Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: He adamı banlattınız. Şimdi o karamsar, renksiz ve tekdüze hayatlarınıza (mıza) geri dönebiliriz. biz ne yaptık ya. ne yaptıysa kendi kendine yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kavurma said: düşünsene o kadar paran var ama paticiğe giremiyorsun aşsldmşasdşsa ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lan yazarsan banlanmazsın ama l*n yazma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cons said: Cons said: aquila said: Cons Alan Hiyari aquila Hiyari Alan AHAHAHAHAHAHAHAHAHA bence bu çok komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 evet ya bence de komikti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: Aynen öyle bir beklentim olmadığını belirterek konuya giriyorum. Dün Esh bana anneni de dahil edelim buraya tarzı bir şey yazdı. Biriniz var mı bunu 1 aylık ya da kimseyi tanımayan kendi halinde takılan bir adamın yazması durumunda banlanmayacağına ihtimal veren? Salak bile yazmaya korkarım birine ben ki yazmam banlanırım diye. (tu) 1 aylık falan olmasına gerek yok. Dayın yoksa istersen benim gibi 11 yıllık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 takdiri 1 yıl 1 günle kaçırmışsın pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aynen ya forumda tw tanıdıgı olanlar banlanmıyor. millet kürt konularında etmediği hakaret kalmamıştı biz bir kürt yazdık diye elli kere banlandık. eski nikle de dönemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yazmayın o zaman zaten kime yazıyosunuz anlamıyorum ben topik açıp burda olmayan adamlara beraber sövüp kendinizi rahatlatmaktan başka bişey yapmıyosunuz çetintaş gibi adamlar da arada geliyo ooo karşıdan adam geldi atışak diyip eğleniyosunuz. yazdıklarımızı okunmuyor diye ağlamanız çok garip lan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 totemic said: aynen ya forumda tw tanıdıgı olanlar banlanmıyor. millet kürt konularında etmediği hakaret kalmamıştı biz bir kürt yazdık diye elli kere banlandık. eski nikle de dönemiyoruz. tw ne lan site güvenliği onlar en fazla kuryelere sorun çıkartabiliyolar fkvdfmb ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hala bi bok anlamadım neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 her nese işte. mesela Vingtor mu ne var hakaret hakaret üstüne etti ama madalyalı oldugundan mı nedir hiç birşey olmadı. eğer gerçekten adalet varsa bir yerlede paticik'e uğramamış.. (kahramanımız ufka bakar ve görüntü flulaşır..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ne dedi bana söyle kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Milletin eteğinde ne taşlar varmış lan. Biraz daha sallasak neler neler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 madalyayla alakası yok o durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cons said: ne dedi bana söyle kıyamam sdf ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cons said: ne dedi bana söyle kıyamam kulağına söylerim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kimse demokrasi vaadetmedi. çeto ile dalga geçtiğim için banlandım lan ben unuttular ben de unuttum 3-5 ay açtırmadım. Adamların kendi forumu, istemiyorsan yazma. Tanıdıklara kayırma elbette var. BEĞENMİYORSANIZ ÇIKIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 banı açılınca nasılda beyaz bir kelebek olmuş. adeta bir şafak sezer.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sen kimsin ki hatırlasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ne güzeldi o 3 -5 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 logout linki verince kızıyorlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Evet sayın seyirciler yeni bir karşılaşma ile tekrar beraberiz. Geçen maçın galibi karabuz idi. Şimdi uzaykek ve kıvılcımatar kapışacak ringte sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 logout linki atanlar ölsün ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 logout linki direk ban beyler hatırlatayımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar