madcow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 totemic said: ofsayttan gol atıyorsunuz onu bile kabullenmıyorsunuz arkadaşlar.. bir kere de ''hah evet ofsayttan gol attık'' diyin.. korkmayın puanı gerı almıyorlar..hayır gol ofsaytta mı degil mi belli olmadı goruntu de olsaydı soylerdik. bu resimle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Zegna said: hastir lan. bu arkadaşın banlanması için daha ne gerekiyor biz yapsak evimizi basarsınız :( üzülüyoruz adam kayırılıyor hep modülasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 madcow said: eboue sag ayagı havadayken sol ayagının dısıyla orta acmasıyla bilinen bir futbolcudur orcunun bilgisizligi benim de saskınlıgıma yol actı. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 zegna'yı kızdırmayın lan şimdi 2-3 ban atacak. yine kalitesiz resimlerlefalan gelmiş. sinirlencek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 alpay niye drogbaya brogbu diyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Steroidler diline vurmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 çok yüklenmişler zaten SAYIN ADMİNİMİZE gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 madcow said: eboue sag ayagı havadayken sol ayagının dısıyla orta acmasıyla bilinen bir futbolcudur orcunun bilgisizligi benim de saskınlıgıma yol actı. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yok bariz offside http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2010/04/Offside.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 baya yüklenmişler zegnaya gerek kalmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 maçı izlememiş abi adam. fenerliler gaza gelmiş işte o da resmi alıp gelmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kopeklerle birlikte mama mi yiyo napiyosa, kafa gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 muslera sizce de son zamanlarda çok beleş goller yemeye başlamadı mı? ya da defansın ameleliği buna mı vuruyor artık. selçuk la burak ya toparlansınlar ya gitsinler abi tez zamanda. faydayı geçtim zarara başladılar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 oha ne dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi selçuğu o kadar kestiki melo sneijder adamı bitirdiler resmen yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Şampiyonluk hikaye oldu resmen. Herkese geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 SeaGle said: PZero said: uzun zamandır izlediğim en iyi hakemi tüm kararları doğru . ıkıncı yarı bozulmaz inşallah maç sonunda gel selpağını ben vericem. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 alpay demişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 zegna daha ayağı havadayken koymuş, fenerli kafası. doğrusunu koyalım. tam çizgiden bakmak lazım belki 5-10 santim ofsayttır teknik olarak hala ama ilk bakışta "net ofsayt" diyemiyorsam ofsayt değildir bana göre. millet "lig tv 3 santim ofsayt dedi" diyerekten hakem çok kötüydü falan diyor, kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Didier Drogba: "Fenerbahçe'yi ezeli rakip olarak görmüyorum, hiç bir ezeli rakip liderin 10 puan gerisine düşmez." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ulan video açılacak diye tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Ahah bu arada daha bitmedi gerçi ama ÜÇÜNCÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 inşallah evreni kurtarmamızı beklemezler bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 gençlerirliğni ankara da yendi herhalde diğer takımlar biz yenemediğiimze göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 zegna antucu mu çıktıı :( Eyez_06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar