RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 islemci : amd fx 6100 ram : 8 gig corsair veng 1600 anakart : gigabyte ga970 ekran karti : gigabyte windforce 2gb 660ti ssd : 120 gig ocz agility kasa + psu : sundan 1 yildr kullaniorm sorunsuz problemsiz cogu parcanin faturasi var garantiside devam etmekte sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hav maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ultra ayarlarda oynuyorum tum oyunlari. arma 3 alphada biraz kasmisti sadece. parcalarin linkleri eklendi. fiyat daha belirlemedim dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 güzelmiş sistem hdd yok ama galiba? (ssd hariç yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 price check demişsin ya çok pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bir fiyat belirleyince bana öm at olur mu? kız arkadaşıma ne zamandır toplıycaktım bir şeyler, uygun bir fiyata verirsen bunu direkt alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ti a 400 veririm. Tri-sli denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Arma 3'ü söylemeye gerek yok. Tamamen Bohemia'nın mallığı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 @bingildak tamam hocam ilk siraya yazdim seni , bugun kafamda birseyler belirler om atarim. @dworgian ustad eger isteyen olursa 250 gig 7200 rpm atarim sisteme ama ben sadece ve sadece oyun icin kullaniyorum bu makineyi o yuzden ihtiyac duymadim. @esh tri sli wtf... mumkun oldugundan bile haberim yoktu sdfsdfsd kasayi tek parca satmayi denerim her satici gibi , olmazsa parcalariz :) @gluskap malesef abi... ozellikle oyunda wastelands modunu oynamak icin ciddi depth of field gerekiyor ve bununda optimizasyon falan hak getire idi alpha ve betada , kokleyince siciyordu rigin ne kadar ii olursa olsun. duzeltmislermidir inan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Gonderiyim parayi , paketle bana karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bir belirleyim tum kasanin fiyatini , potansiyel alicilara ses edeyim sonra olmazsa ekran karti oncelikli konusuruz seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ha seyi belirtmeyi unuttum eheue ben kasayi toplarken seye dikkat etmemisim ssd icin 2.5" lik dock muhabetini , kasada yokmus megersem 3.5" ler varmis , ssd ile birliktede gelmedi converter ocz kekoluk etmis :p bende minik bir koli bandiyla bantladim ssdyi kasaya ehhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yuh sdhgasdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fiyat belirle rami alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fiyat : 1200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Gün bitmeden gider bu PC :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi lütfen kimse komple kasayı almasın parçalayıp satmak zorunda kalsın adam. benim de ssd'ye ihtiyacım var çünkü sdhghfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fiyat güzelmiş ciddi ciddi (nette en ucuz fiyatlarla 2.2k sıfırı) (niye yazdım? uğraşmayın diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hiç parçalanacağa benzemiyor beyler SDFSDFSDF :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 çoğ iyi fiyat gerçekten. okul bitmiş olsa düşünürdüm. dersler var, oyun ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ankarada isen ben düşünebilirim almayı üstad ? Notebookla gaming de bi yere kadar quad core işlemci ile kasım kasım kasılıyoruz anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 istanbuldayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu alet i5 olaydı da fiyatı 1.5k olaydı ne olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 RaidenXelRu ile hallettik bu akşam trade'i, sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Henüz gitmediyse el koyalım alalım bu sistemi. 1200 sıcak para ekonomiye can veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar