Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Satıyorum ilgilenen varsa said: Yaklaşık 1 sene kullandığım Htc 3D Evo cihazımı yeni telefon aldığım için satıyorum: Cihazı servise verdim arka kapak değiştirildi. Ön yanlarda ufak soyulmalar var. Telefonun çizilmez ekranı sayesinde ilk günkü gibi tertemiz ekran var. Şubat 2014'e kadar garantisi devam ediyor, faturasını da vereceğim. Cihaz yetkili distribitörden alındı, garanti Teleservice üzerinden( Teleservice HTC cihazlarda hiçbir hatayı kullanıcı hatası olarak gösterip geri çevirmiyor). Eğer birkaç gün uzak kalırım telefondan derseniz ön yanları da değiştirebilirsiniz büyük olasılıkla. Yeni telefonum geliştirilebilir hafızada olmadığından 8GB hafıza kartını da hediye olarak veriyorum. Cihazda radyo desteği ve gözlüksüz 3D izleme şansınız var. Ayırca 3D fotoğraf ve video da çekebilirsiniz. Ön kamerası 1.3 pixel. 3G konuşmada veya skype kullanırken çok net bir görüntü sunuyor. fiyat 450tl. İstanbul'a elden veririm. Gerisini kargoyla çözeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şu da fotosu motosu http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-3d-evo-subat-2014-e-kadar-garantili-tertemiz-142136791/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bu geçen ay merdivenden düşürüp kırdığın telefon değil mi servisten yeni gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Teknosa da sıfırı 590 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Liebe said: bu geçen ay merdivenden düşürüp kırdığın telefon değil mi servisten yeni gelen? yok bu üstüne oturduğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 souldarkorn said: Teknosa da sıfırı 590 TL Teşhir ürünü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 102 görüntüleme 2 yorum. ayıp panpalar o kadar zengisiniz sırf gönlüm olsun diye atın 500 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Fifi tarihinin telefonu hem soyulmuş 450 ediyosa biz fakiriz abi ,ayrıca bende ipnelikde var hiç almam .Kütük gibi telefon yalanmı kalın böyle ağır mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bu telefon bulletproof http://phandroid.com/2013/10/30/htc-evo-3d-saves-life/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 O ZAMAN BEŞ YÜZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Telefonun aslında ikinci elinin gideri 400-450 civarı. Tabi ki seninki soyulmuş falan, değerini düşürür mü? düşürür. Fiyatın biraz fazla gibi ama ölü soyuculuk diyemedim şimdi. Satarsın ya... Gider yani güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi şöyle bişi, bende de var bu telefondan benim hatun kullanıyor şimdi, telefonlarımız aynı yerden garantili feritle. 5-6 ay önce ben garantiye yolladım camın etrafında bi panel var o açılıyor diye adamlar telefonu 0 gibi yapıp yolladılar teleservice o konuda harika. bataryanı bile değiştiriyorlarmış telefonun 3 ay garantisi var daha beğenmediğin ne varsa yaptırırsın garantide zaten. böyle malı övmek için gelmiş gibi oldum da hakikaten tank gibi telefon 2 sene boyunca hiç bir şekilde film falan kullanmadım böyle tüy kadar çizik bile yok ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar