da. Hiç okumadan trollenmek bu kadar basit olmasa gerek. Yavrucağım zaten saniyede 10 yumruk atarım diyip atamadığı için noyzurayla dalga geçiyoruz biz bu o . Hepimiz döveriz onu zaten sıkıntı yok herif 3 kilo, bırak dövmeyi üflesek uçma ihtimali var.:D
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 tyildirim said: Mithat said: Noyzura nerde? O gelsin sana saniyede 10 tekme atmayı göstersin. Şu adamı ne övdünüz ya. Onu dövmem maksimum 20 sn mi alır. Haşat ederim o süre zarfında da. abi o değil de sen geçen anabolik alıyorum yazmışsın forumlarda. pek sağlıklı bir şey değil o. hücre bölünmesini arttırdığı için aynı etkiyi kanserli hücrelerde de yapıyor. Allah göstermesin varsa eğer kanser riskini arttırıyor vücuttaki. Ayrıca konu ile ilgili hacettepe tıp fakültesince yazılmış fizyoloji anabilim dalına ait bir sürü çalışma var. orta-uzun vadede böbrek yetmezliğini tetiklediğine dair. bir incele derim abi. ileride sıkıntı yaratabilecek şeyler onlar.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 başlığı açan arkadaşa da vücut yapma gibi bir kaygısı da varsa bjj öneriyorum corvos falan var istanbulda baya da iyiler. beygir gibi güçlü olursun 3 sene gitsen.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 chrome said: tyildirim said: Mithat said: Noyzura nerde? O gelsin sana saniyede 10 tekme atmayı göstersin. Şu adamı ne övdünüz ya. Onu dövmem maksimum 20 sn mi alır. Haşat ederim o süre zarfında da. abi o değil de sen geçen anabolik alıyorum yazmışsın forumlarda. pek sağlıklı bir şey değil o. hücre bölünmesini arttırdığı için aynı etkiyi kanserli hücrelerde de yapıyor. Allah göstermesin varsa eğer kanser riskini arttırıyor vücuttaki. Ayrıca konu ile ilgili hacettepe tıp fakültesince yazılmış fizyoloji anabilim dalına ait bir sürü çalışma var. orta-uzun vadede böbrek yetmezliğini tetiklediğine dair. bir incele derim abi. ileride sıkıntı yaratabilecek şeyler onlar. Hücre bölünmesini çoğaltan büyüme hormonu değil mi? ben sadece testo ve boldenon alıyorum.
Öne çıkan mesajlar