BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: BonePART said: Eğer öyle bir niyetim olsaydı, huzurum kaçmasın, büyülü bir şekilde sorunlarım çözülsün isteseydim, tıpkı sizin de dediğiniz gibi boşardır, kürtaj ile aldırırdım. OFF kafam rahat, ne ala dünya. Azbi düşünün, yorumlayın, ezbere konuşmayın lütfen. Kürtaj büyülü çözmücek ki. Kürtaj ömür boyu bi ruhsal sıkıntı huzursuzluk yaratıcak ondan kaçıyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: Ulgio said: skywalkr said: Ulgio said: abi, kötü ortamda çocuk yetiştirmek büyük günah. Emin ol onun günahı kürtajdan fazladır. Olaya dini açıdan yaklaşmıyorum, kendi benimsediğim etik değerler açısından bakıyorum fakat dini açıdan bakacak olursak da yanlışın olduğuna inanıyorum. Durum tam tersi olacaktır. Abi ben anladım seni yorumundan şu an. Sen biraz içini dökmek istedin burada, hani bazen bazı şeyleri dostlarınla konuşursun ama karar almazsın. Sadece anlatıp rahatlarsın. Karar zaten verilmiştir çünkü. Evet, biraz öyle, farklı yaklaşımlara, eleştirilere, fikirlere açığımdır, kimisi aklıma yatar, kimisi yatmaz, yanlışlarımı görürüm vs. ama dinlemekte fayda var tabi eleştirileri. Anlattıkça rahatlarım, siz ta*ak geçersiniz, alaya alırsınız vs bende biraz alaya alırım kendimi. Yazdıklarınızın birçoğu doğru, ben öyle masaya yumruğunu vuran tiplerden değilim, çok eleştiririm, çok itiraz ederim, çok muhalefet ederim ama hep uzlaşı zemininden ve sakinlikten taviz vermem. Doğrusuyla yanlışla bu benim, elimden geldiğince de düzeltmeye çalışıyorum yanlışlarımı. simdi, oncelikle bazi seyleri kabullenmekle baslamak lazim. masaya yumrugumu vuran tiplerden degilim, uzlasi zemini ve sakinlikten taviz vermem diye kibarlastirdigin, kendine kabul ettirdigin sey pisiriklik. beraber olmak istemedigin bi kadin senin kendi istegin disinda baba yapiyo. ve sen forumlarda icini rahatlatmaya calisiyosun. su anda kopruden onceki son cikistasin. karar vericeksin, ilk secenek bir tarafta mutsuz bir evde yetistirilmeye calisilan bi cocuk olucak. ya da ayrilicaksiniz, nafakayla kadini besliyceksin, ki sadece nafakayla kalmaz, gizlice dogum kontrol haplarini almayi birakan kadin senin kanini sonuna kadar emicektir. single baba olarak cocuk bakmaya calisicaksin ya da annesinde kalicak cocuk, senden uzakta. ugrasip durucaksin. ikinci secenek yeter artik masaya yumrugumu vurma vakti geldi diyceksin. daha 2 gun once ananin yaninda kaliyodun kafana gore. cocuk yapmaya hic hazir degiliz diyceksin. aldiricaksin cocugu. kurtaj tartismasina hic girmiyorum bile. bildigin istenmeyen cocuk olucak cunku. yakaladigin mesajlari da gosterip, utanmiyo musun diyip o kanitlarla beraber avukat-mahkeme gg. hayatini tekrar kendi ellerine alicaksin. sonra tesekkur edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: Feamer said: iyide eşinle niye evlendin o zaman? 1.konuda onu tartıştık :) Hata ettik diyelim. Kimse 4x4'lük değil. ibret alım diye soruyorum, yoksa hep başa gelen şeyler, farkında olsan da, bilinç geri plana atıyor, böyle sorun çıkınca onlarda hop ortaya çıkıyor x2 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mc_Lovin said: Dert sahibi oldum, işi gücü bıraktım bu başlığı düşünüyorum. =) Siz bir evlilik terapistine gidin. O sizinle konuşarak sizin ilişkinizdeki farkmadığınız yönleri size anlatacaktır. Karını değiştiremezsin. Öyle bir dünya yok. Senin bu halin böyle gidecek evliliğiniz boyunca. Daha önceki başlıkta da söylenmişti bu. Sen, yüzme öğrettim, konuşuyoruz zaten, anlıyor beni, falan demiştin. Bak sana sormadan baba yapmış seni. Umarım sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur. Sen de okumuş etmiş birine benziyorsun. İyi yetişir gibime geliyor çocuğun. Ama evinizdeki şu haller değişmeyecek hiçbir zaman. Yani çevremde, kendi ilişkilerimde, kendi ailemde o kadar çok gördüğüm bir şey ki bu. Bu başlığa attığım mesajlar hep masraf içeren şeyler oluyor; eve işçi tutun, terapiste gidin falan diye. Yapıcı olmaya çalışıyorum. Bu başlığa atılan diğer mesajları göz önüne alacak olursak, farzedelim ki boşamak istedin karını, taraflardan biri (eşin) çekimserse hakim boşamıyor hemencecik zaten. X zaman ayrı yaşayın, diyor, sonra başka bir celsede tekrar soruyor, ayrılmak istiyor musunuz, diye. Hele bir de çocuk var şimdi. Sen de boşanmak gibi bir fikre sahip değilsin zaten. Daha çok içindekileri döküp paylaşmaya çalışıyor ve fikir arıyor gibisin. Çocuğu aldırmayın birlikte yaşayın tabi. Çok güzel. Ama kafanın rahat olacağı, dışarıdaki hayatına huzursuzluk yansıtmayacak bir evlilik de senin hakkın. Bu ortamı hem senin hem de karının, yani ikinizin birden, hazırlaması gerekiyor. Çocuk doğurmakla kadın olunmuyor, tıpkı hanımı hamile bırakınca baba olunmadığı gibi. Artık hayat çok daha müşterek. Yorumların için saolsın :) Ben o çocuğu hertürlü iyi yetiştiririm, sıkıntı ve dertlerimi yansıtmam şüphem yok. Zaten annem gelip bakıcak, hertürlü fedakarlığa hazır. Önümde kritik bir 2 sene var, aylık 3-4 bin tl borç ödeyeceğim için elim kolum bağlı biraz.Sonra rahatlayınca bakıcı, kreş fln hallolur diye düşünüyorum. Bir çözüm bulcam elbette ama gördüğünüz gibi sıkıntılı durum, dert etmeyin kendinize o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: abi korunmayı hatun kişiye bıraktıysan zaten haketmişsin.. işini ağlama alıp takacaktın şapkayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: BonePART said: Onu istiyo zaten biri büyülü bi şekilde problemleri çözdün. Benim rahatım huzurum kaçmasın zamanı geri alsın biri. Yok abi, hiç öyle bir beklentim olmadı. Amacım anlatıp rahatlatmak, dertleşmek, fikir almak. Eğer öyle bir niyetim olsaydı, huzurum kaçmasın, büyülü bir şekilde sorunlarım çözülsün isteseydim, tıpkı sizin de dediğiniz gibi boşardır, kürtaj ile aldırırdım. OFF kafam rahat, ne ala dünya. Azbi düşünün, yorumlayın, ezbere konuşmayın lütfen. sunu yeni okudum ya, bosa yazmisim o kadar. kardes sen challenge ariyosun kendine belli ki kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: Mc_Lovin said: Dert sahibi oldum, işi gücü bıraktım bu başlığı düşünüyorum. =) Siz bir evlilik terapistine gidin. O sizinle konuşarak sizin ilişkinizdeki farkmadığınız yönleri size anlatacaktır. Karını değiştiremezsin. Öyle bir dünya yok. Senin bu halin böyle gidecek evliliğiniz boyunca. Daha önceki başlıkta da söylenmişti bu. Sen, yüzme öğrettim, konuşuyoruz zaten, anlıyor beni, falan demiştin. Bak sana sormadan baba yapmış seni. Umarım sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur. Sen de okumuş etmiş birine benziyorsun. İyi yetişir gibime geliyor çocuğun. Ama evinizdeki şu haller değişmeyecek hiçbir zaman. Yani çevremde, kendi ilişkilerimde, kendi ailemde o kadar çok gördüğüm bir şey ki bu. Bu başlığa attığım mesajlar hep masraf içeren şeyler oluyor; eve işçi tutun, terapiste gidin falan diye. Yapıcı olmaya çalışıyorum. Bu başlığa atılan diğer mesajları göz önüne alacak olursak, farzedelim ki boşamak istedin karını, taraflardan biri (eşin) çekimserse hakim boşamıyor hemencecik zaten. X zaman ayrı yaşayın, diyor, sonra başka bir celsede tekrar soruyor, ayrılmak istiyor musunuz, diye. Hele bir de çocuk var şimdi. Sen de boşanmak gibi bir fikre sahip değilsin zaten. Daha çok içindekileri döküp paylaşmaya çalışıyor ve fikir arıyor gibisin. Çocuğu aldırmayın birlikte yaşayın tabi. Çok güzel. Ama kafanın rahat olacağı, dışarıdaki hayatına huzursuzluk yansıtmayacak bir evlilik de senin hakkın. Bu ortamı hem senin hem de karının, yani ikinizin birden, hazırlaması gerekiyor. Çocuk doğurmakla kadın olunmuyor, tıpkı hanımı hamile bırakınca baba olunmadığı gibi. Artık hayat çok daha müşterek. Yorumların için saolsın :) Ben o çocuğu hertürlü iyi yetiştiririm, sıkıntı ve dertlerimi yansıtmam şüphem yok. Zaten annem gelip bakıcak, hertürlü fedakarlığa hazır. Önümde kritik bir 2 sene var, aylık 3-4 bin tl borç ödeyeceğim için elim kolum bağlı biraz.Sonra rahatlayınca bakıcı, kreş fln hallolur diye düşünüyorum. Bir çözüm bulcam elbette ama gördüğünüz gibi sıkıntılı durum, dert etmeyin kendinize o kadar :) annesini off yaparsanız yine çocuğa olumsuz yanları olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 günlük tut bence, herkes okur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 said: skywalkr said: Eğer öyle bir niyetim olsaydı, huzurum kaçmasın, büyülü bir şekilde sorunlarım çözülsün isteseydim, tıpkı sizin de dediğiniz gibi boşardır, kürtaj ile aldırırdım. OFF kafam rahat, ne ala dünya. Azbi düşünün, yorumlayın, ezbere konuşmayın lütfen. Kürtaj büyülü çözmücek ki. Kürtaj ömür boyu bi ruhsal sıkıntı huzursuzluk yaratıcak ondan kaçıyosun sen. Yanlışın var. Burada hanginiz kürtaja ruhsal sorun gözüyle baktınız. Aldır cocuğu kurtul, keyfin bak, boşa karınıda kafan rahatlasın, dünyaya 1 kere geliyoruz kafasında birçoğunuz. Ben ise zor yoldan mutluluğu arıyorum, kafa patlatıp mücadelesini veriyorum. Kestirip atmıyorum benden geriye kalan herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Llama said: sky şuan yaş kaç 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Morian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kardeş, bazı şeyleri farkedip, değiştiremeyeceğini kabullenirsen, önünü daha net göreceksin diye düşünüyorum. Öncelikle, dobra yaklaşımım affola, eşin tembel ve pasaklı. Elindeki malzeme bu, eşyanın tabiatını değiştiremezsin. Gel gör ki bu durumu yönetebilirsin, örneğin gündelikçi alırsın, haftada bir gelip dolaba yemek dolduracak bir yardımcı bulursun, çocuğun olduğu zaman destek amaçlı bakıcı tutarsın. Ancak bunları eşinden beklersen, hayal kırıklığına uğrarsın. Belirtilerini de görmeye başlamışsın zaten. "Ben çalışmasaydım evi idare ederdim" çalışmak istemeyen kadının ilk söylediği yalandır. Çalışmayı kesip evde oturmaya başladığı anda - ki bir de çocuk doğuracak, sana "Çocukla uğraşmaktan geberdim", "Uykusuzum yorgunluktan ölüyorum", "Sen hem evle hem çocukla uğraşmak kolay mı sanıyorsun?" gibi bahanelerle gelecek, aynı döngüye tekrar gireceksin. Eğer bu dertleri kafandan atmak istiyorsan, bu tarafı yönetmeyi öğrenmek mecburiyetindesin çünkü eşin gerçekten anlattığın profilde bir kadınsa bunu yönetme becerisi de onda yoktur. Çocuğu gerçekten istiyorsan, yalanla hamile kaldı, beni kandırdı hamile kaldı vs vs geçeceksin bunları. Keza o çocuk artık var, gelişiyor ve sana ait. Varoluşunun nasılı ile nedeni artık önemini kaybetmiş durumda. Bayrampaşa'ya taşınalım, anneme yakın olalım, bunlar lagaluga. Eşin şu an hamilelik döneminin ilk aylarının getirdiği bedensel ve psikolojik yükler sonucu korku içerisinde ve bir destek arıyor. Bunu da tabii ki ilk arayacağı kişi kendi annesi. Sen de belli ki eşinin aile yapısından memnun değilsin, bu noktada isterlerse Etiler'de otursunlar, çocuğun bakımını eşinle eşit miktarda üstlendikleri durumda ortaya çıkacak sonuçtan memnun kalmayacağın ortada. Eşinle konuş, taşınmak istemediğini, çocuk doğduktan sonra ona gerekli desteği (kendin mi vereceksin dadıyla mı vereceksin nasıl yapacaksın bilmiyorum) sağlayacağına dair güvenceni ver ve konuyu kapat. Asla ve asla da kayınvalidenin gelip sende yaşamasına müsaade etme. Korkutucu geleceğini tahmin ediyorum ancak bu evliliği yürütmek istiyorsan, kısa çubuğu çekip hayat vizyonu tarafında sana uygun olmayan bir kızla evlenmiş olduğun için bunu yönetme görevi sana düşüyor. Çünkü eşin kendi küçük dünyasında, Bayrampaşa'da bir evde annesinin dizinib dibinde bir ev hanımı olup çocuğuna bakarak yaşayabileceğini ve bundan mutlu olacağını aksi ile ilgili herhangi bir adım atabilecek beceride olmadığını sana her türlü göstermiş. Bu şartlardan memnun olmayacak olan sen olduğun için, mutlu olacağın düzeni yaratma sorumluluğu da sana kalıyor. Bu sorumluluk sana ağır gelecekse, istemiyorsan, başta yaptığın hatanın bedelini geri kalan ömründe bu şekilde ödemek işine gelmiyorsa da yapman gereken belli. O sebeple, gücünü topla, sızlanmayı bırak, yapman gerekeni yap ya da yollarını ayır ve hayatına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 3-5 sene sonra ağlıcan milleti dinlemedim diye, gelip burada xyz sorunsalı #3, #4, #5 yapacan bu kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bombilo said: 3-5 sene sonra ağlıcan milleti dinlemedim diye, gelip burada xyz sorunsalı #3, #4, #5 yapacan bu kafayla Kardeş sende ibret alırsın işte okudukça. Yada belki yıllar sonra çocuğun foruma üye olur, baba sorunsalı #2 #3 diye konular açar durur. Vurdum duymaz, umursamaz, bencil, keyfine düşkün, annem ve bizi bıraktı çekti gitti diye konular açar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Boşuna wot döşüyorsunuz başlık sahibi kendisinin öttürülmesinden keyif alıyor olmalı. Zira şunları bilen bir insanın mal gibi hala ben çocuk bakçam harika baba olur ki benden huaaaa demesinin tek mantıklı açıklaması kafadan kontak olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 haha muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: bombilo said: 3-5 sene sonra ağlıcan milleti dinlemedim diye, gelip burada xyz sorunsalı #3, #4, #5 yapacan bu kafayla Kardeş sende ibret alırsın işte okudukça. Yada belki yıllar sonra çocuğun foruma üye olur, baba sorunsalı #2 #3 diye konular açar durur. Vurdum duymaz, umursamaz, bencil, keyfine düşkün, annem ve bizi bıraktı çekti gitti diye konular açar... İşte o yüzden yol yakınken kürtaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Morian said: Kardeş, bazı şeyleri farkedip, değiştiremeyeceğini kabullenirsen, önünü daha net göreceksin diye düşünüyorum. Öncelikle, dobra yaklaşımım affola, eşin tembel ve pasaklı. Elindeki malzeme bu, eşyanın tabiatını değiştiremezsin. Gel gör ki bu durumu yönetebilirsin, örneğin gündelikçi alırsın, haftada bir gelip dolaba yemek dolduracak bir yardımcı bulursun, çocuğun olduğu zaman destek amaçlı bakıcı tutarsın. Ancak bunları eşinden beklersen, hayal kırıklığına uğrarsın. Belirtilerini de görmeye başlamışsın zaten. "Ben çalışmasaydım evi idare ederdim" çalışmak istemeyen kadının ilk söylediği yalandır. Çalışmayı kesip evde oturmaya başladığı anda - ki bir de çocuk doğuracak, sana "Çocukla uğraşmaktan geberdim", "Uykusuzum yorgunluktan ölüyorum", "Sen hem evle hem çocukla uğraşmak kolay mı sanıyorsun?" gibi bahanelerle gelecek, aynı döngüye tekrar gireceksin. Eğer bu dertleri kafandan atmak istiyorsan, bu tarafı yönetmeyi öğrenmek mecburiyetindesin çünkü eşin gerçekten anlattığın profilde bir kadınsa bunu yönetme becerisi de onda yoktur. Çocuğu gerçekten istiyorsan, yalanla hamile kaldı, beni kandırdı hamile kaldı vs vs geçeceksin bunları. Keza o çocuk artık var, gelişiyor ve sana ait. Varoluşunun nasılı ile nedeni artık önemini kaybetmiş durumda. Bayrampaşa'ya taşınalım, anneme yakın olalım, bunlar lagaluga. Eşin şu an hamilelik döneminin ilk aylarının getirdiği bedensel ve psikolojik yükler sonucu korku içerisinde ve bir destek arıyor. Bunu da tabii ki ilk arayacağı kişi kendi annesi. Sen de belli ki eşinin aile yapısından memnun değilsin, bu noktada isterlerse Etiler'de otursunlar, çocuğun bakımını eşinle eşit miktarda üstlendikleri durumda ortaya çıkacak sonuçtan memnun kalmayacağın ortada. Eşinle konuş, taşınmak istemediğini, çocuk doğduktan sonra ona gerekli desteği (kendin mi vereceksin dadıyla mı vereceksin nasıl yapacaksın bilmiyorum) sağlayacağına dair güvenceni ver ve konuyu kapat. Asla ve asla da kayınvalidenin gelip sende yaşamasına müsaade etme. Korkutucu geleceğini tahmin ediyorum ancak bu evliliği yürütmek istiyorsan, kısa çubuğu çekip hayat vizyonu tarafında sana uygun olmayan bir kızla evlenmiş olduğun için bunu yönetme görevi sana düşüyor. Çünkü eşin kendi küçük dünyasında, Bayrampaşa'da bir evde annesinin dizinib dibinde bir ev hanımı olup çocuğuna bakarak yaşayabileceğini ve bundan mutlu olacağını aksi ile ilgili herhangi bir adım atabilecek beceride olmadığını sana her türlü göstermiş. Bu şartlardan memnun olmayacak olan sen olduğun için, mutlu olacağın düzeni yaratma sorumluluğu da sana kalıyor. Bu sorumluluk sana ağır gelecekse, istemiyorsan, başta yaptığın hatanın bedelini geri kalan ömründe bu şekilde ödemek işine gelmiyorsa da yapman gereken belli. O sebeple, gücünü topla, sızlanmayı bırak, yapman gerekeni yap ya da yollarını ayır ve hayatına devam et. Dediklerine katılıyorum ve birçoğunun farkındayım ne yazık ki. Ama benim de zaten istediğim, ailesinden uzakta büyütmek. İzmirden annem hertürlü fedakarlığa hazır, ben gelir bakarım 1-2 sene, yeterki düzgün ortamda büyüsün diyor, eşime arada sırada senin annen gelir 1 hafta kalır, bende annemi izmire dinlenmeye gönderirirm dediğimde ise annem burada yapamaz, canı sıkılır 1 hafta duramaz diye taşınalım diyor. Anne var, anne var işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bir de ananı katıyorsun işin içine birbirlerine girsinler se gör bakalım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 eşinin dediği gibi git bide taşın onların yanına tam olsun, bak gör bakalım bi kaç sene sonra çocuk filan dinlicek misin avukatı ararken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 1. evli kaldığın sürece izmire yerleşmeyi unut. %0 ihtimal.. kız hayatta bırakmaz ailesini. ayrıca çocukta olunca torunumuz bahanesine aileside yollamaz. 2. boşver gelmeyiversin kafa dinle. sen git arada ziyaret et ama. 3. belli bir yaşı geçmiş insanlar ailelerine en fazla 1-2 hafta dayanabilir eninde sonunda dönecektir. 4. sen ara ara ziyarete git hatta kalmaya git anasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 lol abi yani eşini kontrol edemiyorsun ve bu eşin sen işteyken bu bahsettiğin çocuğuna eğitim veren adam olacak değil mi? good luck bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 al bir rus yardımcı, bakalım eşin ne diyecek, hata al parası neyse ver evde yanında otursun. şu neydi şarkıcı varya onun yanında varlar hani onun gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Gecmis olsun. Ne yapmak istedigine net karar vermen lazim. Sorman gereken ilk soru bu kadinla yapabilirmiyim? Mutluluk degul ama huzurlu ortam yaratabilirmiyim? Cevap evet ise cift terapisi ile baslamak iyi fikir. Esini farkli ortamalara sok. Yeni insanlarla, kendi durumunda olan insanlarla tanistirmaya bak. Iyi arkadas esini bastan yaratir emin ol. Istersen sana cok iyi bir cift terapist adresi ve numarasida verebilirim. Yukaridaki sorulara cevabin evet ise: Esini karsina alip burda anlattigin gibi acik acik anlat. Mutlu olamayacaginizin farkina o da varsin. Biraz aglar sizlar ama alisir omur boyu bahtsiz bedevi olmaktan iyidir. Bu asamada bosanmam en iyisi. Kurtaj demiyorum birak dogsun cocuk ayriyken de gayet iyi baba olabilirsin cocuga annesinede arkadas olabilirsin. Boyle daha iyi bir ortam olusabilecek gibiyse. Isin ozu ne yapmak istedigine bagli, evli kalmak istiyorsan profesyonel yardim. Bosanmak istiyorsan da yolla kizi annesinin evine bosan gitsin. Izmirden iyi bir is ara, iyi bir is teklifi gelirse mecbur gelir o da seninle izmire. Kendi ortaminda esinide cocugunuda daha iyi sekillendirebilirsin. Daha mutlu olabilirsin. Tekrar gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 İzmirde de çift terapisi önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi evlendikten sonra işin içine bi şekilde aileler giriyorsa sıçış oluyor genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 7.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: Ulgio said: skywalkr said: Ulgio said: abi, kötü ortamda çocuk yetiştirmek büyük günah. Emin ol onun günahı kürtajdan fazladır. Olaya dini açıdan yaklaşmıyorum, kendi benimsediğim etik değerler açısından bakıyorum fakat dini açıdan bakacak olursak da yanlışın olduğuna inanıyorum. Durum tam tersi olacaktır. Abi ben anladım seni yorumundan şu an. Sen biraz içini dökmek istedin burada, hani bazen bazı şeyleri dostlarınla konuşursun ama karar almazsın. Sadece anlatıp rahatlarsın. Karar zaten verilmiştir çünkü. Evet, biraz öyle, farklı yaklaşımlara, eleştirilere, fikirlere açığımdır, kimisi aklıma yatar, kimisi yatmaz, yanlışlarımı görürüm vs. ama dinlemekte fayda var tabi eleştirileri. Anlattıkça rahatlarım, siz ta*ak geçersiniz, alaya alırsınız vs bende biraz alaya alırım kendimi. Yazdıklarınızın birçoğu doğru, ben öyle masaya yumruğunu vuran tiplerden değilim, çok eleştiririm, çok itiraz ederim, çok muhalefet ederim ama hep uzlaşı zemininden ve sakinlikten taviz vermem. Doğrusuyla yanlışla bu benim, elimden geldiğince de düzeltmeye çalışıyorum yanlışlarımı. simdi, oncelikle bazi seyleri kabullenmekle baslamak lazim. masaya yumrugumu vuran tiplerden degilim, uzlasi zemini ve sakinlikten taviz vermem diye kibarlastirdigin, kendine kabul ettirdigin sey pisiriklik. beraber olmak istemedigin bi kadin senin kendi istegin disinda baba yapiyo. ve sen forumlarda icini rahatlatmaya calisiyosun. su anda kopruden onceki son cikistasin. karar vericeksin, ilk secenek bir tarafta mutsuz bir evde yetistirilmeye calisilan bi cocuk olucak. ya da ayrilicaksiniz, nafakayla kadini besliyceksin, ki sadece nafakayla kalmaz, gizlice dogum kontrol haplarini almayi birakan kadin senin kanini sonuna kadar emicektir. single baba olarak cocuk bakmaya calisicaksin ya da annesinde kalicak cocuk, senden uzakta. ugrasip durucaksin. ikinci secenek yeter artik masaya yumrugumu vurma vakti geldi diyceksin. daha 2 gun once ananin yaninda kaliyodun kafana gore. cocuk yapmaya hic hazir degiliz diyceksin. aldiricaksin cocugu. kurtaj tartismasina hic girmiyorum bile. bildigin istenmeyen cocuk olucak cunku. yakaladigin mesajlari da gosterip, utanmiyo musun diyip o kanitlarla beraber avukat-mahkeme gg. hayatini tekrar kendi ellerine alicaksin. sonra tesekkur edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: Feamer said: iyide eşinle niye evlendin o zaman? 1.konuda onu tartıştık :) Hata ettik diyelim. Kimse 4x4'lük değil. ibret alım diye soruyorum, yoksa hep başa gelen şeyler, farkında olsan da, bilinç geri plana atıyor, böyle sorun çıkınca onlarda hop ortaya çıkıyor x2 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mc_Lovin said: Dert sahibi oldum, işi gücü bıraktım bu başlığı düşünüyorum. =) Siz bir evlilik terapistine gidin. O sizinle konuşarak sizin ilişkinizdeki farkmadığınız yönleri size anlatacaktır. Karını değiştiremezsin. Öyle bir dünya yok. Senin bu halin böyle gidecek evliliğiniz boyunca. Daha önceki başlıkta da söylenmişti bu. Sen, yüzme öğrettim, konuşuyoruz zaten, anlıyor beni, falan demiştin. Bak sana sormadan baba yapmış seni. Umarım sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur. Sen de okumuş etmiş birine benziyorsun. İyi yetişir gibime geliyor çocuğun. Ama evinizdeki şu haller değişmeyecek hiçbir zaman. Yani çevremde, kendi ilişkilerimde, kendi ailemde o kadar çok gördüğüm bir şey ki bu. Bu başlığa attığım mesajlar hep masraf içeren şeyler oluyor; eve işçi tutun, terapiste gidin falan diye. Yapıcı olmaya çalışıyorum. Bu başlığa atılan diğer mesajları göz önüne alacak olursak, farzedelim ki boşamak istedin karını, taraflardan biri (eşin) çekimserse hakim boşamıyor hemencecik zaten. X zaman ayrı yaşayın, diyor, sonra başka bir celsede tekrar soruyor, ayrılmak istiyor musunuz, diye. Hele bir de çocuk var şimdi. Sen de boşanmak gibi bir fikre sahip değilsin zaten. Daha çok içindekileri döküp paylaşmaya çalışıyor ve fikir arıyor gibisin. Çocuğu aldırmayın birlikte yaşayın tabi. Çok güzel. Ama kafanın rahat olacağı, dışarıdaki hayatına huzursuzluk yansıtmayacak bir evlilik de senin hakkın. Bu ortamı hem senin hem de karının, yani ikinizin birden, hazırlaması gerekiyor. Çocuk doğurmakla kadın olunmuyor, tıpkı hanımı hamile bırakınca baba olunmadığı gibi. Artık hayat çok daha müşterek. Yorumların için saolsın :) Ben o çocuğu hertürlü iyi yetiştiririm, sıkıntı ve dertlerimi yansıtmam şüphem yok. Zaten annem gelip bakıcak, hertürlü fedakarlığa hazır. Önümde kritik bir 2 sene var, aylık 3-4 bin tl borç ödeyeceğim için elim kolum bağlı biraz.Sonra rahatlayınca bakıcı, kreş fln hallolur diye düşünüyorum. Bir çözüm bulcam elbette ama gördüğünüz gibi sıkıntılı durum, dert etmeyin kendinize o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: abi korunmayı hatun kişiye bıraktıysan zaten haketmişsin.. işini ağlama alıp takacaktın şapkayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: BonePART said: Onu istiyo zaten biri büyülü bi şekilde problemleri çözdün. Benim rahatım huzurum kaçmasın zamanı geri alsın biri. Yok abi, hiç öyle bir beklentim olmadı. Amacım anlatıp rahatlatmak, dertleşmek, fikir almak. Eğer öyle bir niyetim olsaydı, huzurum kaçmasın, büyülü bir şekilde sorunlarım çözülsün isteseydim, tıpkı sizin de dediğiniz gibi boşardır, kürtaj ile aldırırdım. OFF kafam rahat, ne ala dünya. Azbi düşünün, yorumlayın, ezbere konuşmayın lütfen. sunu yeni okudum ya, bosa yazmisim o kadar. kardes sen challenge ariyosun kendine belli ki kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: Mc_Lovin said: Dert sahibi oldum, işi gücü bıraktım bu başlığı düşünüyorum. =) Siz bir evlilik terapistine gidin. O sizinle konuşarak sizin ilişkinizdeki farkmadığınız yönleri size anlatacaktır. Karını değiştiremezsin. Öyle bir dünya yok. Senin bu halin böyle gidecek evliliğiniz boyunca. Daha önceki başlıkta da söylenmişti bu. Sen, yüzme öğrettim, konuşuyoruz zaten, anlıyor beni, falan demiştin. Bak sana sormadan baba yapmış seni. Umarım sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur. Sen de okumuş etmiş birine benziyorsun. İyi yetişir gibime geliyor çocuğun. Ama evinizdeki şu haller değişmeyecek hiçbir zaman. Yani çevremde, kendi ilişkilerimde, kendi ailemde o kadar çok gördüğüm bir şey ki bu. Bu başlığa attığım mesajlar hep masraf içeren şeyler oluyor; eve işçi tutun, terapiste gidin falan diye. Yapıcı olmaya çalışıyorum. Bu başlığa atılan diğer mesajları göz önüne alacak olursak, farzedelim ki boşamak istedin karını, taraflardan biri (eşin) çekimserse hakim boşamıyor hemencecik zaten. X zaman ayrı yaşayın, diyor, sonra başka bir celsede tekrar soruyor, ayrılmak istiyor musunuz, diye. Hele bir de çocuk var şimdi. Sen de boşanmak gibi bir fikre sahip değilsin zaten. Daha çok içindekileri döküp paylaşmaya çalışıyor ve fikir arıyor gibisin. Çocuğu aldırmayın birlikte yaşayın tabi. Çok güzel. Ama kafanın rahat olacağı, dışarıdaki hayatına huzursuzluk yansıtmayacak bir evlilik de senin hakkın. Bu ortamı hem senin hem de karının, yani ikinizin birden, hazırlaması gerekiyor. Çocuk doğurmakla kadın olunmuyor, tıpkı hanımı hamile bırakınca baba olunmadığı gibi. Artık hayat çok daha müşterek. Yorumların için saolsın :) Ben o çocuğu hertürlü iyi yetiştiririm, sıkıntı ve dertlerimi yansıtmam şüphem yok. Zaten annem gelip bakıcak, hertürlü fedakarlığa hazır. Önümde kritik bir 2 sene var, aylık 3-4 bin tl borç ödeyeceğim için elim kolum bağlı biraz.Sonra rahatlayınca bakıcı, kreş fln hallolur diye düşünüyorum. Bir çözüm bulcam elbette ama gördüğünüz gibi sıkıntılı durum, dert etmeyin kendinize o kadar :) annesini off yaparsanız yine çocuğa olumsuz yanları olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 günlük tut bence, herkes okur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 said: skywalkr said: Eğer öyle bir niyetim olsaydı, huzurum kaçmasın, büyülü bir şekilde sorunlarım çözülsün isteseydim, tıpkı sizin de dediğiniz gibi boşardır, kürtaj ile aldırırdım. OFF kafam rahat, ne ala dünya. Azbi düşünün, yorumlayın, ezbere konuşmayın lütfen. Kürtaj büyülü çözmücek ki. Kürtaj ömür boyu bi ruhsal sıkıntı huzursuzluk yaratıcak ondan kaçıyosun sen. Yanlışın var. Burada hanginiz kürtaja ruhsal sorun gözüyle baktınız. Aldır cocuğu kurtul, keyfin bak, boşa karınıda kafan rahatlasın, dünyaya 1 kere geliyoruz kafasında birçoğunuz. Ben ise zor yoldan mutluluğu arıyorum, kafa patlatıp mücadelesini veriyorum. Kestirip atmıyorum benden geriye kalan herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Llama said: sky şuan yaş kaç 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kardeş, bazı şeyleri farkedip, değiştiremeyeceğini kabullenirsen, önünü daha net göreceksin diye düşünüyorum. Öncelikle, dobra yaklaşımım affola, eşin tembel ve pasaklı. Elindeki malzeme bu, eşyanın tabiatını değiştiremezsin. Gel gör ki bu durumu yönetebilirsin, örneğin gündelikçi alırsın, haftada bir gelip dolaba yemek dolduracak bir yardımcı bulursun, çocuğun olduğu zaman destek amaçlı bakıcı tutarsın. Ancak bunları eşinden beklersen, hayal kırıklığına uğrarsın. Belirtilerini de görmeye başlamışsın zaten. "Ben çalışmasaydım evi idare ederdim" çalışmak istemeyen kadının ilk söylediği yalandır. Çalışmayı kesip evde oturmaya başladığı anda - ki bir de çocuk doğuracak, sana "Çocukla uğraşmaktan geberdim", "Uykusuzum yorgunluktan ölüyorum", "Sen hem evle hem çocukla uğraşmak kolay mı sanıyorsun?" gibi bahanelerle gelecek, aynı döngüye tekrar gireceksin. Eğer bu dertleri kafandan atmak istiyorsan, bu tarafı yönetmeyi öğrenmek mecburiyetindesin çünkü eşin gerçekten anlattığın profilde bir kadınsa bunu yönetme becerisi de onda yoktur. Çocuğu gerçekten istiyorsan, yalanla hamile kaldı, beni kandırdı hamile kaldı vs vs geçeceksin bunları. Keza o çocuk artık var, gelişiyor ve sana ait. Varoluşunun nasılı ile nedeni artık önemini kaybetmiş durumda. Bayrampaşa'ya taşınalım, anneme yakın olalım, bunlar lagaluga. Eşin şu an hamilelik döneminin ilk aylarının getirdiği bedensel ve psikolojik yükler sonucu korku içerisinde ve bir destek arıyor. Bunu da tabii ki ilk arayacağı kişi kendi annesi. Sen de belli ki eşinin aile yapısından memnun değilsin, bu noktada isterlerse Etiler'de otursunlar, çocuğun bakımını eşinle eşit miktarda üstlendikleri durumda ortaya çıkacak sonuçtan memnun kalmayacağın ortada. Eşinle konuş, taşınmak istemediğini, çocuk doğduktan sonra ona gerekli desteği (kendin mi vereceksin dadıyla mı vereceksin nasıl yapacaksın bilmiyorum) sağlayacağına dair güvenceni ver ve konuyu kapat. Asla ve asla da kayınvalidenin gelip sende yaşamasına müsaade etme. Korkutucu geleceğini tahmin ediyorum ancak bu evliliği yürütmek istiyorsan, kısa çubuğu çekip hayat vizyonu tarafında sana uygun olmayan bir kızla evlenmiş olduğun için bunu yönetme görevi sana düşüyor. Çünkü eşin kendi küçük dünyasında, Bayrampaşa'da bir evde annesinin dizinib dibinde bir ev hanımı olup çocuğuna bakarak yaşayabileceğini ve bundan mutlu olacağını aksi ile ilgili herhangi bir adım atabilecek beceride olmadığını sana her türlü göstermiş. Bu şartlardan memnun olmayacak olan sen olduğun için, mutlu olacağın düzeni yaratma sorumluluğu da sana kalıyor. Bu sorumluluk sana ağır gelecekse, istemiyorsan, başta yaptığın hatanın bedelini geri kalan ömründe bu şekilde ödemek işine gelmiyorsa da yapman gereken belli. O sebeple, gücünü topla, sızlanmayı bırak, yapman gerekeni yap ya da yollarını ayır ve hayatına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 3-5 sene sonra ağlıcan milleti dinlemedim diye, gelip burada xyz sorunsalı #3, #4, #5 yapacan bu kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bombilo said: 3-5 sene sonra ağlıcan milleti dinlemedim diye, gelip burada xyz sorunsalı #3, #4, #5 yapacan bu kafayla Kardeş sende ibret alırsın işte okudukça. Yada belki yıllar sonra çocuğun foruma üye olur, baba sorunsalı #2 #3 diye konular açar durur. Vurdum duymaz, umursamaz, bencil, keyfine düşkün, annem ve bizi bıraktı çekti gitti diye konular açar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Boşuna wot döşüyorsunuz başlık sahibi kendisinin öttürülmesinden keyif alıyor olmalı. Zira şunları bilen bir insanın mal gibi hala ben çocuk bakçam harika baba olur ki benden huaaaa demesinin tek mantıklı açıklaması kafadan kontak olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 haha muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: bombilo said: 3-5 sene sonra ağlıcan milleti dinlemedim diye, gelip burada xyz sorunsalı #3, #4, #5 yapacan bu kafayla Kardeş sende ibret alırsın işte okudukça. Yada belki yıllar sonra çocuğun foruma üye olur, baba sorunsalı #2 #3 diye konular açar durur. Vurdum duymaz, umursamaz, bencil, keyfine düşkün, annem ve bizi bıraktı çekti gitti diye konular açar... İşte o yüzden yol yakınken kürtaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Morian said: Kardeş, bazı şeyleri farkedip, değiştiremeyeceğini kabullenirsen, önünü daha net göreceksin diye düşünüyorum. Öncelikle, dobra yaklaşımım affola, eşin tembel ve pasaklı. Elindeki malzeme bu, eşyanın tabiatını değiştiremezsin. Gel gör ki bu durumu yönetebilirsin, örneğin gündelikçi alırsın, haftada bir gelip dolaba yemek dolduracak bir yardımcı bulursun, çocuğun olduğu zaman destek amaçlı bakıcı tutarsın. Ancak bunları eşinden beklersen, hayal kırıklığına uğrarsın. Belirtilerini de görmeye başlamışsın zaten. "Ben çalışmasaydım evi idare ederdim" çalışmak istemeyen kadının ilk söylediği yalandır. Çalışmayı kesip evde oturmaya başladığı anda - ki bir de çocuk doğuracak, sana "Çocukla uğraşmaktan geberdim", "Uykusuzum yorgunluktan ölüyorum", "Sen hem evle hem çocukla uğraşmak kolay mı sanıyorsun?" gibi bahanelerle gelecek, aynı döngüye tekrar gireceksin. Eğer bu dertleri kafandan atmak istiyorsan, bu tarafı yönetmeyi öğrenmek mecburiyetindesin çünkü eşin gerçekten anlattığın profilde bir kadınsa bunu yönetme becerisi de onda yoktur. Çocuğu gerçekten istiyorsan, yalanla hamile kaldı, beni kandırdı hamile kaldı vs vs geçeceksin bunları. Keza o çocuk artık var, gelişiyor ve sana ait. Varoluşunun nasılı ile nedeni artık önemini kaybetmiş durumda. Bayrampaşa'ya taşınalım, anneme yakın olalım, bunlar lagaluga. Eşin şu an hamilelik döneminin ilk aylarının getirdiği bedensel ve psikolojik yükler sonucu korku içerisinde ve bir destek arıyor. Bunu da tabii ki ilk arayacağı kişi kendi annesi. Sen de belli ki eşinin aile yapısından memnun değilsin, bu noktada isterlerse Etiler'de otursunlar, çocuğun bakımını eşinle eşit miktarda üstlendikleri durumda ortaya çıkacak sonuçtan memnun kalmayacağın ortada. Eşinle konuş, taşınmak istemediğini, çocuk doğduktan sonra ona gerekli desteği (kendin mi vereceksin dadıyla mı vereceksin nasıl yapacaksın bilmiyorum) sağlayacağına dair güvenceni ver ve konuyu kapat. Asla ve asla da kayınvalidenin gelip sende yaşamasına müsaade etme. Korkutucu geleceğini tahmin ediyorum ancak bu evliliği yürütmek istiyorsan, kısa çubuğu çekip hayat vizyonu tarafında sana uygun olmayan bir kızla evlenmiş olduğun için bunu yönetme görevi sana düşüyor. Çünkü eşin kendi küçük dünyasında, Bayrampaşa'da bir evde annesinin dizinib dibinde bir ev hanımı olup çocuğuna bakarak yaşayabileceğini ve bundan mutlu olacağını aksi ile ilgili herhangi bir adım atabilecek beceride olmadığını sana her türlü göstermiş. Bu şartlardan memnun olmayacak olan sen olduğun için, mutlu olacağın düzeni yaratma sorumluluğu da sana kalıyor. Bu sorumluluk sana ağır gelecekse, istemiyorsan, başta yaptığın hatanın bedelini geri kalan ömründe bu şekilde ödemek işine gelmiyorsa da yapman gereken belli. O sebeple, gücünü topla, sızlanmayı bırak, yapman gerekeni yap ya da yollarını ayır ve hayatına devam et. Dediklerine katılıyorum ve birçoğunun farkındayım ne yazık ki. Ama benim de zaten istediğim, ailesinden uzakta büyütmek. İzmirden annem hertürlü fedakarlığa hazır, ben gelir bakarım 1-2 sene, yeterki düzgün ortamda büyüsün diyor, eşime arada sırada senin annen gelir 1 hafta kalır, bende annemi izmire dinlenmeye gönderirirm dediğimde ise annem burada yapamaz, canı sıkılır 1 hafta duramaz diye taşınalım diyor. Anne var, anne var işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bir de ananı katıyorsun işin içine birbirlerine girsinler se gör bakalım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 eşinin dediği gibi git bide taşın onların yanına tam olsun, bak gör bakalım bi kaç sene sonra çocuk filan dinlicek misin avukatı ararken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 1. evli kaldığın sürece izmire yerleşmeyi unut. %0 ihtimal.. kız hayatta bırakmaz ailesini. ayrıca çocukta olunca torunumuz bahanesine aileside yollamaz. 2. boşver gelmeyiversin kafa dinle. sen git arada ziyaret et ama. 3. belli bir yaşı geçmiş insanlar ailelerine en fazla 1-2 hafta dayanabilir eninde sonunda dönecektir. 4. sen ara ara ziyarete git hatta kalmaya git anasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 lol abi yani eşini kontrol edemiyorsun ve bu eşin sen işteyken bu bahsettiğin çocuğuna eğitim veren adam olacak değil mi? good luck bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 al bir rus yardımcı, bakalım eşin ne diyecek, hata al parası neyse ver evde yanında otursun. şu neydi şarkıcı varya onun yanında varlar hani onun gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Gecmis olsun. Ne yapmak istedigine net karar vermen lazim. Sorman gereken ilk soru bu kadinla yapabilirmiyim? Mutluluk degul ama huzurlu ortam yaratabilirmiyim? Cevap evet ise cift terapisi ile baslamak iyi fikir. Esini farkli ortamalara sok. Yeni insanlarla, kendi durumunda olan insanlarla tanistirmaya bak. Iyi arkadas esini bastan yaratir emin ol. Istersen sana cok iyi bir cift terapist adresi ve numarasida verebilirim. Yukaridaki sorulara cevabin evet ise: Esini karsina alip burda anlattigin gibi acik acik anlat. Mutlu olamayacaginizin farkina o da varsin. Biraz aglar sizlar ama alisir omur boyu bahtsiz bedevi olmaktan iyidir. Bu asamada bosanmam en iyisi. Kurtaj demiyorum birak dogsun cocuk ayriyken de gayet iyi baba olabilirsin cocuga annesinede arkadas olabilirsin. Boyle daha iyi bir ortam olusabilecek gibiyse. Isin ozu ne yapmak istedigine bagli, evli kalmak istiyorsan profesyonel yardim. Bosanmak istiyorsan da yolla kizi annesinin evine bosan gitsin. Izmirden iyi bir is ara, iyi bir is teklifi gelirse mecbur gelir o da seninle izmire. Kendi ortaminda esinide cocugunuda daha iyi sekillendirebilirsin. Daha mutlu olabilirsin. Tekrar gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 İzmirde de çift terapisi önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi evlendikten sonra işin içine bi şekilde aileler giriyorsa sıçış oluyor genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar