SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Forum ile gerçek hayat farklıysa topikte salak gözükmüş olanlar salak değil muhtemelen. Gözler akıllı geçinenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 black-ice gibi adamları beslemeye devam edin. bu mu çok kaliteli kişiliğiniz, paticiğiniz? kaliteli bir resim yapılmış, gülünülmüş, eğlenilmiş. ama yine tadı kaçmış blekays sayesinde. üzerine hala adam herkese sen şöylesin, sen böylesin diyo, millette alkış tutuyo. neyin cesareti bu. sen kimsin yani. kimi yargılayabilirsin, kimin suratına söyleyebiliyosun şunları adı "paticik" olmayan bi yer dışında. bi kalitesizliği eleştirirken, bin kat kalitesizleşiyorsunuz. yarrak gibi bi forum olmuş iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ayrıca köpek değil, kediydi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kavurma said: Vingthor said: ben köpeklere bakıyom ya benide gör diye sekoya ağlayan yavşak değil miydin sen? kavurmaya diyorum he bendim nolmuş? bas bas şikayete bas. maks onu yapabiliyosun zaten. iki gram taşşağın olsa 'ay şikayete bastım vallahi' tribinden koparırsın zaten. yavvvvvvvvvvvvvvşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İki dakika hesaplaşmayın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 vingthor mesaj kutun dolu. ayrıca yalan. rıdvan uyduruyo. modem yolladım parasının üstüne yatmak için demiştir onu asdfgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben gitmem lan manyak mıyım ben. Tanımadığım adamlarla ne buluşcam, bir kaza olur dayak falan yeriz işim gücüm var riske edemem. Belki uzaktan bakarım size ama kavga ederseniz random birine vurur kaçarım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 küfürlü yazınca "vaay delikanlı bu adam" demiyoruz gençler, bırakın liseliliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben seni korurum can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aras alkollü müsün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bide abi sequo şuna para vermişti, şu şöyle demişti fln diye nasıl tutuyosunuz aklınızda ya. notepad e kayıt mı tutuyosunuz anlamıyorum ki. Topikten çıkınca siliniyo benim önbellektekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Vingthor said: kavurma said: Vingthor said: ben köpeklere bakıyom ya benide gör diye sekoya ağlayan yavşak değil miydin sen? kavurmaya diyorum he bendim nolmuş? bas bas şikayete bas. maks onu yapabiliyosun zaten. iki gram taşşağın olsa 'ay şikayete bastım vallahi' tribinden koparırsın zaten. yavvvvvvvvvvvvvvşak hususi bu bireysel hakaretini şikayet etmeyeceğim. hepinizin amına koyayım dediğin için şikayet ettim sadece. bunu hakaretten saymıyorum çünkü siktirikten bir internet sitesinde siktirikten bir konu yüzünden insanlara hakaret edebilecek kadar çocuk olduğunu kanıtlamış oldun. teşekkürler ving, adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çok kötü hissediyorum kendimi şu anda. çok özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kavurma çok pardon lan yazdığın yazı hayat görüşümü değiştirdi çok özür dilerim artık forumda küfür etmeyeceğim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi bir de lütfen kimse bana karşıyaka ya gelip şekil koyarım falan demesin. Şimdiden söyleyeyim. Kardeş kardeş oynayalım yeminimi bozdurmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: Esh ben de karşıyakalıyım, adam tutup hepimizi dövdürmeyeceksen belki gelirim. Adam tutup hepimizi dövdüreceksen be de aradan çıkarmış olursun hem, win win. Olm mafya gibi mi gozukuyorum? Dovdurmek ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çok özür dilerim gerçekten herkes çok tatlı. forum pembi tatlişko ayıcıklaydan oluşuyoy. şeker tarlası gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ne salak topik of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Vingthor said: çok özür dilerim gerçekten herkes çok tatlı. forum pembi tatlişko ayıcıklaydan oluşuyoy. şeker tarlası gibisiniz evrim yalan,allah var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: sipeyskeyk said: Esh ben de karşıyakalıyım, adam tutup hepimizi dövdürmeyeceksen belki gelirim. Adam tutup hepimizi dövdüreceksen be de aradan çıkarmış olursun hem, win win. Olm mafya gibi mi gozukuyorum? Dovdurmek ne abi?ne biliyim abi ne gibi gözüktüğünü. Esh diye bir üyesin, belki seri katilsin lan internet burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 DEME ÖYLE DEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fin said: Vingthor said: çok özür dilerim gerçekten herkes çok tatlı. forum pembi tatlişko ayıcıklaydan oluşuyoy. şeker tarlası gibisiniz evrim yalan,allah var. bunu demeyecektin. sana laflar hazırlayacağım. paintte komikli şeyler yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: ne biliyim abi ne gibi gözüktüğünü. Esh diye bir üyesin, belki seri katilsin lan internet burası. B)- Esh sends his regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bi daha girmicem diye ağlayanlar bile gelmiş geri dfg, dağlı da hep dağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Pes valla adam ananiza bacinixa giydirdi hala hehuhehu diye siritip adama laf yetistiriyorsunuz. Geyik de bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar