Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dune 2000

arcane

Öne çıkan mesajlar

baya baya bi araştırdım, daha önceden de bakmıştım ama fansitelara bakmamışım nedense, bu sefer baktım.

norton dan oluyor diye bir sonuca vardım.norton un nprotect.exe sini uninstall etmeden kapatmaya uğraşıyorum var mı önerisi olan?[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamayıp uninstall ettim.
compatibility falan ayarladım başka bir yerde okuduğum bir öneri üzerine
bu sefer oyun meşhur split screen hatasını verdi.baya yaygın bir hataymış.onu çözmeye kasıyordum.compatibility i kapadım, çözüldü.lol sanırım 3 saattir uğraşıyorum şu oyun için, basit çözümü öneri okuyarak zorlaştırdım.
neyse.çalışıyor, mutluyum :D.[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Sosyal ağlarda paylaş

adventure demek pek doğru olmaz , karışık bişiydi ilk oyun :D

oyun hoş dune seviosan
sevmiosan red alert 2 oyna, oyun motoru deli ediyor dune da
attack komutu da yok (atak yapıo, bahsettiğim şey yere tıklarsın oradaki bütün düşmanlara dalar)

cinematicler muazzam ama, oha dedirtio hep.campaign oynanır yani.hiç oynamadıysan yine de bi dene.

98 yapımı oyun.zamanın en iyi oyunlarındandı.

kesemedi beni , 5 campaign bölümü 1 de skirmish, sonra baydı direk.naapsam naapsam.[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baalzebul, 11 Ekim 2004 13:32 tarihinde demiş ki:
XP' de bende sorunsuz çalışmıştı. Ekran kartının sürücülerinden falan kaynaklanıyor olmasın.

Yalan söylemişim. Bende yüklü olan son dune' muş. :) Sorunsuz çalışması normal tabi. Balık beyinli oldum iyice.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 11 Ekim 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
cinematicler muazzam ama, oha dedirtio hep.campaign oynanır yani.hiç oynamadıysan yine de bi dene.

evet öyle. lord harkonnen'in yalakası ve solucandil'i oynayan adam oynuyordu filan. hatta hileyle filan bile olsa cinematicler izlenebilir.. :)

said:
98 yapımı oyun.zamanın en iyi oyunlarındandı.

yok hiç de değildi. zamanının hayli gerisinde bir oyundu ki ben ilk çıktığı zaman oynamıştım. eleştirmenler de düşük puan vermişti, tutulmamıştı da. etrafta tiberian sun, starcraft filan dolaşırken adamlar red alert 1 motoruyla oyun yapmışlardı..

said:
kesemedi beni , 5 campaign bölümü 1 de skirmish, sonra baydı direk.naapsam naapsam.

benim hatırladığım her ırkın campaign'i 10 bölüm sürüyordu.. oynamadıysan harkonnen oyna bari bu kadar sevdin nasıl olduysa.. :) harkonnen zaten tam sovyet işi, mammoth'tan bozma tankları bile var kendini patlatabilen.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

dune yanlış hatırlamıyorsam 8 çilt kıtap bir filim karakutuda bir game star da bir ve bilgisayarda dune 2000 ve epriyor olarak iki toplam 4 oyunu olan bir dev dediniz 7 yıl önce bilsayarda oynadım ilk oyun sadece mükemmel istersen bir oynayıp nostarji yapmış olursun[signature][hline]SEL.EDU
Sosyal ağlarda paylaş

Dune 6 kitaplık bir seri. Bilimkurgu kitaplarını seviyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bundan başka bir adet eski filmi (yönetmeni Kubrick' ti galiba hatırlayamadım şimdi) birde yeni filmi (toplam 5 vcd) var.

Yalnız benim anlayamadığım birşey var. Ordos eviydi galiba romanların hiçbiryerinde geçmiyor. Hakkında bilgisi olan var mı?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

tiberian sun nereye dolaşıyor yavaş dolaşsın, aylar sonra çıkmıştı tiberian sun.

oyun motoru da red alert motoru falan değil, oyun için baştan yazılmış bir motor

çıktığı zaman gayet severek oynamıştım, eleştirmenler kendilerini vurabilir, eleştirmen yalayanlar da aynı şekilde.gayet atmosferik bi oyun her şeyiyle.

ordos u oyuna renk getirsin diye hikayeye paralel olarak yazıyorlar, yapımda çalışmış birinin bi yazısı vardı ama bulamadım.yazış yani, çok bi alt yapısı da yok.[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Sosyal ağlarda paylaş

aylar dediğin aynı yıl işte.. hatırlıyorum o zaman için bile grafikleri eskimiş sayılırdı. kendim de severek oynamadığımdan değil, sevmiştim ama red alert'in dune portu gibiydi. tankların ve piyadelerin özelliklerine ve dağılımlarına kadar hem de. arabirim zaten aynıydı neredeyse tuşlara kadar. zaten o vakit sevdiysem de red alert'e bu kadar benzemesinden sevmiştim..

ha ayrıca, burun kıvırdığın eleştirmenler arasında sen doğmadan önce rpg oynayan adamlar da var, dikkat et birgün seni de ciddiye almaz yeni yetmeler.. :-p

ordos yazış ayrıca dediğin gibi, zaten sevmemiştim kaypakları..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...