barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 zamanı geldi lastikleri yenilemenin artık arkadaşlar. araç grande punto standart ölçü 175x65x15 kışlık lastik gereksiz izmirde olduğumuz için. neler önerebilirsiniz? bir arkadaş yokohama almış c2drive modeli baya memnunmuş. 200 tlyi geçmeyi düşünmüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 lm32 kullanıyorum 3x40000 km dir. çok memnunum zincir falan da hiç takmadım ki bulunduğum bölgenin kışı çok serttir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 175 section ne lastik var bilmiyorum ama adac.de sezon lastikleri testine bi bak derim. Sanirim iyi performer olarak o boyutta ContiEcoContact var. Sonra goodyear optigrip falan geliyor olsa gerek. ne gicik olcudur 175... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Birelliler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Aslinda dusununce en guzeli 180/60/15 e donusum yapip duzgun lastik almak olur. Bu tarz ara olcu lastiklerin talebi fazla olmadigi icin arzi da haliyle pahali oluyor. Donusum yaparak daha iyi lastigi daha ucuza alma gibi bi firsatin olur. Bu sekilde -0.1% lik bir degisim olur ki 6mm ye denk geliyor. Olcu degisimlerinde markalar arasi kabul edilen sinir ∓%2.5 dir. http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx?ComponentId=160383&SourcePageId=31821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 pirelli aldım 195 180 tl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Selam, ADAC diyorum... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Lastik alirken X iyi onu aldim diye bisey yok. Her lastik markanin her deseni/modelinin her boyutu iyi degil. mesela X markasinin A deseni 195 65 15 olcusunde iyi , Y markasinin B deseni kotu olabilir. sonra bi bakarsiniz Y markasinin B deseni ayni testte 205 55 16 olcusunde X markasinin A deseninden iyi sonuc verir. boyutlar arasi farklar degistikce ve section daralip yanak buyudukce bu sonuclar iyice degisken olmaya basliyor. kisaca testlerine bakmadan gidip michelin iyi diyip gidip michelin almayin. Daha iyi fiyata daha iyi performans veren dunlop da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 @paramecium Bu arada ben benim lastikciye bizim olculer icin pilot super sport 3 getirttim. ContiPremium5 dan biraz pahali gozukuyor. Lastikci hala CT5 in daha iyi oldugu gorusunde ama henuz karsilastirmali testleri gelmedigi icin beklemedeyiz. Indirimli getirebilirse haberimiz olucak. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 KHaRoN said: Aslinda dusununce en guzeli 180/60/15 e donusum yapip duzgun lastik almak olur. Bu tarz ara olcu lastiklerin talebi fazla olmadigi icin arzi da haliyle pahali oluyor. Donusum yaparak daha iyi lastigi daha ucuza alma gibi bi firsatin olur. Bu sekilde -0.1% lik bir degisim olur ki 6mm ye denk geliyor. Olcu degisimlerinde markalar arasi kabul edilen sinir ∓%2.5 dir. http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx?ComponentId=160383&SourcePageId=31821 aynen ölçü sıkıntı. bayiler hep 180 yapalım diyormuş millete de. öyle alınca da yakıt sarfiyatı artıyor demiş herkes punto forumlarında, kalkışı etkiliyormuş araç güçsüz zaten ama dedikleri kadar fark edilir bişey mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bizim ölçülerde şunlar var http://www.lastikcim.com.tr/index.php?do=catalog/results&q=175/60R15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Iste degisim %1 olucak her yone. Geri kalani fiat forum gencliginin suru psikolojisi. Donusum mantikli, degisim o kadar da dramatik degil fiyat disinda. E bi de daha fazla kaliteli secenek var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 michelin al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Selam, KHaRoN said: @paramecium Bu arada ben benim lastikciye bizim olculer icin pilot super sport 3 getirttim. ContiPremium5 dan biraz pahali gozukuyor. Lastikci hala CT5 in daha iyi oldugu gorusunde ama henuz karsilastirmali testleri gelmedigi icin beklemedeyiz. Indirimli getirebilirse haberimiz olucak. fyi Ben bu yağışlı havalarda memnun kaldım bizimkilerden. Su tahliyesi biraz daha iyi olsaydı süper olurdu ama frenlemesi süper! Benim aracın ses izolasyonu zayıf olduğu için lastiğin gürültüsü fazla fazla kabin içine giriyor. Biraz daha sessiz olabilseydi keşke : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hankook tavsiye ederim. Hem ucuz hem de artik vw ve bmw (mercedes de conti ile iptal etmis sanirim) fabrika cikisi bu lastigi kullaniyor. Conti ile anlasmalarini iptal etti cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Onun sebebi hankook un buyuk batchlerde daha uygun fiyat vermesi, daha kaliteli olmasi degil. Neden/sonuc iliskilerini karistirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yani hankook kaliteli degil diyorsun :D Ben de kerizim ne güzel ucuz diye almistim hehe. Herneyse Almanyada yasiyorum, bir lastik alirken cogu insandan daha cok arastiriyorum. Tutusundan, aqua planing'den, buzda kayma mesafesinden, yolda asinmasindan vs vs, hepsini acip en güzelinden ADAC'den karsilastiriyorsun ve aha Adidas aha Nike giyiyorum der gibi illa markanin her zaman iyi olmadigini kavriyorsun. Paraniz varsa marka lastiklerden alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hankook zaten en buyuk ureticilerden biri , yeteri kadar "marka" Kotu de demiyorum, bmw ve vw continental kullanmayi birakmis hankook a donmus argumanina karsi ciktim sadece. Donus yapmalarinin sebebi hankook continental kaliteli degil demek icindi. edit: ek: adac raporlarini okuyup hepsinin hangi teste nasil performans gosterdigini gorduysen hankook un genel siralamada istisnasiz her testte continental in gerisinde oldugunu da farketmissindir. Evet marka her zaman iyi urun cikartacagi manasina gelmez, ama bazen -iyi- cogu urunun tek marka altinda toplanmadigi da gorulmedik bisey degil. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Selam, Ben demekten yoruldum, koluma ADAC dövmesi yaptıracağım :P Bu arada; şu Petlas'ı para toplayıp bir sonraki teste katmaları için ADAC'a yollasak ya! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yanlis anlarlar, kaybederiz seni. demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 petlas en iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Orasi öyle. Kalite olarak Conti, Goodyear ve hatirladigim Dunlop en üstte ama, fabrika cikislarinda kalitenin yaninda maddi yani da agir basiyor tabii. Hankook testlerde Conti'den burun farkiyla gerideydi, son cikanlarini bilmiyorum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 paramecium said: Bu arada; şu Petlas'ı para toplayıp bir sonraki teste katmaları için ADAC'a yollasak ya! test alaninda kenarlara koyarlar, pist guvenlik bariyeri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Selam, KHaRoN said: Yanlis anlarlar, kaybederiz seni. demedi deme. Hahaaaa bak bu hiç aklıma gelmemişti :P Abdülkadir Özcan A.Ş. aldığından beri daha bir garip geliyor Petlas bana... adam toptancıydı sonuçta! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar