Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTZ-48

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neuroplasticity diye bir mevzu var zaten
Senin bu dediğin suna benziyo
"bi hap alsam hop kollarım bacaklarım uzasa cok super basket oynarım!", hayır arkadasım oynıyamazsın. değil basket oynamak ayakta bile duramazsın.

heleki beyin gibi ucube bir organdan bahsediyosak, hiç şansımız yok. algı filtreleme gruplama cözümleme ilişki kurma multtasking vs vsvs artık cognative yeteneklere ne koymak istiyosan, bunlarla ilgili genel bir performans artısı yasasak öle hap alıp %50 civarınca, ben diyim sana mal gibi oturduğumuz yerde mallaşırız, mevzuya alısana kadar.

beynin farklı algı yoğunluklarına, stimulant yoğunluklarına tempolarına uyum sağlaması günler sürüyo (ki bunuda bilmiyoduk aaa böle bişi varmış diye yenı öğrendik.), işlemeye ayıklamaya baslaması haftalar.
öle hap aldın diye olucak işler değil yani.
ha bunu bir tedavi olarak yaparsın, aylarca alırsın hep almaya devam edersinde bişiler olur anca öle.
Mesaj tarihi:
yok işte beyinsel aktiviteler içinde gecerli onu demek istiyorum.
hanı zaten butun beyın aktiviteleride fiziksel aktiviteler.

beynin vanalarını actın dıye beyin o debiyi kaşılıycak şekle şemile girmiyecektir anında. durmadan uyararak zorlıyarak beynı o sekle yoğurman lazım. durmadan kullanman lazım. ole arada bır kullandığın ılacla olucak bişi değil.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Cuce said:

heleki beyin gibi ucube bir organdan bahsediyosak, hiç şansımız yok. algı filtreleme gruplama cözümleme ilişki kurma multtasking vs vsvs artık cognative yeteneklere ne koymak istiyosan, bunlarla ilgili genel bir performans artısı yasasak öle hap alıp %50 civarınca, ben diyim sana mal gibi oturduğumuz yerde mallaşırız, mevzuya alısana kadar.

beynin farklı algı yoğunluklarına, stimulant yoğunluklarına tempolarına uyum sağlaması günler sürüyo (ki bunuda bilmiyoduk aaa böle bişi varmış diye yenı öğrendik.), işlemeye ayıklamaya baslaması haftalar.

kokain denen meret bu dediklerini yalanlıyor dostum. daha başka bir sürü uyarıcı var savaşlarda pilotlara, askerlere dayıyorlar 10 numara asker oluyorlar. he sonu hüsran o ayrı ama sana katılmıyorum.
  • Yeni Oluştur...