NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 uykum kactı yok mu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kalbim doki doki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bugun uyumuyayım baride uykum düzene girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Uyumadım da, sadece canım sıkkın. Gideyim de yaşadığım yeri güncelleyip metrobüs yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hayatımda bir kere bindim metrobüse o da bana yetti kolay gelsin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Uyuyun saat kaç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 uyuduk uyandık bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Kahvaltıyı bilem yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gunaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 2.köprü'de kaza var mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 olmadigi zaman var mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 -Deno- said: 2.köprü'de kaza var mınaki 3 geliyor rahatlarsızınız az sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah'ın(c.c) izni ile 29 Ekim günü Asırların Projesi, Dünya'nın en görkemli tüp geçidini açaçak, iki kıtayı birbirine kavuşturan. Cehape zihniyetine kalsa onlar asma köprü bile kuramazlardı orayı. Allah'tan(c.c) büyük lider Recep Tayyip Erdoğan var. Gerçi size yinede yaranılmaz, bir ton laf edersiniz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Masakari said: Sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah'ın(c.c) izni ile 29 Ekim günü Asırların Projesi, Dünya'nın en görkemli tüp geçidini açaçak, iki kıtayı birbirine kavuşturan. Cehape zihniyetine kalsa onlar asma köprü bile kuramazlardı orayı. Allah'tan(c.c) büyük lider Recep Tayyip Erdoğan var. Gerçi size yinede yaranılmaz, bir ton laf edersiniz yine. dediklerin aslinda dogru degil diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yapılmaz diye bir şey yok. Ver bana da parayı yada yetkiyi bende yaparım. IFM 'den alırım borcu yaptırırım ama oturup maliyet hesaplaması yapalım, kar zarar tablosu çıkartalım bakalım, giren mi çok çıkan mı? Adamlar bir şeyler yapıyorlar eyvallahta nerden bulup nasıl yapıyorlar bakmak lazım, ya da neden cehape ziyniyeti yapmadı araştırmak gerek. Cehape ziyniyetindeyken kişi başına düşen borç kaç dolardı şimdi kaç dolar.O duble yollar yarım bir yerimize kaçmasın. Siz bana yetkiyi verin aya asansör bile kurarım Serkan Anılırla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar