Arion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Newbie bir karekterin başından geçen olayları anlatan bir site buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Resimlere bakarken bazılarında gülmekten kopabilirsiniz. :) http://www.imanewbie.com/imatoons/rt-toon-frame.shtml [signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture [Bu mesaj Arion tarafından 12 Aralık 2004 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Çokgüzel resimlerde .. Herşey Bu arkadaşımızı Buluyor ama .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Efsaneler ve Diyarlar ..
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu siteyi 2 sene once gormustum cok guzeldi :) ama paralı mı olmus burası o zamanlar degildi.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Tavuk olayı bitirdi beni birde polymorph euahuaeh akşam olmuş HEELP :D[signature][hline]
TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Arion, 12 Aralık 2004 09:00 tarihinde demiş ki: Newbie bir karekterin başından geçen olayları anlatan bir site buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Resimlere bakarken bazılarında gülmekten kopabilirsiniz. :) http://www.imanewbie.com/imatoons/rt-toon-frame.shtml senin gibi bi hıyar az bulunur.Coder hakkında konustuklarınız harbi ayıp burdada geliosun yalakalık yapıosun adama.[signature][hline]For you...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 süpermiş abi [signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
mutos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hehe imanewbie meshurdur.bizdeki acemi osman gibi.sanırım bundan esinlenerek yapıldı. imanewbie vs imadufus :D[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 3 saat oldu bitmedi ne bu gyaf ama harika :d
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Imanewbie nin yeni bölümleri gelmişmi ? Eskilerini çok severdim bir bakayım inşallah gelmiştir yenileri de[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Arion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: For, 12 Aralık 2004 12:00 tarihinde demiş ki: said: Arion, 12 Aralık 2004 09:00 tarihinde demiş ki: Newbie bir karekterin başından geçen olayları anlatan bir site buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Resimlere bakarken bazılarında gülmekten kopabilirsiniz. :) http://www.imanewbie.com/imatoons/rt-toon-frame.shtml senin gibi bi hıyar az bulunur.Coder hakkında konustuklarınız harbi ayıp burdada geliosun yalakalık yapıosun adama. Hiç kimsenin yüzüne karşı iyi davranıp da arkasından iş çevirmeyi sevmem. TheCoder'ın beni tanıdığını ve benim senin asılsız olarak ortaya attığın iddia ile alakasız olduğumu gayet iyi biliyorum. Burada asıl bilmediğim şey senin kim olduğun ve bu konuyla alakasız bir yazıyı neden yazdığındır. TheCoder'a özelden söyleyebilirdin, gerçi gizlim saklım ortaya da atabilirsin ama konuyu seçerek. Ettiğin laf için de seni kınıyorum.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture [Bu mesaj Arion tarafından 13 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 arion böyle birşey demez.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 explosiona bakın ya çok iyi :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 guzell:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi oyun sunucularına WebHosting sponsorlugu.. --- --- --- --- --- --- KJ.
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 efsanedir ya imanewbie =)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Çok Güzel ve Tatlı Gerçekten ya :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Efsaneler ve Diyarlar ..
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bnm bildigim bunlar çok eski ama baya guseldir =) ben 2-2,5 sene bakmı$tım bunlara eheh.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Newbifie falan yazıyordu başlıkta dedim Nooluyoz Server ismi bulamamışlarda böyle bir isim mi koymuşlar. Efsane sitedir. Ama "Bir PK nın hayatı"nı tek geçerim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ima'nın coder olduğuna dair duyumlar aldık :D[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Daha bunları yeni keşfetmeniz gerçekten çok şaşırtıcı!!! Imanewbie, UO OSI de var olduğundan beri çok meşhur bir apprentice arkadaşımızdır... Maceraları UO dünyasnda ünlüdür...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Öne çıkan mesajlar