arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 evet bende giremiyorum kıl bir durum[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 benimkide ultratv benim icq da acilmiyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 düzeldi bende[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Olm siz varya kralsiniz lam kral. 2 gundur anam agladi. ICQ yok internet yok. Forza icq, harbiden bu kadar bos bi net zamani olmaz yani. Bu yapimda emegi gecenlere (Beni icqma geri kavusturan basta Pepelek yapimcilari sonra memberlarina) saygi ve sevgilerimi sunmak bana bir borc olarak bilinir. Stigmata The Pepeleke Borclu.. :D Lam ne yazdim 3 kere okudum yine anlamadim ama yinede saolun, varolun arkadaslar..
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 neyse oldu duzeldi connections dan reset yaptim oldu:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yok abi hepsini denedim bende hala bağlanmıyor. Kablonetten (firmanın ismi kablonet herhangi bir kablo şebekesi değil) olupda bağlanabilen varmı?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Fedaykin ben bağlanabiliyorum. Bende Kablonetim.
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 allah allah hangi ayarları kullanıyorsun[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yok hoca bende balanamıyom kablonet/ist (aktifkablo)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Yukarda yazılanları yaptım oldu valla. Direk ayarları değiştirdikten sonra APPLY deyip OK dedikten sonra kapatıp açmanı istiyor ya kapatıp açma bekle oluyor. Yalnız firewall bölümünü yukardaki gibi ayarladıktan sonra server bölümüünde Using Firewall secenegini işaretleyip HTTPS yi secip Keep connection alive secenegini de işaretledikten sonra oldu.
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Heyooooo bende de oldu ama yukarıda yazılanlardan başka birde "use proxy to resolve hostnames" seçeneğindeki tiki kaldırmam gerekti. Sağol varol[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 offf yaaa iki dakika bağlı kaldı şimdi yine gitti.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
nonos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya bişey yoktu 5 dakka önce gitti yine bağlanamıyorum off
behran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 utv de bişiler var bu aralar boktan hizmet veriyo çok kötü[hline]
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 şu an bende dl yavaşlığı dışında pek bi sorun yok gibi dl 12 ya 16-17 idi eskiden pff.....[hline]===ShocK===
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben utv yim ve icq her türlü yazış durumda ... kesinlikle bağlanmıo pff..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende bağülandı :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ayarları ilk hallerine çevirdikten sonra (default) yazdıklarımın aynısını yaptım oldu :) kafayı yedi icq[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bağlanmıo yazdım o şeyleri hala olmuo sadece başta çıkan yazı çıkmıo ofofffff[hline]karga theurgist of The Forsaken BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 I'am online...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 -Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oh be balandı sonunda[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende olmuyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yukarda anlatılan gibi yaptım, çalıştı ancak 2 saat sonra tekrar gitti ve hala açılmıyor....[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Sanrey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 2 saat oncesine kadar balanti vardi ama gene uctu suan kablonet/ist icq acabilen varsa hangi ayarlari kullanior? Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 sanrey snei öldü biliyoduk?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7249-icq-acylmyyor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet ICQ Açılmıyor. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 I'am online...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oh be balandı sonunda[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende olmuyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yukarda anlatılan gibi yaptım, çalıştı ancak 2 saat sonra tekrar gitti ve hala açılmıyor....[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez."
Sanrey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 2 saat oncesine kadar balanti vardi ama gene uctu suan kablonet/ist icq acabilen varsa hangi ayarlari kullanior?
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 sanrey snei öldü biliyoduk?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Öne çıkan mesajlar