Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 arkadaşlar gruplaşıp adam kayıracağız. katılmak isteyen bana cv atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 şikayet ettim ayrımcılıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kayrımcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 lütfen bi saniye bunlar dünyanın en önemli konuları. tartışalım bunu. konuşalım. çok ciddi işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 FORUMUN GELECEĞİ SÖZ KONUSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 adminler toplantıdaymış şu anda bilgi alırsam haber vereceğim. kayırılacaklar listesinde az yer kalmış çabuk bana kişisel bilgiler ulaştırın. hobilerinizi falan yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 toplantıda sunay akın varmış kimseyi konuşturmuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bakın bakın ne anlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bakın size ne anlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Isteyenle gruplasirim. Kayrilmak da uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sizin orda oksijen mi azaldi abi, noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 5 sene ak parti gençlik kollarında başganlık yaptım, tecrübelerim geniş, cv yi pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 paticik ne topic yapti bugun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aquila said: Sizin orda oksijen mi azaldi abi, noluyo. burada yıllardır o2 az hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 "nutella yerim" said: 5 sene ak parti gençlik kollarında başganlık yaptım, tecrübelerim geniş, cv yi pm attım artık beni ısmarlayabilirsin. herhangi bir topikte başın mı sıgıştı çaat ving abi biri bi laf mı etti çaaat bendesin ving abi. kendineçokiyibakıyosunöpüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ayfon said: Isteyenle gruplasirim. Kayrilmak da uyar. ok pm attım adresi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ving abi beni de savunur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 madalyasızları kayırmıyorlarmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Fin said: Ayfon said: Isteyenle gruplasirim. Kayrilmak da uyar. ok pm attım adresi ;) Yalan söyleme atmamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 beni kayırmak isteyenler başvurularını atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ayfon said: Fin said: Ayfon said: Isteyenle gruplasirim. Kayrilmak da uyar. ok pm attım adresi ;) Yalan söyleme atmamissin. gizlilik prensibimizdir.beni bulman lazım seni çılgın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 grup var dediler, geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bir an onemli bir topigi ilk sayfalarinda yakaladim sandim oysa ki sacma bir topicmis. Ama arasi severim aras deli bir cocuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Vingthor said: toplantıda sunay akın varmış kimseyi konuşturmuyomuş AHAHAHAHA LİKE TUŞU ALLAH RIZASI İÇİN LİKE TUŞU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Fin said: Ayfon said: Fin said: Ayfon said: Isteyenle gruplasirim. Kayrilmak da uyar. ok pm attım adresi ;) Yalan söyleme atmamissin. gizlilik prensibimizdir.beni bulman lazım seni çılgın sdf hijuen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar