blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 varmış ama avukat bişi çıkmaz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Her mayış verince kagit mi imzaltilir la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hunty said: Restoran isi. Elemanlar dedi ay sonunu cikaramiyoruz gunluk alalim. Bana da uyar tabi ay sonununda o kadar elemana birden maas vermek zordu. Gunluk kasadan verince isler kolaylasti. TAbi elden veriyordum. Banka da falan gozukmuyor maas aldiklari. senin vergi olaylarinda sorun cikarmiyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hunty said: Restoran isi. Elemanlar dedi ay sonunu cikaramiyoruz gunluk alalim. Bana da uyar tabi ay sonununda o kadar elemana birden maas vermek zordu. Gunluk kasadan verince isler kolaylasti. TAbi elden veriyordum. Banka da falan gozukmuyor maas aldiklari. Oooo bu sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bence öldürt o çalışanı olay temizlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ödemeleri vardır kira, aidat, taksit vs. onları araştırırlar ve kim para verdiyse onu da araştırırlar. işten ayrılma nedeni neydi? istifa dilekçesi vs. orda belirttiği neden var mı ? yoksa direk işe gelmeyerek mahkemeye mi verdi seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ulan şu rusa bak hepsi aynı ya anala ek ücret ister bilmemneyi istemez falan almanya nın işkur una bi git sor istersen geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hunty said: Dworgian said: Şunu demeye geldiydim Zikko said: yaptığı harcamaları neyle karşıladığını belgelesin. Bende bunu dusunuyorumda. Harcamalarini nasil ortaya cikaricam? Ustelik esim para verdi aldim, annem para gonderdi der bu simdi. o zaman o kişilerin gelir giderleri de incelenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 RUSMU! bi de bu iş nedir böyle günlük ödemeli? bulaşıkçı mı kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 said: Ilk onu diyem zaten. 10 aydir maas alamadin niye bir kere bile sikayet etmedin? Ustune senden baska herkes aliyor sadece sen alamiyorsun! Ayrica maas alamasa insan isvereniyle bir sozlesme falan yapar bu kadar parayi bana borclu falan diye. Ne bir sikayet ne en ufak bir olay. Genc hatun, benim iki katim kadar kocasi var izbandud. 1000 euro ya kreuzberg den adam topla 4-5k zarardan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fistan said: bence öldürt o çalışanı olay temizlensin yakalanırsan da fikri bu verdi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ecdadına söv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yok mu iş yerinde şahitlik yapacak başka çalışan. o karının para aldığını gören vardır illa ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bankadan ödeyin arkadaş şu maaşları, Avrupa'ya gidiyorsunuz hala çakal türk esnafı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çok yakışıklı playboy tanıdıklarım var kaset istersen uygun fiyata hallediyoruz tek gereken telefon numarası adresi ve adı soyadı 1 ay içerisinde istediğin pozisyonlarda kaset elinde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 birader sen çok yanlış yapmışsın, kendini güvene almamışsın. ancak o karı da tam bir şerefsizmiş. doğrayıp ıssız bir yere gömsen niye yaptın demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kamera var demissin. giris cikislari cekiyodur heralde. kamera kayitlarinda son 10 ayda kadin yok iste. al sana kanit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: kamera var demissin. giris cikislari cekiyodur heralde. kamera kayitlarinda son 10 ayda kadin yok iste. al sana kanit. OHA LAN dava kapanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tuvalete girip çıkıyodum dermiş sdfghaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 benimde çok kanıma dokundu, feministliğimi bir kere koyasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 pontipati said: Marty said: kamera var demissin. giris cikislari cekiyodur heralde. kamera kayitlarinda son 10 ayda kadin yok iste. al sana kanit. OHA LAN dava kapanmıştır. http://www.jeffwik.com/wp-content/uploads/2012/09/csi-miami.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kamera kayıtları, işçilerin ifadeleri ve eski de olsa elindeki belge yeterli olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İşçilerin ifadelerinden bir şey çıkmayabilir gayet Maaşı veren adam hakkında tanıklık yapıyorsun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 rus kezbanlarından bıktık allahın beleları lanet olası ırk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 millet ne çakal lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar