vaperon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Şu topiğe harcanan emeğe yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Olm bilgisayardan patiye giremiyorum lan naptiniz siteye bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 arcane said: Vingthor said: arcane said: "ban 1 aylıktır ama küfür bakidir" böyle sen benim sakalımı kestin ben senin kolunu kestim!!111 tier birşey olmuş ahah. adam banlanıla banlanıla ne hale gelmiş. neyse birader burada kendinde bir sorun göremiyorsan denilebilecek birşey yok. abi sen eziksin mesela demek ki. banlanılarak ne hale gelinebilir abi? bendeki sorun belli at ağızlıyım. sizde ki sorun nedir? beni maks banlarsın at ağızlı olduğum için. size ne yapalım arkadaşlar? böyle ezik ezik ne kadar yaşayacaksınız? bir çift yumurtalık diliyorum sana mesela arcane. belli ki sorunun kaynağı kafan. nedir yani şimdi ben de sana atarlanayım o zaman mı yumurtalık sahibi oluyoruz? kimisi parasıyla liselilik yapıyor bu forumda, kimisi ağzıyla. abi atara atar yapın erkek olun demedim ki. kendi yaşınızdaki adamlara 'bana küfyediyolaav' diye şikayet etmeyin bence diyorum. istersen geri cevap verirsin. istersen sallamazsın cevap vermezsin. ama gidip admine ağlamak nedir hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 olay o zaten şikayet etmeyip geri cevap verirsen işte o geri cevap veren perma ban yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aras iyice sacmaladim ya, git yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aras gel ne içiyosan beraber içelim yapma böle yanlız kırılıyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aquila said: aras iyice sacmaladim ya, git yat. ABİ Bİ SANİYE YA Bİ SANİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Yil 2013 oldu aynı geyikler dönüyor Yıl 2023 de de bu konu gene dönüyor oluyorsa o zaman tamam olmuşuz diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 olm malmısınız la siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 şikayet ettim. bana mal dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 üzerime alındım. artık bu forumda olmasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben bunu görmek zorunda mıyım 1 ay yazmasın. bekliyorum banlanmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 mal dememis, mal misiniz diye sormus. cevap hakkin var, evet ya da hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 banlanmazsa ADALET YOKTUR. BU FORUM KARANLIK GÜÇLERİN ELİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Vingthor said: üzerime alındım. artık bu forumda olmasın bu üzerine gelirim ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 şükrü adam kayırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 insan haklarına giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 seni almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 alırlar mal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 mısınız ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gabo seni kayırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Cons said: Vingthor said: üzerime alındım. artık bu forumda olmasın bu üzerine gelirim ağlarsın beni biraz kayırır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Beyler uymayın konuyu garbıça göndertmeye çalışıyor oyuna gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 nerdeki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar