axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://www.troll.me/images/futurama-fry/i-smell-something-fishy-and-it-certanly-isnt-fish-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 şu yukardaki websitesinden aldım dun 2 keyide 3:55 falandı gecenin bi vakti 10dakika sonra canlı chatten keyler geldi sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 herkes yazmış yok 15 dakikada aldım yok saniyesinde geldi. dün akşam 7de siparişi verdim halen elime ulaşmış değil. siteye saldırı oldu minvalinden cevap alıp RoS aldığımı teyit etmelerine rağmen hala yollamıyorlar keyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tarihin en cok hijacklenen threadi bu heralde :P ilk posttaki siteden alsaniz sorun cikmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kopernik said: herkes yazmış yok 15 dakikada aldım yok saniyesinde geldi. dün akşam 7de siparişi verdim halen elime ulaşmış değil. siteye saldırı oldu minvalinden cevap alıp RoS aldığımı teyit etmelerine rağmen hala yollamıyorlar keyimi. Adamların avukatı falan değilim lakin alan birçok insan var ben de bunlardan biriyim, siteyle en ufak bir bağlantım yok ama bugün yarın yollayacaklarına adım gibi eminim, kaç kişiyi kaç kez dolandırıp ne kazanacak bu adamlar? Bana 10 dakika içerisinde yolladılar ve bayağıdır oynuyorum, rahat ol yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Oyunkartim.com dolandırıcı malesef keyler patladı. hesap suspend durumda key providerdan kaynaklı ödeme sorunu var. çalıntı kredi kartı yada başka bişi kullanıp key generate ettirme durumlarıda olabilir code 53 adamlar.almayın boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 yagız9304 nickli bir adamın verdiği siteden key almaya mı inandınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 evet ? nicki BöYLeE olan biri uyarsaydı keşke bizi hewal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Sadece L'Ler büyük, hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 LeL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Oğlum vallahi bir ilgim yok lan adamlarla, benim key de mi patlayacak diyorsunuz yani? İnşallah yanılıyorsunuzdurdan başka söyleyecek bir şeyim yok, facebook reklamında gördüm bu siteyi, girdim, aldım,oynadım, sorun olmayınca da buraya yazayım dedim. Dolandırıcı dediğin 100 tane sahte key satıp kendi adına soyadına açılmış paypal hesabıyla 5-6 bin tl para kazanmaya çalışmaz diye düşündüm, herifler ufakçı çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 oha 300 tl yandı desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bu durmaplay den aldım. 2 paket 126 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 en ucuz ros nasıl alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 asdfsdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bu arada g2a'da g2a uzerinden degil de community seller geyigi var, ordan alirsaniz baya ucuz oluyor. hatta o kadar ucuz ki komisyon bile vermiyolar bana sdfhhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard Burasi ucuzmus baya ya. Onceki sayfalarda burdan alan da olmus sanirim. Burasi iyi gibi. Nasil yari fiyatina oluyor sormucam ama asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 keyi gift olarka yolluyorlar ödemiyorlar sanırım sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 canlı desteğin söylediğine göre ros ilk çıktığında almışlar bol sayıda. düşündükleri sayıda satılmayınca ellerinde patlamış. yüzde 40 kar yapacaklarına karı 15 e düşürüp bu fiyata sürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 base d3 5 dolar falan olmadi mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 mac için d3 keyi en ucuz nereden alabılırım suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 mac pc fark etmiyor ki, sadece yükleme dosyaları farklı oluyor onu da setup hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 http://www.amazon.com/Diablo-III-PC/dp/B00BGA9V2Q/ 20$ d3 %50 indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Alıyım diyorum ama bekleyim mi indirime girer mi ki summer sale falan diye? Bekleme derseniz nerden almamı önerirsiniz? Sağda solda 60~ dolardan buldum d3+ros ama güvenilir mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar