Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Kickbox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kickbox yapmak istiyorum.
Kadıköy merkez civarı aylık ortalama 150 TL ye mekan arıyorum ama bulamıyorum.
varmı hiç bilen?

merkez dışı tavsiyelerinize de açığım. (göztepe-suadiye-erenköy vs.)

tşk
Mesaj tarihi:
valla şu kadıköyden binibüse bindiğinde acıbademle çakışan yola gelmeden sağda bi salon var da, aikidoydu galiba o. araba falan varsa bakarsın bi ara. olabilir başka ders.
Mesaj tarihi:
Saniyede 10 tekme harbiden baya muhteşem olurdu. Bir ara 4chande tek zıplamada 4-5 tane tekme atan hepsi bi üstünde ki şeklinde falan bi karateci mi ne gifi vardı o çok efsaneydi.
Mesaj tarihi:
tyildirim said:

Mithat said:

Noyzura nerde? O gelsin sana saniyede 10 tekme atmayı göstersin.

Şu adamı ne övdünüz ya. Onu dövmem maksimum 20 sn mi alır. Haşat ederim o süre zarfında da.

Hiç okumadan trollenmek bu kadar basit olmasa gerek.

Yavrucağım zaten saniyede 10 yumruk atarım diyip atamadığı için noyzurayla dalga geçiyoruz biz bu o . Hepimiz döveriz onu zaten sıkıntı yok herif 3 kilo, bırak dövmeyi üflesek uçma ihtimali var.:D
Mesaj tarihi:
tyildirim said:

Mithat said:

Şu adamı ne övdünüz ya. Onu dövmem maksimum 20 sn mi alır. Haşat ederim o süre zarfında da.

abi o değil de sen geçen anabolik alıyorum yazmışsın forumlarda. pek sağlıklı bir şey değil o. hücre bölünmesini arttırdığı için aynı etkiyi kanserli hücrelerde de yapıyor. Allah göstermesin varsa eğer kanser riskini arttırıyor vücuttaki. Ayrıca konu ile ilgili hacettepe tıp fakültesince yazılmış fizyoloji anabilim dalına ait bir sürü çalışma var. orta-uzun vadede böbrek yetmezliğini tetiklediğine dair.
bir incele derim abi. ileride sıkıntı yaratabilecek şeyler onlar.
Mesaj tarihi:
başlığı açan arkadaşa da vücut yapma gibi bir kaygısı da varsa bjj öneriyorum corvos falan var istanbulda baya da iyiler. beygir gibi güçlü olursun 3 sene gitsen.
Mesaj tarihi:
chrome said:

tyildirim said:

Mithat said:

abi o değil de sen geçen anabolik alıyorum yazmışsın forumlarda. pek sağlıklı bir şey değil o. hücre bölünmesini arttırdığı için aynı etkiyi kanserli hücrelerde de yapıyor. Allah göstermesin varsa eğer kanser riskini arttırıyor vücuttaki. Ayrıca konu ile ilgili hacettepe tıp fakültesince yazılmış fizyoloji anabilim dalına ait bir sürü çalışma var. orta-uzun vadede böbrek yetmezliğini tetiklediğine dair.
bir incele derim abi. ileride sıkıntı yaratabilecek şeyler onlar.

Hücre bölünmesini çoğaltan büyüme hormonu değil mi? ben sadece testo ve boldenon alıyorum.
  • Yeni Oluştur...