Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir serverda calısmak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bir serverda calısmak istiyorum scripting bilgim yeterlince var ve limbscomp un sahibiydim level dergisine çıkmıştık . komutları falan biliyorum we evimde adsl im var günde en az 4 saat online'im

msn : [email protected][signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Guildmaster Of Black Dragons
Mesaj tarihi:
(bkz: Scripting nedir nasıl yapılır, free serverlar, emülatörler vs.)

Edit bile yapmadan koydum , arkadaş doğru söylemiş burası staff bulma kurumu değil , staff olmak isteyen kişi , server sahipleriyle irtibata geçer.

Staff almak isteyen serverla zaten siteleri aracılığı ile staff aradıklarını belirtiyorlar. Bunu yazmayan serverda zaten staff almaz.[signature][hline]to the victory...
Mesaj tarihi:
yokta ben tanıyorum bu adamı (soru bana diildi ama)

ve atılacagına katılıyorum......

İsteyen olursa açıklarım sebebini[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
iyi hoş buraya bu yazıyı yazıyorsunuzda sizi buradan birinin staff'ına alacağınımı sanıyorsunuz ?[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
eet o olabilir :P[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
sizler bence kisiye gore muamele yapiyorsunuz. daha oncede bu sekilde thread'ler acilmisti, hatirladigim kadariyla (isim vermiyorum) o arkadasta bir shard'ta burda actigi baslik sonucunda belirli kisiler ile irtibata gecip gorevine basladi. adam acikca istegini belirtmis, bir shard'iniz var ise ve gorevli almak istiyorsaniz yazin, aksi taktirde bizlere birsey yazmak dusmez degil mi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
diğer thread açan kişi gerçekten başarılı biriydi.amentes'de yanyana çalıştığımız çok başarılı bir scripter'dı. Danial_Xante nickini ilk defa burada görüyorum.ve çoğu kişide benim gibi ilk defa görüyor.bu koşullardada kimsenin görev vereceğini düşünmüyorum.

ha ayrıca neyin bana düşüp düşmiyeceğinede ben karar veririm sen değil.[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
ben daha once nebuladada görmüştüm ama görmesemde olurdu... :D[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
Daniel_Xavie nebuladaki nickim beni bilenler bilir Lexin , Ehann ,Darkman ,David mayrs olarak[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Guildmaster Of Black Dragons
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 15 Aralık 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
diğer thread açan kişi gerçekten başarılı biriydi.amentes'de yanyana çalıştığımız çok başarılı bir scripter'dı. Danial_Xante nickini ilk defa burada görüyorum.ve çoğu kişide benim gibi ilk defa görüyor.bu koşullardada kimsenin görev vereceğini düşünmüyorum.

ha ayrıca neyin bana düşüp düşmiyeceğinede ben karar veririm sen değil.

Lucas1 ben sadece yorumumu yaptim seninki gibi ?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
tabikide yorum yapmakta serbestsin senin yorumuna karşılık bende yorum yaptım.ama benim neyi yapmamın doğru neyi yapmamın yanlış olduğu konusuna giremezsin.[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
beyler sakin hafif hafif tartışıyosunuz[signature][hline]TheCoder demiş ki:

Mesaj tarihi:
yok cnm ne tartışması sadece bir konuda anlaşamadık sanırım arkadaşla o bakımdan sorun çıktı :)[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
Görev almak istediğin shard'ların sitelerine gir.
Mail yoluyla yetkililere ulaşmaya çalış.[signature][hline]- Kuzu
- Suç benim seni kalbime yazmışım.
Mesaj tarihi:
said:
Daniel_Xavie, 15 Aralık 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
Daniel_Xavie nebuladaki nickim beni bilenler bilir Lexin , Ehann ,Darkman ,David mayrs olarak

Birden fazla nicki olan insandan ; korkulur.[signature][hline]to the victory...
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 15 Aralık 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
Görev almak istediğin shard'ların sitelerine gir.
Mail yoluyla yetkililere ulaşmaya çalış.

anlatmak istedigimde bunun yapilmasi gerektigiydi sadece, umarim anlatabilmisimdir.
Mesaj tarihi:
said:
Xcrack, 15 Aralık 2004 19:52 tarihinde demiş ki:

Staff olmak isteyen kişi , server sahipleriyle irtibata geçer.

Staff almak isteyen serverla zaten siteleri aracılığı ile staff aradıklarını belirtiyorlar. Bunu yazmayan serverda zaten staff almaz.
[signature][hline]to the victory...
  • Yeni Oluştur...