Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 1


DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

  • 1 yıl sonra ...
emule için:

ed2k://|file|Diablo.1.-.Hellfire.(Clonecd.Image).rar|422143929|C6802B63C882CADA27650AD8A481873F|/

ben bunu çekiyorum şu an, fake çıkarsa sorumluluk kabul etmem, gerçi sanmıyorum fake olacağını testlerde sorun çıkarmadı.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
şindi şole oluyor siz diablo 1 dıonuz demı ben onu bıtırdım bakın ya buyucu yada warrioru seçin okçuda bıtıremedım ookçuda bow of lıght mı ne ole bısıler elde ettım ama genede olmadı warriorda bı satıcı var blacksmith dıo su anvili getir iniyom cehenneme getırıyom sonra acaba hah mage 200 str 200 dex 200 ar 300 :D[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablo 1 vardı, geçen aylarda sepetlediğim pioneer slot dvd sürücü sağolsun çizmiş. indireyim dedim hellfire ile beraber, oyunun kendi bozuk, hellfire da rusça çıktı! yani 640x480'lik oyun için 2 cd gitti daha oyun yok ortada!

rusça griswold'u duyduktan sonra bir daha eskisi gibi keyif alabileceğimi sanmıyorum.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bendede diablo1 ve diablo 2 rip 1cd de var multi oynanmıo halbuki ben pc yi arkadaşa götürdüğümde ne hayallerle götürmüştüm sabahtan akşama kadar diablo 1 oynicaz diye :( olmuyo ya full versiyonu Yollayabilcek varmı?

yada antalyada sahip olan battle netten oynamayı özledim
gerçi battle net hala çalışıyomu diablo 1 icin bilmiyorum

99 da biz telefonla bağlanırken diabloya girerdik arada versiyon farkı oldugu icin oyuna girer 3 4 dakka sonra atardı bizi oyun
alırdık milletin kılıcını felan kaçardık cok zevkliydi aheah öyle bile cok zevkliydi türkler olurdu

battle nette level 25 den sonra karakterinin rengi kırmızı felan oluyrdu süper ya oyun kesin oynanmalı yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...