toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 PS3 icin co-op oyun tavsiye eder misiniz? Aynı alette oynanacak yalnız. Yani kardesimle oturup birlikte oynıcaz. Baska ps3'u olan biri ile online degil. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Dragon's Crown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 güzel topik, dirt aldık yeni, çok beğenmedim ama hanım çok heyecanlı biçimde oynuyor. şu dragons crownu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Dövüş oyunlarını seviyosan: SoulCalibur 5 (favorim) Street Fighter IV Mortal Kombat Ninja Storm 3 Little Big Planet 2 Borderlands 2 Farcry 2 (splitscreen coop u var ama ne kadar doyurucu bilmiyorum 5 dakika oynadım) guitar hero etc bilumum futbol / basketbol oyunları bunlar dışında move da da güze l oyunlar vardır muhtemelen ama almadığımdan bilmiyorum nasıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Elini sallayip 100 asyalıyı kestiğin oyun türleri acaip eğlenceli oluyor Dynasty Warriors vs Uncharted 3 gibi bazı aaa oyunlarda da splitscreen coop var ama denemedigim için yorum yapmiyim. Bilenler yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 little big planet 2 10/10 dead nation 8/10 trine 2 9/10 dungeon defenders 7/10 rayman legends 10/10 diablo 3 10000/10000 borderlands 2 8/10 sims 3 puan yok aklıma gelenler bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 splitscreen sorun degil, hatta olsa daha iyi olur. dual play ile aşıyoruz o sıkıntıyı. http://www.youtube.com/watch?v=bbRG-KfWyVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Suark said: güzel topik, dirt aldık yeni, çok beğenmedim ama hanım çok heyecanlı biçimde oynuyor. şu dragons crownu alıcam satıyorum ben dragons crown benden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 asdasda ADAM EKMEK PEŞİNDE DAİMİ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hizmeti ayağınıza getiriyorum dsjf, ilk postum trap zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reampage said: Suark said: güzel topik, dirt aldık yeni, çok beğenmedim ama hanım çok heyecanlı biçimde oynuyor. şu dragons crownu alıcam satıyorum ben dragons crown benden al hawmaç bf4 ü alcakmıyız qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Valla 70 fiyat işte sıfır gibimsi zaten cdleri çok temiz kullanırım kargo neyin senden ama. bf4 sevemedim ben bf3de sevememiştim aslında o yüzden sana verdim. bir iki el bayan birinden alır ilerde patchlenince adam gibi oynarım zaten acele niyeitm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ne guzel oyunlar varmıs valla, eyv. borderlands 2 splitscreen oynanıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 The cave de güzel http://thecavegame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya pf cd olayını sevmıorm ben indiremiomuyuz bunu yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 The cave'i mi? ben PSN den almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 interstellar marines güzel sayılır, canım sıkıldığı zaman tüm takımı vurup diriltip tekrar öldürüyorum, ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar