Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO'ya döncem. hadi bi el atın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç oynamadıysan eğer şu dakka başlasanda bişi ifade etmezki. öldüğün zaman ulan adamda beni evire çevire kesti diyebiliceğin insanların %99.9 u evlendi cocugunun bokunu temizliyo şimdi. o yüzden sarma hiç gerek yok zaten zevk almazsın.
Mesaj tarihi:
hiç oynamadıysan dediğin bu serverda hiç oynamadım onu mu kastettin ? gerçi en son uo da oynayalı bir 8-9 sene oldu heralde :P

neyse vaz geçirdin kapadım downladı :P
Mesaj tarihi:
Voys said:

ya runuo gerçek uo işte. sphere beta sürüm gibi bişi. bide ben son 3 yıl falan runuo oynadım hep. sphere ıstemıyorum. server adı geçse dolu ve runuo dırek çekcem oynıcam. ayrıca necro-thief tabiki benım karakterim :D

şundan sonra okumadım diğer mesajları. yuh lan yuh.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

şundan sonra okumadım diğer mesajları. yuh lan yuh.

şimdi uo söz konusu olunca benım yorumlarımı sorgulayabılecegını pek sanmıyorum. emin ol uo da bişey beğeniyorsam bi bildiğim vardır
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

off 8-9 sene önce uo oynamamış olmak ne kötü bişey :/

bence 8-9 senedir uo oynama "çalışmak*" daha kötü birşey oyun öldü gençlikle beraber, kabullenemiyorsan looser olan sensin ;)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hadi ben açıyım o zaman bi 55i server evden pvp falan yapalım bari sıfır fix delaylar falan standarta sdfjh bi bandaj scripti ekleriz ondada bandaj basıp an exe koşarız falan. hey gidi seneler ak
  • Yeni Oluştur...