Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sen kendi beyin yapını adam gibi kullanamıyorsan kullanma niye bizim beyinlerimize hakaret ediyorsun
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 neuroplasticity diye bir mevzu var zaten Senin bu dediğin suna benziyo "bi hap alsam hop kollarım bacaklarım uzasa cok super basket oynarım!", hayır arkadasım oynıyamazsın. değil basket oynamak ayakta bile duramazsın. heleki beyin gibi ucube bir organdan bahsediyosak, hiç şansımız yok. algı filtreleme gruplama cözümleme ilişki kurma multtasking vs vsvs artık cognative yeteneklere ne koymak istiyosan, bunlarla ilgili genel bir performans artısı yasasak öle hap alıp %50 civarınca, ben diyim sana mal gibi oturduğumuz yerde mallaşırız, mevzuya alısana kadar. beynin farklı algı yoğunluklarına, stimulant yoğunluklarına tempolarına uyum sağlaması günler sürüyo (ki bunuda bilmiyoduk aaa böle bişi varmış diye yenı öğrendik.), işlemeye ayıklamaya baslaması haftalar. öle hap aldın diye olucak işler değil yani. ha bunu bir tedavi olarak yaparsın, aylarca alırsın hep almaya devam edersinde bişiler olur anca öle.
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu dediğin sadece fiziksel aktiviteler için mi geçerli yani ?
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yok işte beyinsel aktiviteler içinde gecerli onu demek istiyorum. hanı zaten butun beyın aktiviteleride fiziksel aktiviteler. beynin vanalarını actın dıye beyin o debiyi kaşılıycak şekle şemile girmiyecektir anında. durmadan uyararak zorlıyarak beynı o sekle yoğurman lazım. durmadan kullanman lazım. ole arada bır kullandığın ılacla olucak bişi değil.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 placebo olabilir. artık daha akıllıyım falan zannedersin maks heralde.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bak arkadasın vanalar acılmıs cozmus olayı. öle bi iki hapta olmaz, alıcaksan yıllık ala getiriyorum konuyu
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Şu anda anamı babamı dövüyorum para için Cüce, kısa zamanda ulaşıcam sana yeteri kadar farmladığımda. :?
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ahahah hiç güleceğim yoktu öyle pazarlıyorlar ki insanlar "acaba" diyor sdfsdfsd
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 okokfoaskfoas daha zeki olun daha atik olun işte ntz 48
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 NTZ NZT bi de bayık bi abi şöyle bi vidya yapmış lel http://www.youtube.com/watch?v=opUm7M755Vc
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ahahahahaha çok güldüm bu topicte ben. emeği geçen herkese selam olsun. plaka 35. büyüklere saygılar, küçüklere sevgiler. iyi forumlar olsun.
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Cuce said: heleki beyin gibi ucube bir organdan bahsediyosak, hiç şansımız yok. algı filtreleme gruplama cözümleme ilişki kurma multtasking vs vsvs artık cognative yeteneklere ne koymak istiyosan, bunlarla ilgili genel bir performans artısı yasasak öle hap alıp %50 civarınca, ben diyim sana mal gibi oturduğumuz yerde mallaşırız, mevzuya alısana kadar. beynin farklı algı yoğunluklarına, stimulant yoğunluklarına tempolarına uyum sağlaması günler sürüyo (ki bunuda bilmiyoduk aaa böle bişi varmış diye yenı öğrendik.), işlemeye ayıklamaya baslaması haftalar. kokain denen meret bu dediklerini yalanlıyor dostum. daha başka bir sürü uyarıcı var savaşlarda pilotlara, askerlere dayıyorlar 10 numara asker oluyorlar. he sonu hüsran o ayrı ama sana katılmıyorum.
Öne çıkan mesajlar