Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Adventure (Newbifie)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Newbie bir karekterin başından geçen olayları anlatan bir site buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Resimlere bakarken bazılarında gülmekten kopabilirsiniz. :)

http://www.imanewbie.com/imatoons/rt-toon-frame.shtml
[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Arion | Picture

[Bu mesaj Arion tarafından 12 Aralık 2004 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Arion, 12 Aralık 2004 09:00 tarihinde demiş ki:
Newbie bir karekterin başından geçen olayları anlatan bir site buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Resimlere bakarken bazılarında gülmekten kopabilirsiniz. :)

senin gibi bi hıyar az bulunur.Coder hakkında konustuklarınız harbi ayıp burdada geliosun yalakalık yapıosun adama.[signature][hline]For you...

Mesaj tarihi:
said:
For, 12 Aralık 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
said:
Arion, 12 Aralık 2004 09:00 tarihinde demiş ki:

senin gibi bi hıyar az bulunur.Coder hakkında konustuklarınız harbi ayıp burdada geliosun yalakalık yapıosun adama.

Hiç kimsenin yüzüne karşı iyi davranıp da arkasından iş çevirmeyi sevmem. TheCoder'ın beni tanıdığını ve benim senin asılsız olarak ortaya attığın iddia ile alakasız olduğumu gayet iyi biliyorum. Burada asıl bilmediğim şey senin kim olduğun ve bu konuyla alakasız bir yazıyı neden yazdığındır. TheCoder'a özelden söyleyebilirdin, gerçi gizlim saklım ortaya da atabilirsin ama konuyu seçerek.

Ettiğin laf için de seni kınıyorum.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Arion | Picture

[Bu mesaj Arion tarafından 13 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arion böyle birşey demez.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
bnm bildigim bunlar çok eski ama baya guseldir =) ben 2-2,5 sene bakmı$tım bunlara eheh.[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
Newbifie falan yazıyordu başlıkta dedim Nooluyoz Server ismi bulamamışlarda böyle bir isim mi koymuşlar.
Efsane sitedir. Ama "Bir PK nın hayatı"nı tek geçerim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Daha bunları yeni keşfetmeniz gerçekten çok şaşırtıcı!!! Imanewbie, UO OSI de var olduğundan beri çok meşhur bir apprentice arkadaşımızdır... Maceraları UO dünyasnda ünlüdür...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
  • Yeni Oluştur...