Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trende az daha gasp kurbanı oluyordum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun.

Benimde başımdan 2 gün önce şöle bi olay geçti ,
BankaMatikten para çekiyorum,etrafıma 3 tane 16 yaşlarında çocuklar geldi,i arkamdada 2 tane yaşlı teyze.Ev yakın neyse ben aldım bi miktar para daha fazla alcaktımda adamları görünce biraz tırstım açıkcası.Sonra ben arkadan yawaşça sıvışmaya başladım..3 ü de arkamda gelmez mi bende tabi biraz panik oldum arkadaki çocuk düğmeli maket bıçağını açıyıp kapıdou saat de 6 gibiydi karanlıktı..Neyse adımları hızlandırdım..Gidiorum onlar habire arkama bakıp salaklık yapıorum..Evi geçtim habire sokak dönüp duruyorum peşimden ayrılmıolar..Bende acaip tırsıorum..2 3 kişinin olduğu bi durağın onünden geçerken otobüs durdu..kimsenin olmdaığını gördü tam gidiodu up atladım..çocuklarda kaldı..Otobüs hareket ederken hareket çektim bide kaldı öle kerizler..Tek olsaydı o bıçağı onun bi tarafına yapıştırırdım..Neyse sonra ilk durakta indim =)...it kopuk serseri dolu etraf ya eline bıçak alan sokağa ava çıkıo .[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Mesaj tarihi:
çok geçmiş olsun viktor..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
oha bayağı stress yaşamışsın geçmiş olsun.Ben de o trenlerde okula giderken sabah akşam bayğı bi binmişliğim olmuştu.Bi kez cüzdanımı çekmeye çalışlırken yakalayıp elini kırmıştım birinin:) Onun dışında da pek olayım olmadı ama gene sakat bi durum tabi.Bu tipler aslında bellidir.Hangi hatta kimler çalışıyor diye hatta hangi saatlerde falan diye ama polis bi şey yapamıyor.Polis içeri alıyor adam 24 saat sonra dışarıda.Bunu bilen güvenlikçi kendini de tehlikeye atmak istemiyor
Mesaj tarihi:
Aslında yasa dışı bi grup kurcan gaspcı ezme gibisinden.
Kurban olucak kurbanı koruyan 3-6 arası kişi ki bunlar deneyimli sokak kavgasına alışmış olucaklar.
Neden bole soyluyorum kanun mu yok duzenmi yok.Kanun var uygulayan yok
Duzen vardı oda bitti biticek sokakta adam oldururlur millet donup bakmaz hale geldi ne yazıkki bu yuzden alıcaksın 3-5 kişi hade bakalım kimin kime gucu yeterse.
Mesaj tarihi:
said:
CentriC, 14 Aralık 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
Kurban olucak kurbanı koruyan 3-6 arası kişi ki bunlar deneyimli sokak kavgasına alışmış olucaklar.
Duzen vardı oda bitti biticek sokakta adam oldururlur millet donup bakmaz hale geldi ne yazıkki bu yuzden alıcaksın 3-5 kişi hade bakalım kimin kime gucu yeterse.

az sonra... punisher 2
Mesaj tarihi:
said:
Odrin, 14 Aralık 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
said:
CentriC, 14 Aralık 2004 18:42 tarihinde demiş ki:

az sonra... punisher 2

Kardesim keske punisher 2 olmasa.

Otobusdeyiz bi hırsız cepten alıyo gidiyo yakalandı durakta sivil vardı verin bakayım onu bize ok hatta cocugun omzundan ben tutuyordum ole 12 14 yasları arası ben verdim sivil tuttu cocouk bi kactı 3 tane sivil poliste boş boş baktı aman sonra yakalarız dedi e yuh ben ne diyim.Sivil gorevini yapmıyo normal polismi yapıcak yemesinler beni ayrıca bizi 2 kişi gasp etmeye calıştılar onlar bize bin onlara girdik sonra bizim gruptan 6-7 kişi şans eseri yakınlardaymış ee biz adamları döv karakola kadar git nezarette kendin yat diyoz gaspcı adam bole bole yok ben napiyim suc bendemi_?
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun .. benide bi kere bundan 5-6 yıl once profilo ya giderken 2 tane gayet sık giyimli böle capulcu demiyecegin tipten 2 cocuk durdurdu.
telefonu verirmisin profiloda arkadaslar var ulasamıyoruz falan dedi. bende 12-13 yasindaydım bi takozum vardi ama cepten belli olmuyodu :D . dedim (karsudakı marketi gostererek) bende telefon ne gezer bu yasta , ama su bakkaldaki amcadan rica edersen bi tel acmana izin verir heralde dedim . erif kıllandı dediki ya sen ver utanma fln dedi. bende dedim ne utancam hadi bye dedim oda bişe demedi öle bön bön baktı bende bozuntuya vermeden hızlı adımlarla yurudum profiloya gittim arkadaslarla bulustuk fln , dagıldıktan sonra biz brbr oldgumuz arkadaslardan birini yine o herifler gasp etmişti. şerefsizler butun gun pusuya yatıyo resmen. onun disnda diger tesebbuslerden hep hızlı adımlarla falan yırttım. allah bana saglam cene vermiş vala iyi uydurmusum o heycanla :D
valla bu aralar cakısız fln cıkmamak lazım da oda nereye kadar[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 14 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne çakısı arkadaşım yahu.Yanında o tip aletlerden bulundurursan olmayacak şey daha kolay bulur seni.Hem de gün geli kullanmak zorunda kalırsın işte o zaman al başına belayı.
Mesaj tarihi:
Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.

Biz lisdeyken bi arkadaşın başına gelmişti bu, buluşmaya giderken bakırköy tren durağının üstündeki köprünün orda 2-3 tane velet önünü kesiyolar para istiyolar, adam da bu tür şeylere hiç gelemeyen biri. Direk "*** gidin" diyo, bıçak çekiyolar, "yürü be" diye itip geçiyo, arkadan omzuna bıçağı saplıyıp kaçıyorlar... 1-2 hafta boyunca sol elini kullanamamıştı kas zedelenmesi yüzünden...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Sanırım bılgıme gore Burak Bora adlı bırı(şu anda okulu var) tren altında ezılmıs sadece arkadasını son bır kere gormek ıcın bunun uzerıne annesı onun adına okul yaptırmıs cocuk 17 sınde ölmuş[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Odrin, 14 Aralık 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
Ne çakısı arkadaşım yahu.Yanında o tip aletlerden bulundurursan olmayacak şey daha kolay bulur seni.Hem de gün geli kullanmak zorunda kalırsın işte o zaman al başına belayı.

Ben nolur nolmaz arada bulunduruyorum çakıyı. Esas olayı farklı, lazım oluyor, şişe kapağı mantarı açmaya, bişi kesmeye falan... Güvenlik için kullanmam hiç gerekmedi. En iyisi şu göz yaşartıcı spreyler güvenlik için ama onlarla uğraşılmaz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
fenerbahçe sabit pazarın orada birileri takılırsa sniperlerle arkanızdakileri indirebilirim:P

eheh şaka bi yana
sırf bu tipler yüzünden evde oturuyorum lan!
allah belalarını versin işallah

mümkünatı olursa elindeki bıçağı siz kaparsanız bi şekilde, batırın karnına acı çeke çeke gitsin. acımayın bir it daha eksilsin dünyadan yoksa o başkalarına eziyet çektiricek

şahsen söylüyorum tabi
böyle bi tip sıkıştırsa ortam karışsa ve elime düşse bırakmam
bende onu soyarım bütün herşeyini alırım sonra bıçağı monte ederim münasip bi yerine sonra topukk[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
banane lan adam bıçaklıyacak beni niye aciyimki o bana acıyıp hadi geç diyormu demiyor

hem bana acıma hakkını kim veriyorki ona
bana bi anam babam bide allah acır:) başkası acırsa kafasını kırarım kırabildiğimce[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
Valla ne yalan söyliyeyim, asla bir cana kıyamam, asla bir insanı hatta bırakın insanı bir hayvanı öldüremem. Ama elime fırsat geçse (süpermencilik oynamıyorum, elinde bıçak bisürü adam gelse şöle böle yaparım demiyorum, sadece elime fırsat geçse öyle bi durumda diyorum) eşşek sudan gelinceye, birkaç kemiği kırılıncaya kadar döverim o ayrı...[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...