Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cahiller için mini ev stüdyosu - teknik soru

goldbären

Öne çıkan mesajlar

sevgili dostlar, işe girip heveslerini rafa kaldıran kapitalist sistem fakirleri olarak, zamanında hevesle alınıp kenara kaldırılmış enstrümanlarımızı bir eve toplamaya karar verdik.

bir bas bir elektro davul bir gitarı aynı eve soktuk. işten güçten fırsat buldukça, evde toplanıp konsol oynayıp film izleyip vs oturduktan sonra bir de tıngırdatma aktivitemiz olsun istiyoruz. amatörüz yani. şimdi biz bunların hepsini aynı eve toplayıp çaldık, amfili falan hepsi eyvallah ama gece çalmak istersek ne yapmamız lazım? duvarlar da kağıt gibi. yan dairelerdeki tabak çanak sesleri, rutin konuşmalar, osurmalar hepsi geliyor. dolayısıyla 150 watt amfiyi yere yaslayıp gece vakti ayıp etmek istemiyorum.

stüdyoya gidin gibi fistan fede mesajlarını geçersek benzer bişey yapmış olanlar fikir versin bi kekeler, 4 kanallı fakir bir mikser ile harmanlayıp sonra kısık sesli bir çıkışa takmak mı gerek? cihaz önerileri vs. hatta herkese kulaklık versek ama hereks birbirinin sesini duysa. şofben de bozukmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben işin teknik kısmını falan anlamam. olaya duygusal yaklaşıcam.

bence harika bir fikir. daha önce ben de yaptım aynısını. fakat benim ev müstakil olduğundan yarım yarım yardırdım arkadaşlarla sorun olmadı.

biçok dert tasa falan çıkıcak önünüze sakın yılmayın. baya zor ve masraflı bi süreç bu. heee maddi olarak yıpranırsanız ona bişey diyemem gerçi ama yani"offf silkerim lan müziği" diyip bi kenara atmayın bu işi.

şu an resmen size imrendim. böyle heycanlısınızdır , içiniz kıpır kıpırdır. repertuar falan vardır kafanızda.

sakın bırakmayın işin peşini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...