Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık HTC 3D EVO

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Satıyorum ilgilenen varsa

said:
Yaklaşık 1 sene kullandığım Htc 3D Evo cihazımı yeni telefon aldığım için satıyorum: Cihazı servise verdim arka kapak değiştirildi. Ön yanlarda ufak soyulmalar var. Telefonun çizilmez ekranı sayesinde ilk günkü gibi tertemiz ekran var. Şubat 2014'e kadar garantisi devam ediyor, faturasını da vereceğim. Cihaz yetkili distribitörden alındı, garanti Teleservice üzerinden( Teleservice HTC cihazlarda hiçbir hatayı kullanıcı hatası olarak gösterip geri çevirmiyor). Eğer birkaç gün uzak kalırım telefondan derseniz ön yanları da değiştirebilirsiniz büyük olasılıkla. Yeni telefonum geliştirilebilir hafızada olmadığından 8GB hafıza kartını da hediye olarak veriyorum.

Cihazda radyo desteği ve gözlüksüz 3D izleme şansınız var. Ayırca 3D fotoğraf ve video da çekebilirsiniz. Ön kamerası 1.3 pixel. 3G konuşmada veya skype kullanırken çok net bir görüntü sunuyor.

fiyat 450tl. İstanbul'a elden veririm. Gerisini kargoyla çözeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöyle bişi, bende de var bu telefondan benim hatun kullanıyor şimdi, telefonlarımız aynı yerden garantili feritle. 5-6 ay önce ben garantiye yolladım camın etrafında bi panel var o açılıyor diye adamlar telefonu 0 gibi yapıp yolladılar teleservice o konuda harika. bataryanı bile değiştiriyorlarmış telefonun 3 ay garantisi var daha beğenmediğin ne varsa yaptırırsın garantide zaten.

böyle malı övmek için gelmiş gibi oldum da hakikaten tank gibi telefon 2 sene boyunca hiç bir şekilde film falan kullanmadım böyle tüy kadar çizik bile yok ekranda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...