kath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Donanım olarak üç aşşağı beş yukarı aynılar. Birini almayı düşünüyorum, marka olarak Sony daha ağır basıyor fakat G2 çok daha ucuz, ne dersiniz? Var mı kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 f/p olarak g2 eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 g2 bariz z1 çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 g2 al ya yazık o kadar fark vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Donanım olarak aynılar Performans olarak da aynılar. Kimi benchmark testlerinde z1 geçiyor, kimisinde ise G2.. Aldıkları puanlar birbirlerine çok yakın. Tasarım olarak Xperia serisini hiçbir zaman beğenmedim. Z1'in ölçülerine bakarsan resmen telefonun çoğunu çerçeve kaplıyor. Dolayısıyla da çok büyük duruyor ve şık bir görünümü yok. Tasarımı da dandik bana göre.. Z1 su ve toz geçirmez deniyor ancak bu da ne kadar doğru tartışılır. Su aldı şikayetleri burada dahi olabiliyor. Yazılım olarak Xperia'ların timescape arayüzü daha iyi olabilir. G2'nin arayüzünü ben hiç beğenmedim. Ses olarak ikisi de aşağı yukarı aynı performansı sunacaktır. Bu arada G2'nin hoparlörü mono hoparlör. Z1'i bilmiyorum ama stereo olduğunu tahmin ediyorum. LG G2, 24-bit, 192 kHz Hi-Fi playback for FLAC and WAV ses dosyalarını destekliyor. Sanırım bu kalitedeki ses dosyalarını destekleyen başka bir telefon yok. (HTC One da desteklemiyor.) LG G2, arttırılabilir hafıza sunmuyor bu bakımdan büyük bir dezavantajı bulunuyor. Dahili hafıızası yeterli gelmeyebilir. Diğer farklara aşağıdaki siteden bakabilirsin. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1-5596.php http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 32gb bulursan g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sony Z serisi su geçirmez değil, suya dayanıklıymış. ama pazarlama çakallığı işte su geçirmez gibi lanse ediyorlar. Sony nin hoparlörler de mono diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 toplu kıyaslama yapmışlar. http://www.teknoseyir.com/102825/toplu-degerlendirme-xperia-z1-lg-g2-lumia-1020-htc-one-samsung-s4-ve-digerleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kozalak said: Sony Z serisi su geçirmez değil, suya dayanıklıymış. ama pazarlama çakallığı işte su geçirmez gibi lanse ediyorlar. Sony nin hoparlörler de mono diye biliyorum ben. ben hiç bir yerde su geçirmez diye söylediklerini okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Go underwater Wild pool games, hard desert winds or falling into the kitchen sink – the waterproof** and dust-resistant Xperia Z1 will handle it all. **Covers must be shut. Only in fresh water up to 1.5m for 30min. For more information, click here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 şöyle bir değerlendirme buldum. http://www.youtube.com/watch?v=-1yr9xTLeYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Flassh said: g2 bariz z1 çöp z1 çöpse bu mantıkla g2 de çöp.. Bu yorum biraz çöp olmuş daha çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yooo g2 ile z1 arasında en az500 lira fark var -ki 16gb falan alırsan 800 lira fark oluyor- bu farkta z1i çöp yapıyor. çünkü aradaki fiyat farkını göz ardı edicek bi özelliği yok z1in tamamen aynı telefonlar ki sony yine cimrilik yapıp dandik panelleri kakalamış 2200 liralık telefon ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Tmm da param var huzurum da varsa neden G2 alayım ? Benim topiği açma nedenim hangisi daha iyi idi açıkcası hangisinin daha ucuz olduğunu zaten biliyorum. Artı olarak benim gördüğüm suya dayanıklılık, daha iyi 3g konuşma süresi,daha iyi software, daha iyi kamera vs. G2'nin gördüğüm tek artısı ekranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hangisi daha iyi derken? hangi konuda iyi peki o zaman onu da belirtmen/sorman lazım. mesela z1 boyut olarak fazla büyük. g2 nin suya dayanıklılık özelliği yok. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kath said: G2'nin gördüğüm tek artısı ekranı. daha mı renkli buluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 TFT- Led farkı klasik, Led daha az enerji harcar en basitinden, siyahları daha iyidir, kontrast oranı daha yüksektir vs. İki telefonu ekran olarak karşılaştırınca G2 bariz daha parlak ve albenili bir ekrana sahip. Renkler daha canlı vs.. Her ne kadar bunu teknoseyirdeki pro tech geek vatandaşlar yahu şişirme renk işte olarak özetlesede ips led ile tft lcd arasında ciddi kalite farkı var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kozalak said: hangisi daha iyi derken? hangi konuda iyi peki o zaman onu da belirtmen/sorman lazım. mesela z1 boyut olarak fazla büyük. g2 nin suya dayanıklılık özelliği yok. falan filan. Biraz yanlış bi ifade olmuş hangisi daha iyi haklısın, siz olsaydınız hangisini alırdınız ve kullanan var mı ne düşünüyolar esas sorular aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben lg g2 alalı 3-4 gün oldu. benim önceliğim uzun pil süresiydi. çok da para vermek istemiyordum. f/p tavan olduğu için lg g2 aldım. telefonda genel olarak interneti kullanıyorum onun dışında oyun vs oynayan biri değilim. telefondan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 görüş acısı farkı var bariz tft olunca görüş acısı baya dusuyo, biraz yandan bak renkler kayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar