Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi ultra ileri seviyede paint kullanabiliyorum. yalnız unutp jpeg kaydedince kalite çok yamuldu tekrar da yapmaya üşendim idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 DA DA DA DA DA DA DA DA DA of DAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi sen söyleyene kadar dikkat edemedim paint olduğunu süper yapmışsın şlmşldmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Banlama oçe ve Yiyosa tek gel ashsjhdsashdasjhdjskjglflbvnbv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ABİ ÇETONUN TOPİKLEİRNİN 0 MESAJDA KİTLENMESİ SEQUONUN TOPİKLERDE SON MESAJI ESHİN ATMASI Bİ BEŞ LİRA LAZIM DFKLBMDFBMDFŞLKFDBD YA ALLAH BELANI VERSİN ESHİN NE GÜNAHI VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 off abi ahahaha çok ciddi girişiyor blekays ya. aklımda bulunsun yamuk yapmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Laorx said: blackice sende nasıl bir arch enemy oluyormuşun arkadaş, parasını dolandırıcılara kaptırmış hacı gibi saldırıyon. benim sana bir yanlışım olmaz artık, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 evet blekays. güzel iş çıkartmışsın ama 0 mesajda kitlenen topiğim yok lan. varsa da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 fsfdsdfsd eğleniyorum lan. ayrıca eshin ne suçu mu var orçun. sequo'yla beraber fotosu olan adam benim düşmanımdır. adam yaver abi. paticikte sequoyu tek içten bir şekilde seven insan. daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya ben de seviyorum seqoyu,bana da düşman olmayasın?! adresini sorarım bak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 http://i.imgur.com/2zTPcz4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bir kisi bile -de ayri yazilir dememis. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ahahahasdfgd o vidyo zaten materyal fabrikası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Black-ice said: nesi varmış hayallerimin? http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg AAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 KuddusiMavra said: ya ben de seviyorum seqoyu,bana da düşman olmayasın?! adresini sorarım bak!!! sende esh'te olan o içtenliği göremiyorum o yüzden düşman değilim sana. ama trollemeye doyamıyorum seni gözüm B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Theridone said: http://i.imgur.com/2zTPcz4.jpg mağdem konuyu açtın görmeyenler için şunu da buraya koyayım. http://s9.postimg.org/4e0qc1fnz/sequomoods.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sequoyu ben de içten sevebilirdim ama fiyatta anlaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Black-ice said: KuddusiMavra said: ya ben de seviyorum seqoyu,bana da düşman olmayasın?! adresini sorarım bak!!! sende esh'te olan o içtenliği göremiyorum o yüzden düşman değilim sana. ama trollemeye doyamıyorum seni gözüm B)- ahhahahah... trolleyen yerlerin dert görmesin, zaten çok fazla hayranım var, sıkıntı yok canım.devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ama benim yapıştırdığım fotoyu da ekleseydin oraya,bence benzerlik inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben çok benzetemedim onu ya. sequodaki kafa iriliği potansiyeli yok bence o adamda. birgün senden de high res foto beklerim. güzel projelere yelken açabiliriz :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Claiborne said: Black-ice said: nesi varmış hayallerimin? http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg AAHAHAAHAHAHAH, ahahhahahahahahhaas dsafgag çok gzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Theridone said: http://i.imgur.com/2zTPcz4.jpg AHAHdhajasjdsujuudhsudmkhfgkfjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 son zamanların en başrılı konusu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar