Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyoloji mezunu okuduğu bölümle alakalı ne iş yapabilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir meslek seçenekleri? nerde baksam; okusam sınırlıdır, kısıtlıdır diyor rehberler ama ne var hiç söylememişler. bu bölüm bitirilince yapılabilicek bir meslek var mıdır?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
sosyolog bir ünvan benim bildiğim, ama böyle bir iş varsa ne ala... onun dışında üni de öğretyim görevlisi olmak için gereken şartlar ağır mıdır, yoksa normal bir öğrenci öğretim görevlisi olabilir mi?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
said:
birinci_ben, 17 Aralık 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
sosyolog bir ünvan benim bildiğim, ama böyle bir iş varsa ne ala... onun dışında üni de öğretyim görevlisi olmak için gereken şartlar ağır mıdır, yoksa normal bir öğrenci öğretim görevlisi olabilir mi?

Öğrenciliğin 3. 4. yıllarında asistanlığa başlarsın, asistanlıkla öğrenciliği beraber yürütüp ardından master cart curt yapar ve sonra üniversitede çalışmak için başvurursun, eğer kendini yeterince göstermiş ve sağlam feedback almışsan zaten üniv seni çoktan göze kestirmiştir senden önce onlar sana başvururlar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
yahu, nasıl desem genel şeyler bunlar... ben daha özele indirgenmiş şeyler arıyorum. mesela özel sektörün halkla ilişkiler bölümleri gibi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 17 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Öğrenciliğin 3. 4. yıllarında asistanlığa başlarsın, asistanlıkla öğrenciliği beraber yürütüp ardından master cart curt yapar ve sonra üniversitede çalışmak için başvurursun, eğer kendini yeterince göstermiş ve sağlam feedback almışsan zaten üniv seni çoktan göze kestirmiştir senden önce onlar sana başvururlar...

peki asistan olmak için belli bir not ortalaması gerekli midir? gerekliyse bu ortalama zorlayıcı bir rakam mıdır?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Kendini profesyonel anlamda biraz geliştirirsen son 5-6 senedir Türkiyede yeni başlayan "İnsan Kaynakları Uzmanı" denen alanda çalışabilirsin. Ayrıca Humanitas vesaire gibi insan kaynakları firmalarında eğitim vererek veya görev alarak çalışabilirsin.

Bunlar haricinde para kazanıcam ama kendimi kasamam dersen Rehber öğretmenlik gibi formasyonlar alarak ilkokul öğretmenliği yapabilirsin var iş alanı baya biraz kurcala insan ilişkileri alanında...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
ben sosyoloji okuorum
üstüne işletme masterı yapacam..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
birinci_ben, 17 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
peki asistan olmak için belli bir not ortalaması gerekli midir? gerekliyse bu ortalama zorlayıcı bir rakam mıdır?

Bu bildiğim kadarıyla üniversiteden üniversiteye değişiyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
  • Yeni Oluştur...