Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 UO Forever'a ikinci bir şans veriyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 UO Forever ı bende bir deniyim bari anılarım depreşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hiç oynamadıysan eğer şu dakka başlasanda bişi ifade etmezki. öldüğün zaman ulan adamda beni evire çevire kesti diyebiliceğin insanların %99.9 u evlendi cocugunun bokunu temizliyo şimdi. o yüzden sarma hiç gerek yok zaten zevk almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hiç oynamadıysan dediğin bu serverda hiç oynamadım onu mu kastettin ? gerçi en son uo da oynayalı bir 8-9 sene oldu heralde :P neyse vaz geçirdin kapadım downladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 off 8-9 sene önce uo oynamamış olmak ne kötü bişey :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Oyunu ilk oynadığım gün, newbie dungeon a girdiğim anı hatırlıyorum. Herşeyin başlangıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Voys said: ya runuo gerçek uo işte. sphere beta sürüm gibi bişi. bide ben son 3 yıl falan runuo oynadım hep. sphere ıstemıyorum. server adı geçse dolu ve runuo dırek çekcem oynıcam. ayrıca necro-thief tabiki benım karakterim :D şundan sonra okumadım diğer mesajları. yuh lan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Laraken said: şundan sonra okumadım diğer mesajları. yuh lan yuh. şimdi uo söz konusu olunca benım yorumlarımı sorgulayabılecegını pek sanmıyorum. emin ol uo da bişey beğeniyorsam bi bildiğim vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 peki şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Adam lord british cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 O ilk oynadigimiz zamanlarin tadini yeniden almak mumkun degil ya, 10 gun sonra yine birakacaksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xenocide said: off 8-9 sene önce uo oynamamış olmak ne kötü bişey :/ bence 8-9 senedir uo oynama "çalışmak*" daha kötü birşey oyun öldü gençlikle beraber, kabullenemiyorsan looser olan sensin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben anlamadım dediğinden bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sana gevsetici demis sanirim. ya da gevsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bence sana emenike demiş gözü kırparak da iş atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 harbi bende anlamadım. naptın direk google translate ile çevirip burayamı yapıştırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 pati uo olcaktı akcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bütün pati uo hayatın boyunca seni kestim, neden özlemle anıyosunki şklasjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 @Xenocide Ben seni hatırladım galiba ya.Sen slayertr'de oynayan pk arkadaş değil misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Selam, Bende Voys'un iç çamaşırlı SS'leri olacaktı... bakalım hâlâ duruyorlar mı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 SIFER SILKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 uo'nun grafikleri dandik diye oynamıyordum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hadi ben açıyım o zaman bi 55i server evden pvp falan yapalım bari sıfır fix delaylar falan standarta sdfjh bi bandaj scripti ekleriz ondada bandaj basıp an exe koşarız falan. hey gidi seneler ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar