Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben bir serverda calısmak istiyorum scripting bilgim yeterlince var ve limbscomp un sahibiydim level dergisine çıkmıştık . komutları falan biliyorum we evimde adsl im var günde en az 4 saat online'im msn : [email protected][signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Lostbr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 arkadasım burası staff bulma kurumu degil. staff olmak istiyorsan www.staffbulmakurumu.com dan yararlanabilirsin. :)
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Limbscomp Gameshow'a çıkmamışmıydı yahu ?[signature][hline]to the victory... Darknesstime ...
jonq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ne peki burasi ?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 (bkz: Scripting nedir nasıl yapılır, free serverlar, emülatörler vs.) Edit bile yapmadan koydum , arkadaş doğru söylemiş burası staff bulma kurumu değil , staff olmak isteyen kişi , server sahipleriyle irtibata geçer. Staff almak isteyen serverla zaten siteleri aracılığı ile staff aradıklarını belirtiyorlar. Bunu yazmayan serverda zaten staff almaz.[signature][hline]to the victory...
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mazallah senin girdiğin server 1 haftaya kalmaz ya kapanır,yada seni atarlar.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ?? nerde biliyorsun atacaklarını ?? adamın nickine bakarak dandik bir adammı dedin??
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yokta ben tanıyorum bu adamı (soru bana diildi ama) ve atılacagına katılıyorum...... İsteyen olursa açıklarım sebebini[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yok tanıyorsan ve herhangi bir noktasından dolayı boyle oldugunu dusunuyorsan sozum yok.. ama burda yazı yazmak içinmidir nedir durduk yere bazı laflar atılması anlamsız..
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 iyi hoş buraya bu yazıyı yazıyorsunuzda sizi buradan birinin staff'ına alacağınımı sanıyorsunuz ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 adsl ıle evden shard acan alır lucı öle deme =)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 eet o olabilir :P[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Albert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sizler bence kisiye gore muamele yapiyorsunuz. daha oncede bu sekilde thread'ler acilmisti, hatirladigim kadariyla (isim vermiyorum) o arkadasta bir shard'ta burda actigi baslik sonucunda belirli kisiler ile irtibata gecip gorevine basladi. adam acikca istegini belirtmis, bir shard'iniz var ise ve gorevli almak istiyorsaniz yazin, aksi taktirde bizlere birsey yazmak dusmez degil mi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 diğer thread açan kişi gerçekten başarılı biriydi.amentes'de yanyana çalıştığımız çok başarılı bir scripter'dı. Danial_Xante nickini ilk defa burada görüyorum.ve çoğu kişide benim gibi ilk defa görüyor.bu koşullardada kimsenin görev vereceğini düşünmüyorum. ha ayrıca neyin bana düşüp düşmiyeceğinede ben karar veririm sen değil.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben daha once nebuladada görmüştüm ama görmesemde olurdu... :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Daniel_Xavie nebuladaki nickim beni bilenler bilir Lexin , Ehann ,Darkman ,David mayrs olarak[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Albert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Lucas1, 15 Aralık 2004 20:50 tarihinde demiş ki: diğer thread açan kişi gerçekten başarılı biriydi.amentes'de yanyana çalıştığımız çok başarılı bir scripter'dı. Danial_Xante nickini ilk defa burada görüyorum.ve çoğu kişide benim gibi ilk defa görüyor.bu koşullardada kimsenin görev vereceğini düşünmüyorum. ha ayrıca neyin bana düşüp düşmiyeceğinede ben karar veririm sen değil. Lucas1 ben sadece yorumumu yaptim seninki gibi ?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 tabikide yorum yapmakta serbestsin senin yorumuna karşılık bende yorum yaptım.ama benim neyi yapmamın doğru neyi yapmamın yanlış olduğu konusuna giremezsin.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 beyler sakin hafif hafif tartışıyosunuz[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yok cnm ne tartışması sadece bir konuda anlaşamadık sanırım arkadaşla o bakımdan sorun çıktı :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Görev almak istediğin shard'ların sitelerine gir. Mail yoluyla yetkililere ulaşmaya çalış.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım.
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Daniel_Xavie, 15 Aralık 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Daniel_Xavie nebuladaki nickim beni bilenler bilir Lexin , Ehann ,Darkman ,David mayrs olarak Birden fazla nicki olan insandan ; korkulur.[signature][hline]to the victory...
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 neden her topicde kavga çıkarma ihtiyacındasınız? yine altına bab kenk muhabbetine başlanmış.. çocuk gayet normal sormuş?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Albert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Mavi, 15 Aralık 2004 21:15 tarihinde demiş ki: Görev almak istediğin shard'ların sitelerine gir. Mail yoluyla yetkililere ulaşmaya çalış. anlatmak istedigimde bunun yapilmasi gerektigiydi sadece, umarim anlatabilmisimdir.
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Xcrack, 15 Aralık 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Staff olmak isteyen kişi , server sahipleriyle irtibata geçer. Staff almak isteyen serverla zaten siteleri aracılığı ile staff aradıklarını belirtiyorlar. Bunu yazmayan serverda zaten staff almaz. [signature][hline]to the victory...
Öne çıkan mesajlar