Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Arkadasim, isteyen gelsin diyorum. Izmirli kim varsa gelsin. Daha ne diyim? Hatta mekani da kendisi secsin, starbucks olur, pi olur nereyi istiyosa hep beraber bulusalim buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 s*arbucks mı ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gidilecek mekan belli olduğunda hemmen seqo satın alıp bütün tarafları bertaraf edecek. tehlikenin farkındamısınız! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 o dğlde bunun bi yenisi cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Başından beri seninle bir derdim var sanıp olayları bu kadar büyüttüğün için buluşmuyorum zaten seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 blekten sağlam R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çok geç kalmışım şimdi gördüm eski topiği falan ama forumdaki adamla normaldeki insan arasında fark olduğunu kavrayın artık. sadece 'ŞÜKRÜ' aynı adam. onun dışında herkes farklı işte sequo'ya forumdan uyuz olursun nefret edersin bilmemne. bende dışarda görmedim etmedim forumda da uyuz oluyorum. ama o para topiklerinde bilmemnerde onursuz gurursuz ibneler sürüsü olarak sekuoya yapışanlardan daha fazla nefret ediyorum mesela. çünkü biri bariz persona, diğeri persona bile değil düz yavşaklık. esh şu forumun en düzgün adamı falan sanırım. yarrak yarrak adamların gelip laf etmesini 'yaver' falan demesini anlayamadım gerçekten. paticiğin bir kez daha yüzde 99'unun gerizekalı andaval it sürüsü olduğunu gösteren topik olmuş ama güzel olmuş. KARABUZ da ilk kez forumda yaptığından yazdığından 2 kredi aldı birilerinden yıllardır siklenmeyen bir adamın ortak hedefe abanıp bide saçma sapan sağa sola saldırarak kendini eğlendirmesine ortak olmuşsunuz eshin hakkını yiyerek. hepinizin amınakoyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Vingthor said: hepinizin amınakoyim. samimi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aras salak mısın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sus senide sikerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben de istiyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi bu madalyalılar da baya nazik adamlar ağızlarını açıyorlar anan kapatıyorlar amina koyıyım varmı böyle bişey.. duygular karşılıklı merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 o madalyalar hep kan gözyaşı ve annelerle alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şikayete bastım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İzmir deysen gel kahve içelim Aras, mouse ını da getir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben köpeklere bakıyom ya benide gör diye sekoya ağlayan yavşak değil miydin sen? kavurmaya diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Güç kaynağı varsa onu da getir, lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şimdi bu banlanamayanlardan değil mi? Nasıl bir zekaysa hem forumdaki karakterlerle gerçek hayatı karıştırmayın edebiyati yapıp aynı zamanda da burada yazılanlarla insanları yargilayan zihniyet bir de bukadar ağır bir küfür ettikten sonra hâlâ süresiz banlanmiyorsa ben yarin 11 yıllık hesabımı siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: Başından beri seninle bir derdim var sanıp olayları bu kadar büyüttüğün için buluşmuyorum zaten seninle. Buyutmuyorum. 28 sayfa boyunca benimle dalga gecmenin sebebini kendi kelimelerinle anlatmani istiyorum. Bu kadar basit. Dedigim gibi yarin izmirdeyim , istersen aksam karsiyakada bulusalim. Eski sevgililerimden biri bostanliliydi, fena degilimdir oralarda. Herkese kumru benden . Orcuna yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yok banlanırım birazdan sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Vingthor said: esh şu forumun en düzgün adamı falan sanırım. yarrak yarrak adamların gelip laf etmesini 'yaver' falan demesini anlayamadım gerçekten. http://i.imgur.com/26noJ96.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: İzmir deysen gel kahve içelim Aras, mouse ını da getir ama. Sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh ben de karşıyakalıyım, adam tutup hepimizi dövdürmeyeceksen belki gelirim. Adam tutup hepimizi dövdüreceksen be de aradan çıkarmış olursun hem, win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: sipeyskeyk said: İzmir deysen gel kahve içelim Aras, mouse ını da getir ama. Sen de gel. haftaya izmirdeyim ya. emerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Vingthor said: ben köpeklere bakıyom ya benide gör diye sekoya ağlayan yavşak değil miydin sen? kavurmaya diyorum he bendim nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar