olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 haydi GS maçı başlıyor boşaltın artık burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Küfürün dibine vurulmuş yakında VPN ile girersiniz foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: Esh said: sipeyskeyk said: Esh ben de karşıyakalıyım, adam tutup hepimizi dövdürmeyeceksen belki gelirim. Adam tutup hepimizi dövdüreceksen be de aradan çıkarmış olursun hem, win win. Olm mafya gibi mi gozukuyorum? Dovdurmek ne abi?ne biliyim abi ne gibi gözüktüğünü. Esh diye bir üyesin, belki seri katilsin lan internet burası. Abi yazarken herkes yaziyo ama "internet yeaa" deniyo. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Pes valla adam ananiza bacinixa giydirdi hala hehuhehu diye siritip adama laf yetistiriyorsunuz. Geyik de bir yere kadar. 11 yıllık ekaouyuntu yavaşça yere bırak ve arkanı dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bana saydırmadı ben yeni geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yaa aslında benim paticik battle royal projem vardı. Dur şunu bulup hayata geçireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Küfür edin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lan vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bılekaysın dalayına sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: sipeyskeyk said: Esh said: sipeyskeyk said: Esh ben de karşıyakalıyım, adam tutup hepimizi dövdürmeyeceksen belki gelirim. Adam tutup hepimizi dövdüreceksen be de aradan çıkarmış olursun hem, win win. Olm mafya gibi mi gozukuyorum? Dovdurmek ne abi?ne biliyim abi ne gibi gözüktüğünü. Esh diye bir üyesin, belki seri katilsin lan internet burası. Abi yazarken herkes yaziyo ama "internet yeaa" deniyo. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.bokunu çıkarma istersen. Komik bir şey gülünce gülersek alınanilecek atarlı adamlar kızmasın diye gülmeyeyecek miyiz? Forum burası internet. Bu kadar kişisel alacaksan kişisel bilgilerini otelini ferrarini otunu bokunu paylaşmayacaksın. Paylaşıyorsan da böyle durumlar olduğu zaman hepinizi bulacam oğlum tribine girmeyeksin. Kendine zarar başkasına değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 can sen salak mısın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Xaenin said: Küfür edin daha.ben uslu durdum :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sussana şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi bi sequonun bokuna neler neler dönüyor ya bi sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Kafa kiyakken boyle konuşunca bunun adı delikanlılık oluyir bir de degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Kafa kiyakken boyle konuşunca bunun adı delikanlılık oluyir bir de degil mi? ne kafası ne kıyağı ya? bikaç sayfa okudum yazılanları. hissettiklerimi paylaşıyorum. sende apayrı bişey çıktın gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ayıkken bi de TEHEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 2 tane adam geldi koca forumun anasına atladı, şimdi ikisi de yok siz hala ateşi körüklüyorsunuz. Günlerdir ses çıkarmayayım diyorum ama gerçekten kendi kendinize durumun aptallığını kavramayı beceremediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 en basit sonuç esh'e laf eden salaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Muhatabim değilsin. Zaten biraz daha yazarsan paticikle ilgili tezimi kanıtlamış olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hala kanıt falan diyosun sen de dfgfdgadk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 vingthor ısmarlama gelmiş konuya ama geç kalmış cevap yazınca saldırıo, bişi yapmayın, ölü taklidi yapın gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Vingthor said: bılekaysın dalayına sokayım. Ne güzel olmuş ya buralar. Buyrun kendi kendinizi yiyin. Vingthor zaten allah'la davalık, kendini bitirip gelmiş. Afiyet olsun. Esh hakkında bişey demiyorum, özelden kapatırım bu konuyu. O kadar sıkıldım ki şikayete fln basmak bile zor geliyor. Gerçek shitstorm'u görmemişiz 2 gündür onu anladım şimdi. Bu kadar hayatımda yer veremiyorum paticiğe özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 SeaGle said: Abi bi sequonun bokuna neler neler dönüyor ya bi sakin olun. Herkes sakin zaten. Sorun yok. Speys sen de iyi bi insansin. Yetmez ama evetcisin ama ozunde iyisin bunu hissettiriyosun etrafina. Iphone kullaniyosun bi kere, kalite adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar