chrome Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oha seq blekays a dava mı açmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 k1nJo said: http://s3.amazonaws.com/rapgenius/Funny-gif-man-jump-out-the-window.gif IT değil mi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 48 sayfa nedir ya özet geçin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ananı da al gel, yok olmaz küfür etme, edersem hepinizi silkerim ama, tinerciye pıçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 noldu burda ya off off kacirdik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/562318_10151800729118387_1633778300_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 BELKİ HİÇ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRALDIK FORGİVIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ha bak bide o şale'ye söyle onun yürüdüğü yollarda bizim hala ayak izlerimiz duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mithat said: Şimdi bi dakka konuya uzak kaldım bu kadar sayfa okumak istemiyorum. Sequo gitmiş black-ice a dava mı açmış? Gerçekten açmışsa niye açmış? Mazaret olarak 'şundan açtım' diye mahkemede ne gösterecekmiş? http://www.saglik.im/wp-content/uploads/2010/10/muz1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Lan nası bi işsizlikse arada zaten takip ettiğim başlığın 28 sayfasını okudum tekrar. Sonra karar verdim ki Esh, hiç tanımasam da etmesem de, fenerliydi galiba bundan başka bişi daha öncesinden aklımda kalmamış olsa da tam bir a...t ve y...r Kendini savunma çabaları ve her defasında batırışı falan dat argüman dedirtti mütemadiyen. Hayır cidden karşısında Black-ice gibi birisi olmayacak, Noyan için söylenen göt kesip oteline yollanma olayı gerçekleşecek, nedir bu artistlikler bu havalar, mafya mıdır arkadaş yoksa Sequo her destek benden diye öne mi sürmüş yine bilemedim. Aralarda bir savunucu kanka spawnlama olayı var ki promender (midir nedir öyle bişi nick aklımda kalmadı) ve olorin, tayyip gibi önlerindeki prompter'den okur gibi aynı şeyleri yazmışlar neredeyse. 28'den sonra hafif bir R yapma mı var, acaba "Nasıl bir a...ta dönüştüm lan ben bu sinirle," falan mı diyecek diyoruz ama yine saçma sapan bir kendini aklama üzerinden bir pişmanlık var. Sonrasında zaten yine bir gazla adres istemeler, sarı şahin çektirmeler, atarlar ve giderlerr... Hayır cidden şaka gibi lan, olayın çıkış noktasına bakarsan hele. Ha şu olayda arada bir alan yetkilisi girmiş biz banlayamıyoruz vs. demiş, adminler gelsin onlar banlayacak demiş. Sequo'nun bonzisinin artık her ne sebeptense (iyi halmiş, bir de lol) kalkmasını unutmadık daha. Esh ve Vinghtor da banlanmazsa yönetim de gayet noktalı kelimeler içeren postlar alacaktır herkesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 tesekkurler, senin yorumunu bekliyoduk, dava dosyasini kapatabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 /thread o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 47 sayfa once olmasi lazimdi. ulan tayyip polisi kendi ordusu yapti, biz hala bolumden adam banleyemiyoruz olay aninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aquila said: 47 sayfa once olmasi lazimdi. ulan tayyip polisi kendi ordusu yapti, biz hala bolumden adam banleyemiyoruz olay aninda. söylesene kimleri kimleri banlardın? seni deme ama onu diyeceğini biliyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bolum benim degil, ona bolumun abisi karar verir. ikili tartisma varsa, iki tarafi da kapiya koyarim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 permanent mı ? küfür edenle etmeyenin bir farkı yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yok gecici olay ani mudahale icin istiyorum ben, herkesin kendi bolumune, geneli permayi admin bassin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kimler banlayabiliyor ki perma veya genel şu anda, bi dynamick bi de zegna mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bi de nefr, zegna da fener maci olunca gsli banlemeye geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bence bunun sayısı arttırılmalı o zaman önce, güvenilir, adam kayırmayı en az seviyede tutacak mini mini adminler iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 levent kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Av. Levent akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 madalya mı lazım kim olduğunu öğrenmek için emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aquila said: bi de nefr, zegna da fener maci olunca gsli banlemeye geliyo. ahuasdhua +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar