Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Babamın evde kullandıgı desktop var winXP eski biraz. Google earth'e yükledim girmek istedik sunucuya ulasamadı sonra Google a ait bir kaç site acilmiyor earth,webstore vs... ama google search calisiyor neden olabilir böyle bir hata ? Geçmişi,çerezi,password'u ne varsa sildim. Olmadı eklentileri sildim yine fayda etmedi. Yüklemeye calisiyor sonra hata veriyor sayfa. internet explorer'dan da baktım acmıyor sanki engellenmiş bu siteler. Yandex,ask.com,geyik.com vs. bar'lar addon lar vardı bilgisayar da hepsini sildim onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Host dosyasina baksana bir. DNS ayarlarina bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 malware. combofix falan yap düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 combofix işe yaradı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 eskiden kalan host dosyaları patlıyo bu ara ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar