Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Yıllar yıllar önce 2-3 saat oynayıp bırakmıştım. Baktım ki tüm dünyada oynamayan kalmamış bende başlayayım dedim. Wow ile ilgili bir projemiz varda mecburen satın almak zorunda kaldım bütün paketleri. Sonrasında hoşuma gitti biraz araştırdım hazır laptopuda değiştirmişken ufak ufak oynayayım diyorum. Maksatım öyle raidlere katılıp günlük 10 saat oynamak değil. Günde, belki iki günde 1 kere girip 2-3 saat takılmak için neler yapılabilir wow'da ? Pandalar çok hoşuma gitti açıkcası. Uçan kaçan petlerden alıp sağda solda uçmak bile zevk verebilir bana şu aşamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Hiç başlama derim. Mythic games workshop dan licensı alamadı. Subs sayısıda yeterli olmadığından oyun 18 aralık 2013 de kapatılacak. Ama wow a başla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 interperez said: Hiç başlama derim. Mythic games workshop dan licensı alamadı. Subs sayısıda yeterli olmadığından oyun 18 aralık 2013 de kapatılacak. Ama wow a başla bence. Wow'a başlayım diyor zaten, Wow bölümü burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 biz bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu saatten sonra olacak iş değil pek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Maksat vakit geçirmek ya. Ancak ben bunu siteden paypalle aldım u herifler hala bana starter edition muamelesi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hangi siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Batlle.net 'in kendi sitesinden aldım paypal kullanarak. Şuanda Mists of Pandaria paketi aktif görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 e nasıl starter muamelesi yapıyor, ss atsana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 us client olmasin? o yuzdendir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Valla ben oraya girdim install game linkine tıklayın indirdim. EU yazıyordu zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bak bi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 mistten oncekileri aldin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Aldığım paketde hepsi var diye biliyorum. Ahanda resim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 tek aciklama yanlis client indirmissin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Chatle yardım istiyorsun site üzerinden, hemen cevap veriyorlar. Oradan yardır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Pluton said: üstteki WOW1 yazan normalde oyuna free starter açtığın hesap ismi oluyor "Wow1"sen ona mop yüklemiş gibisin alttakinde olması gerekiyordu MOP ben öyle anladım sanki yanlışmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 battlenet açılsa bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Starter Edition'ı upgrade etmişsin de, cilentın regionu kontrol et bi. Hesabın europe ama indirdiğin cilent us olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 clientin regionuna nereden bakıyoruz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 launcher > options > game preferences: english united kingdom. yada World of WarcraftWTF config dosyasında (SET locale "enGB") yazmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 eee tamam öyle yazıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 pvpde oynamıştım 70 zamanı ne güzeldi be , şimdi başlıyanlara cidden kolay gelsin dkfogdfog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 mesaj at destek servisine yanlış hesaba mop key girdim de düzeltirler herhal, kullanıcı hatası zart zurt olmaz derlerse tekrardan o hesaba classic cd key girmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar